A ty będziesz w niedzielę?Drone pisze:Profesore VOIVOD będzie oglądał w stolicy czy we Wrocławiu, czy może w obu miejscach? ;)
IMPETUOUS RITUAL (Aus)
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: IMPETUOUS RITUAL (Aus)
Na jakim urlopie byłeś, przecież dopiero zbieracie na Allegro kasę na wyjazd?
- Maleficio
- Kontakt:
to może jakiś obiad przed gigiem w wiadomym miejscu?:)
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
obie kapele są jak najlepsze modele Mercedesa i Volvo - czego nie wybierzesz, to wybierzesz dobrze.Conflagrator pisze:Przeszło mi to przez myśl, ale w sumie nie wiem...i nie chce wiedzieć :) Zajebiście wręcz, że nie muszę wybierać. Doskonałe.Drone pisze:Zastanawiam się, czy to nie jest lepsze od PORTAL.Conflagrator pisze: POTĘGA.
wiem że to motoryzacyjne porównanie jest banalne w kontekście muzyki, o której mówimy, ale taka już ludzka ułomność, że w konfrontacji z arcydziełami, zwłaszcza wtedy gdy objawiają się one światu, nie potrafimy ich skonceptualizować i uciekamy się do nędznych metafor i porównań.
- Grindead
- postuje jak opętany!
Oczywiste ze IR jest lepsze od (zajebistego) Portal.
To cos wiecej niz muzyka, to stan umyslu. :)
To cos wiecej niz muzyka, to stan umyslu. :)
some additional disfigurement... some additional disfigurement... some additional disfigurement...
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
Trotzky to taki zły demiurg, ja bym uważał na to co on mówi...
wprawdzie nie Polska, ale kupić można: http://shop.ebay.pl/?_from=R40&_trksid= ... Categories
wprawdzie nie Polska, ale kupić można: http://shop.ebay.pl/?_from=R40&_trksid= ... Categories
- boroowa
- weteran forumowych bitew
każdy ma jakieś potknięcia.. Ty np promujesz LIK :D:D:D:D:D:D
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Headcrab
- Kontakt:
Ale to jest kurwa zajebiste. Od paru dni nic innego nie słucham, to potężne brzmienie, ten złowieszczy klimat, dawno mnie żaden zespół tak sponiewierał.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
-
- postuje jak opętany!
Brać i się nie zastanawiać bo u wydawcy nakład od jakiegoś czasu wyprzedany ))Bonny pisze:Trotzky to taki zły demiurg, ja bym uważał na to co on mówi...
-
- zaczyna szaleć
Aaaa, tu jest.
Nic takiego. Chciałem się jedynie do chóru (no, wielki ten chór nie jest) piewców i czcicieli przyłączyć.
Koncepcyjnie (i nie tylko) jest to album nieco pod Dead Congregation. Zwłaszcza jak uwzględni się jego bardzo monolityczny charakter.
Jedna z niewielu ekip znajdujących się w awangardzie tej wielkiej, rozpełzającej się we wszystkie strony death metalowej kolumny.
I co ciekawe, to za Portalem nie przepadam jakoś.
Nic takiego. Chciałem się jedynie do chóru (no, wielki ten chór nie jest) piewców i czcicieli przyłączyć.
Koncepcyjnie (i nie tylko) jest to album nieco pod Dead Congregation. Zwłaszcza jak uwzględni się jego bardzo monolityczny charakter.
Jedna z niewielu ekip znajdujących się w awangardzie tej wielkiej, rozpełzającej się we wszystkie strony death metalowej kolumny.
I co ciekawe, to za Portalem nie przepadam jakoś.
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Leśniczy ją głaszcze po udzie
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Niech się naje do syta
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Mordercza płytka, wystarczy posłuchać minute aby wiedzieć ze to JEST ZAJEBISTE.
Najbardziej opętana płytka z DM jaką słyszałem.
Gdzie to mozna teraz dorwać w polszy ?
