IMPETIGO
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMPETIGO
Wystarczy, wystarczy...
Więc wracając, ktoś wie gdzie można dorwać "Horror of the Zombies" na CD?
Więc wracając, ktoś wie gdzie można dorwać "Horror of the Zombies" na CD?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
Pierwsze bicie na ebayu, a redka w Pejgan Rekords.
To ja chyba mam niefart. Od maila minęły trzy dni i zero odzewu.Block69 pisze:Distro jest świetne. Od zamówienia do dostania paczki minęły 2 dni, kontakt mailowy super.
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
Amerykańska Deathgasm Records wydała wreszcie w lutym bieżącego roku oficjalne dvd Impetigo - "Defilling The Stage" ze sfilmowanymi czterema Ich koncertami z: 1988-go, 1991-go, 1992-go i z wiadomym z 2007-go roku, a także ze specjalnym horrorem pt. "Zombie Attack" nakręconym przez Mike'a, gdy był jeszcze dzieckiem! To dvd bezpośrednio u wydawcy kosztuje $14, a razem ze specjalną koszulką $30. Poniżej podaję linki ze szczegółowymi jego opisami i zdjęciami oraz do strony internetowej w/w wytwórni:
http://www.cultmetal.com/impetigo-defiling-the-stage
http://www.deathgasm.com/deathgasm/
Muszę koniecznie jak najszybciej stać się wyjątkowo szczęśliwym posiadaczem tego dvd.
http://www.cultmetal.com/impetigo-defiling-the-stage
http://www.deathgasm.com/deathgasm/
Muszę koniecznie jak najszybciej stać się wyjątkowo szczęśliwym posiadaczem tego dvd.
- ultravox
- zahartowany metalizator
To masz teraz okazję, bo jest już dostępne:
http://pagan-records.com/webshop/index. ... od_id=4345
http://pagan-records.com/webshop/index. ... od_id=4345
-
Dzięki za informację i linka! Ponad 3 tygodnie temu złożyłem wstępne zamówienie i rezerwację jednej sztuki w Selfmadegod. Powinny wkrótce być w zbliżonej cenie.
- Maleficio
- Kontakt:
Czy ktos zauwazyl, ze na "Horror of The Zombies" w pierwszym wydaniu Wild Rags balans dzwieku jest mocno nie rowny? Lewy kanal ostro przesterowany. :)
- ultravox
Nie ma za co. Widzę, że profesjonalnie podszedłeś do tematu. ;)Death in another way pisze:Dzięki za informację i linka! Ponad 3 tygodnie temu złożyłem wstępne zamówienie i rezerwację jednej sztuki w Selfmadegod. Powinny wkrótce być w zbliżonej cenie.
- olo1972
- postuje jak opętany!
Dwa razy już u nich zamawiałem i jestem zadowolony!Block69 pisze:Mad Lion - świetne distro.
-
Mad Lion w osobie Przemka to bardzo dobra, solidna, w pełni profesjonalna oraz uczciwa firma, a na Nim można polegać jak na Zawiszy. :)
Zgadza się, a dziś dostałem info z Selfmadegod, że będzie miał to dvd za około tydzień (jest w drodze) i oczywiście już nie mogę się go doczekać!ultravox pisze:Nie ma za co. Widzę, że profesjonalnie podszedłeś do tematu. ;)Death in another way pisze:Dzięki za informację i linka! Ponad 3 tygodnie temu złożyłem wstępne zamówienie i rezerwację jednej sztuki w Selfmadegod. Powinny wkrótce być w zbliżonej cenie.
- Duvelor
Tak, tak... od ponad 2 miechów czekam na odpowiedź, którą posłałem do tego distra pod dwa adresy mailowe... i już podziękuję. Rzeczywiście - pełen profesjonalizm...Death in another way pisze:Mad Lion w osobie Przemka to bardzo dobra, solidna, w pełni profesjonalna oraz uczciwa firma, a na Nim można polegać jak na Zawiszy. :)
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
-
Bardzo dobre jest to dvd Impetigo-Defilling The Stage!!!:-)
- ultravox
Planuję obejrzeć je w ten weekend. Wydane jest elegancko - książeczka z masą informacji i zdjęć plus świetna grafika. Piękna rzecz.
-
Dokładnie tak - super rzecz dla każdego fana!
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Zajebiste są wydania "Horror Of The Zombies" w wersji picture lp z Morbid Records (tak samo jest z RGTE "Carnivorous Erection") oraz z Hell's Headbangers, która w 2008 r. zrobiła reedycję tego materiału. A ja chciałbym zdobyć na winylu "Faceless" 7`EP, bo to mój drugi ich ulubiony materiał.
Destroy your life for Noisecore!
- Duvelor
𝕮𝖔𝖗𝖔𝖓𝖊𝖗
- Duvelor
-
MY LAI ROZPIERDOL!!!!
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Ten kawałek jest tylko w wersji koncertowej na demówce z 1987 r., nie? Szkoda. Kawałek, który na tle ich całego dorobku mocno się różni, ale że jest zajebisty to sprawa tak oczywista, jak to że śnieg jest biały, a trawa zielona :)
Sorry, że tak cytuję wypowiedzi sprzed kilku lat, ale po moim krótkim nurkowaniu w wywiadach i wspominkach wyszło na to, że jedyną kapelą względnie zadowoloną z usług świadczonych przez Richarda był polski Ysigim.Maleficio pisze:He he... Wild Rags i slynny Richard C. Nie wiem czy jest chociaz jedna kapela ktora by byla nimi zadowolona... Zreszta ta sama opinie miala inna kultowa firma z USA zwana Seraphic Decay:)
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95