AZARATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- rozkręca się
[quote]
będzie dużo blastów, ale nie tylko. wiele takiego old schoolowego umpa umpa, bardzo szybkich podwójnych stóp, brudnego brzmienia i czystego zla ha ha. imprezy byly owszem, przednie. tanczenie w oczku wodnym, rzyganie gosci, ilestamset wypitych piw i wodki, metal to nie wakacje;)
[/quote]
Czy to są wiadomości z pierwszej ręki ? ktoś z Azarath?
będzie dużo blastów, ale nie tylko. wiele takiego old schoolowego umpa umpa, bardzo szybkich podwójnych stóp, brudnego brzmienia i czystego zla ha ha. imprezy byly owszem, przednie. tanczenie w oczku wodnym, rzyganie gosci, ilestamset wypitych piw i wodki, metal to nie wakacje;)
[/quote]
Czy to są wiadomości z pierwszej ręki ? ktoś z Azarath?
666
-
- postuje jak opętany!
[quote][i]Wysłane przez Goatfuck[/i]
[quote]
[/quote]
Czy to są wiadomości z pierwszej ręki ? ktoś z Azarath? [/quote]
hehe Buzii był wystarczająco blisko tego wszystkiego
[quote]
[/quote]
Czy to są wiadomości z pierwszej ręki ? ktoś z Azarath? [/quote]
hehe Buzii był wystarczająco blisko tego wszystkiego

Trzeba wezwać pomoc, nadamy sygnał H-U-J alfabetem Downa !
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
-
- rozkręca się
Prosto ze strony...
[quote]
EVIL tracklist:
whip the whore
baptized in sperm of Antichrist
Devil's stigmata
anti-human, anti-god
for Satan my blood
screamin' legions death metal
intoxicated by Goat vomit
angels' assassins
beast inside
Goathorned's revenge
[/quote]
tytuły "wesołe", ciekawe kiedy będzie jakiś nowy kawałek na stronie
[quote]
EVIL tracklist:
whip the whore
Devil's stigmata
anti-human, anti-god
for Satan my blood
angels' assassins
beast inside
Goathorned's revenge
[/quote]
tytuły "wesołe", ciekawe kiedy będzie jakiś nowy kawałek na stronie
666
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
[quote][i]Wysłane przez Goatfuck[/i]
Prosto ze strony...
[quote]
EVIL tracklist:
whip the whore
Devil's stigmata
anti-human, anti-god
for Satan my blood
angels' assassins
beast inside
Goathorned's revenge
[/quote]
tytuły "wesołe", ciekawe kiedy będzie jakiś nowy kawałek na stronie [/quote]
ladnie
valmir: wiem ze sa rozne gusta ale dobrze sie czujesz?
Prosto ze strony...
[quote]
EVIL tracklist:
whip the whore
Devil's stigmata
anti-human, anti-god
for Satan my blood
angels' assassins
beast inside
Goathorned's revenge
[/quote]
tytuły "wesołe", ciekawe kiedy będzie jakiś nowy kawałek na stronie [/quote]
ladnie
valmir: wiem ze sa rozne gusta ale dobrze sie czujesz?
- Mental
- weteran forumowych bitew
- Mental
- weteran forumowych bitew
[quote][i]Wysłane przez przystojniak[/i]
[quote][i]Wysłane przez Mental[/i]
Kurwa, nie moge sie doczekac! Projekt okladki jest na oficjalnej stronie i jest wybitnie chujowy, wyglada jak rysunek szesciolatka. [/quote]
Hehe, jesteś świetny Mental, ale to nie rysował sześciolatek, tak samo jak poprzednie okładki nie były dziełem dziecka... W tej kwestii raczej nie ma tutaj ani krzty przypadku:) [/quote]
Dwie poprzednie nie są takie złe, ta z "Infernal Blasting" nawet mi sie podoba, tylko nie wiem kto od kogo podjebal, bo widzialem conajmniej dwie okladki z tym samym motywem co na "IB".
Kurwa, nie moge sie doczekac! Projekt okladki jest na oficjalnej stronie i jest wybitnie chujowy, wyglada jak rysunek szesciolatka. [/quote]
Hehe, jesteś świetny Mental, ale to nie rysował sześciolatek, tak samo jak poprzednie okładki nie były dziełem dziecka... W tej kwestii raczej nie ma tutaj ani krzty przypadku:) [/quote]
Dwie poprzednie nie są takie złe, ta z "Infernal Blasting" nawet mi sie podoba, tylko nie wiem kto od kogo podjebal, bo widzialem conajmniej dwie okladki z tym samym motywem co na "IB".
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
- zaczyna szaleć
hehe podjebali okładke Kriegsmaschine! toż to skan z Flagrum!
hehe podjebali okładke Kriegsmaschine! toż to skan z Flagrum!
Pociągają mnie nie te rzeczy, co trzeba: lubię pić, jestem leniwy, nie mam boga, polityki, idei ani zasad. Jestem mocno osadzony w nicości, w swego rodzaju niebycie, i akceptuję to w pełni - Bukowski
-
- rozkręca się
[quote]
[/quote]
A któryś zespół ma prawa autorskie do tych rycin? nie sądzę... Pewnie jedni czy drudzy ściągneli se z netu i wykorzystali. Tego Lucypera z IB to widziałem wiele razy w różnych okolicznościach przyrody..