Najbardziej opętana płytka z DM jaką słyszałem.
Gdzie to mozna teraz dorwać w polszy ?
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Nie bardzo rozumiem fenomen tego zespołu. A starałem się bardzo. Przy wspomnianych wyżej Ignivomous i Dead Congregation to w sumie zwykły łomot podany w ładnej, kultowej otoczce. Przede mną chyba kolejny próg wrażliwości estetycznej do przekroczenia.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
akurat nigdzie nie ma tej płyty jak sie na nią napaliłem, wiec jeśli ktoś ma i chce sprzedać z niewielkim zyskiem to nich do mnie napisze.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Headcrab
- Kontakt:
.
Edit: Wykasowałem treść posta by sobie wstydu na masterfulu nie robić swoją niewiedzą.
Edit: Wykasowałem treść posta by sobie wstydu na masterfulu nie robić swoją niewiedzą.
Ostatnio zmieniony 21-11-2011, 20:48 przez Headcrab, łącznie zmieniany 3 razy.
Ỏ̷͖͈̞̩͎̻̫̫̜͉̠̫͕̭̭̫̫̹̗̹͈̼̠̖͍͚̥͈̮̼͕̠̤̯̻̥̬̗̼̳̤̳̬̪̹͚̞̼̠͕̼̠̦͚̫͔̯̹͉͉̘͎͕̼̣̝͙̱̟̹̩̟̳̦̭͉̮̖̭̣̣̞̙̗̜̺̭̻̥͚͙̝̦̲̱͉͖͉̰̦͎̫̣̼͎͍̠̮͓̹̹͉̤̰̗̙͕͇͔̱͕̭͈̳̗̭͔̘̖̺̮̜̠͖̘͓̳͕̟̠̱̫̤͓͔̘̰̲͙͍͇̙͎̣̼̗̖͙̯͉̠̟͈͍͕̪͓̝̩̦̖̹̼̠̘̮͚̟͉̺̜͍͓̯̳̱̻͕̣̳͉̻̭̭̱͍̪̩̭̺͕̺̼̥̪͖̦
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
oho, to może sprzedam, jak się zrobi podwójna przebitka :D
-
- zaczyna szaleć
E, kurwa, to ja takiego "rara" mam? Bez jaj :D
Sarenka na mrozie nie może
Czeka na ciepły oddech
Niech się naje do syta
Czeka na ciepły oddech
Niech się naje do syta
- ultravox
Jak ktoś się zagapił i nie kupił to pewnie się ucieszy, że Profound Lore właśnie wypuściła wznowienie debiutu na CD.
-
- w mackach Zła
Zajebiście, ta płyta niszczy.
- Godplayer
- w mackach Zła
Niszczy , a jakże . Tyle że kiedy jedni błagają o więcej , drudzy spierdalają w popłochu .
Co do reedycji , to są dwie zasadnicze zmiany : książeczkę w kształcie odwróconego krzyża zastąpiono zwykłą , co jest dobrym rozwiązaniem , no i nie ma kartonika , i to też jest dobre rozwiązanie . Nadruki na cd i okładki identyczne ( na reedycji dodano kod kreskowy )
Co do reedycji , to są dwie zasadnicze zmiany : książeczkę w kształcie odwróconego krzyża zastąpiono zwykłą , co jest dobrym rozwiązaniem , no i nie ma kartonika , i to też jest dobre rozwiązanie . Nadruki na cd i okładki identyczne ( na reedycji dodano kod kreskowy )
- beastov23
Miło.ultravox pisze:Jak ktoś się zagapił i nie kupił to pewnie się ucieszy, że Profound Lore właśnie wypuściła wznowienie debiutu na CD.
maximum walrus yields maximum walrus
:3
:3
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
A tak z ciekawości - te 2 sztuki, które ostatnio Hellthrasher sprzedawał to były właśnie te wznówki czy jeszcze sort erste pressunga?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95