Nowa okładka mi się podoba, chamówa na maksa i pewnie tak miało być. Ciekawe czy płyta będzie równie chamska
[/quote]
A któryś zespół ma prawa autorskie do tych rycin? nie sądzę... Pewnie jedni czy drudzy ściągneli se z netu i wykorzystali. Tego Lucypera z IB to widziałem wiele razy w różnych okolicznościach przyrody..
Nowa okładka mi się podoba, chamówa na maksa i pewnie tak miało być. Ciekawe czy płyta będzie równie chamska
666
- Nunfucker
- rozkręca się
[/quote]
hehe podjebali okładke Kriegsmaschine! toż to skan z Flagrum! [/quote]
Tak,a Kriegsmaschine podjebali z jakiejś książki z rycinami.O,tutaj możecie sobie pooglądać więcej - http://www.godecookery.com/macabre/gall ... cabre3.htm Dla tych,którzy chcieliby znaleźć źródło okładek wielu innych demówek/płyt,podkładów etc. - zapraszam zainteresowanych tutaj http://www.godecookery.com/clipart/clart.htm
hehe podjebali okładke Kriegsmaschine! toż to skan z Flagrum! [/quote]
Tak,a Kriegsmaschine podjebali z jakiejś książki z rycinami.O,tutaj możecie sobie pooglądać więcej - http://www.godecookery.com/macabre/gall ... cabre3.htm Dla tych,którzy chcieliby znaleźć źródło okładek wielu innych demówek/płyt,podkładów etc. - zapraszam zainteresowanych tutaj http://www.godecookery.com/clipart/clart.htm

- metanoll
- zaczyna szaleć
- Nunfucker
- rozkręca się
[quote][i]Wysłane przez metanoll[/i]
po pierwsze gdzie napisalem ze azarath ukradlo okladke KSM? po prostu napisalem ze jest ta sama. a ze sami tego nie rysuja to wiem. przeciez w huj kapel korzysta z takich rycin, chodzilo mi o to wylacznie ze dwie polskie kapele uzyly tej samej ryciny, co moim zdaniem nie powinno miec miejsca [/quote]
Może po prostu goście z Azarath nie słuchają Krieg smaschine.Takie sytuacje miały pewnie miejsce wiele razy.Jakie to zreszytą ma znaczenie...Zespoły metalowe poruszające się w podobnych klimatach 'ideologicznych' itd.Wioska by była,gdyby ktoś podjebał np. obrazek Moyena czy coś.
po pierwsze gdzie napisalem ze azarath ukradlo okladke KSM? po prostu napisalem ze jest ta sama. a ze sami tego nie rysuja to wiem. przeciez w huj kapel korzysta z takich rycin, chodzilo mi o to wylacznie ze dwie polskie kapele uzyly tej samej ryciny, co moim zdaniem nie powinno miec miejsca [/quote]
Może po prostu goście z Azarath nie słuchają Krieg smaschine.Takie sytuacje miały pewnie miejsce wiele razy.Jakie to zreszytą ma znaczenie...Zespoły metalowe poruszające się w podobnych klimatach 'ideologicznych' itd.Wioska by była,gdyby ktoś podjebał np. obrazek Moyena czy coś.
-
- rozkręca się
O, dzięki Nunfucker, znalazłem tam gdzie podałeś linka pod nr 90.
The Papist Devil, "Ego sum Papa" (I am the Pope). From a Reformation handbill against Pope Alexander VI, Paris, late 15th century.
Metanoll - a może nawet więcej kapel użyło tej samej ryciny ??? Ja nie znam wszystkich okładki płyt, demówek itd., Ty pewnie też nie... Szczerze nie widziałem nawet tej okładki KSM, szukam teraz w necie ale coś nie moge znaleźć... Może ktoś wspomoże jakimś linkiem ?
A generalnie mnie to jebie, bo pierwszy raz zobaczyłem tę rycinę na stronie Azarath. Pewnie chłopaki też nie wiedzieli, że taką okładkę miał KSM czy ktokolwiek jeszcze. Mi się okładka od razu skojarzyła z "gestem papieża"!
Tym, którzy lubią się przypierdalać podaję jeszcze jeden powód - tytuł, a dokładnie jego skrót "D.I.E." - taki sam jakim anonsuje nową płytę NOMAD.
P.S. Chciałbym, żeby mój syn w wieku 6 lat napierdalał takie ryciny!
The Papist Devil, "Ego sum Papa" (I am the Pope). From a Reformation handbill against Pope Alexander VI, Paris, late 15th century.
Metanoll - a może nawet więcej kapel użyło tej samej ryciny ??? Ja nie znam wszystkich okładki płyt, demówek itd., Ty pewnie też nie... Szczerze nie widziałem nawet tej okładki KSM, szukam teraz w necie ale coś nie moge znaleźć... Może ktoś wspomoże jakimś linkiem ?
A generalnie mnie to jebie, bo pierwszy raz zobaczyłem tę rycinę na stronie Azarath. Pewnie chłopaki też nie wiedzieli, że taką okładkę miał KSM czy ktokolwiek jeszcze. Mi się okładka od razu skojarzyła z "gestem papieża"!
Tym, którzy lubią się przypierdalać podaję jeszcze jeden powód - tytuł, a dokładnie jego skrót "D.I.E." - taki sam jakim anonsuje nową płytę NOMAD.
P.S. Chciałbym, żeby mój syn w wieku 6 lat napierdalał takie ryciny!
666