A pomyslalem o tym droga Mariu, pomyslalem nawet , ze nic mnie juz nie zdziwi, bo widzialem roznego rodzaju idiotyczne akcje typu "nie mam czasu wiec nic nie napisze ale z checia odpisze na kazdy inny temat" albo "nie chce mi sie gadac wiec nie bede gadal ale z checia pogadam chociaz mi sie nie chce" tudziez "nie czytalem o czym jest temat wiec sie nie dziwicie jezeli sie wypowiem nie na temat". Imho debilem jest kazdy kto chce rozmawiac ale jednoczesnie mowi ze nie ma czasu, bo to wskazuje na jakis rodzaj schizofrenii, to tak jakby kogos zaprosic na rozmowe i w tym czasie gadac z kims innym przez komorke.Maria Konopnicka pisze: A nie pomyślałeś o tym, że ktoś miał dużo roboty i po pierwsze nie bardzo miał czas na czytanie wszystkich postów, a po drugie chciał posłuchać nie sugerując się opiniami innych. Debilem to jest ten, komu tak łatwo przychodzi na forum ocenianie ludzi, których nie zna.
SHINING (NOR) - Blackjazz [2010]
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: SHINING (NOR) - Blackjazz [2010]
woodpecker from space
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
hehehehe jakie slabe wytlumaczenie. Jakbym byl zlosliwy, to stwierdzilbym, ze po czesci obrazuje to Twoje podejscie do muzyki. Tez wybiorczo, po lebkach, bo nie masz czasuMaria Konopnicka pisze:A nie pomyślałeś o tym, że ktoś miał dużo roboty i po pierwsze nie bardzo miał czas na czytanie wszystkich postów, a po drugie chciał posłuchać nie sugerując się opiniami innych. Debilem to jest ten, komu tak łatwo przychodzi na forum ocenianie ludzi, których nie zna.Triceratops pisze:To jest wlasnie smutne, nie ma sie z czego smiac. To dowodzi jak dzisiaj uposledzeni i leniwi sa ludzie, temat ma niecale dwie strony a niektorym nie chce sie go nawet przeczytac tylko patrza na tytul i wpisuja swoje przemyslenia, ot tak po prostu na zasadzie wrzutki luznej uwagi a nie dyskusji. A potem wielkie zdziwienie "Dlaczego mnie macie za debila?"

Nowy Shining bardziej eksperymetnalny, na dzien dzisiejszy najbardziej mi sie "Omen" podoba. Takimi dronami jak na poczatku utworu powinni cala plyte wypelnic. Mistrzowski kawalek, siegajacy nawet ostatniego Mayhem. A tak, oprocz wymienionych skojarzen przychodzi mi na mysl Black Engine oraz ostatnie Zu. Jesli ktos lyka Blacjazz to wspomniane tez lyknie bez problemu. Stwierdzam jednak, ze poprzedni album "Grindstone" jest nieco lepszy, bardziej hmm "poukladany", eteryczny, klasyczny, symfoniczny, no i nosem czuc tam inspiracje Bachem

Coś tam było! Człowiek!
- Block69
- zahartowany metalizator
Hehe i sam sie nadziałeś bo to do Mariana było.
edit. to było do Tricepsa, który myślał, że Skaut pije do niego, ale skasował posta
edit. to było do Tricepsa, który myślał, że Skaut pije do niego, ale skasował posta

PENIS METAL
- Triceratops
Hehe spozniles sie 
//przez to ze pozniejszy cytator jest nad poprzednim a nie wysuniety nieco w lewo jak na normalnych forach na phpbb2 to czasami mi sie jebie czyj cytat jest na koncu

//przez to ze pozniejszy cytator jest nad poprzednim a nie wysuniety nieco w lewo jak na normalnych forach na phpbb2 to czasami mi sie jebie czyj cytat jest na koncu

Ostatnio zmieniony 22-01-2010, 15:32 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
-
- rasowy masterfulowicz
Triceps szybko usuwa posty 

- Skaut
przyznaj lepiej, ze nie miales wystarczajaco duzo czasu aby przeczytac mojego postaTriceratops pisze:Hehe spozniles sie

Coś tam było! Człowiek!
- Triceratops
Re:
Skaut pisze:przyznaj lepiej, ze nie miales wystarczajaco duzo czasu aby przeczytac mojego postaTriceratops pisze:Hehe spozniles sie

woodpecker from space
- koreaniec
- w mackach Zła
Maria, nie masz czasu na przesłuchanie swoich 15tys. płyt a masz czas na słuchanie muzy zatachanej z neta?
Lefthandpathyoga
- Morph
- Kontakt:

BTW, takie płyty znowu dostarczają mi argumentów do tego, że muzyczne piractwo wspiera sprzedaż płyt. Jakby nie wydał tego Mediaportal Records to bym pewnie patykiem nie tknął, a tak Szajniny mogą na mnie liczyć

Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
- koreaniec
- w mackach Zła
Kva...Kva... cośtam, (nigdy nie wiem jak to się pisze), zapuścił włosy i chwycił za saksofonMaria Konopnicka pisze:koreaniec pisze:bo wiem że nieprędko kupię, a byłem ciekaw w jakim kierunku poszli

Lefthandpathyoga
- twoja_stara_trotzky
wypierdalać mi kopać marie poza tematem!
- koreaniec
- w mackach Zła
Jest jakiś topik "Kopanie Marii" ?
Trozki, jesteś prowokatorem - specjalnie założyłeś ten temat jako pułapkę, a teraz "wypierdalać"
No dobra, co do Shining (Nor), kawałek z norweskiej TV, całkiem całkiem, ale to taki lep na muchy, bo cała reszta już zdecydowanie mniej hitowa i raczej dla wyrobionego słuchacza, mówię na podstawie kawałków z profilu na majpejse.
Trozki, jesteś prowokatorem - specjalnie założyłeś ten temat jako pułapkę, a teraz "wypierdalać"

No dobra, co do Shining (Nor), kawałek z norweskiej TV, całkiem całkiem, ale to taki lep na muchy, bo cała reszta już zdecydowanie mniej hitowa i raczej dla wyrobionego słuchacza, mówię na podstawie kawałków z profilu na majpejse.
Lefthandpathyoga
- twoja_stara_trotzky
no przecież o to chodzi, że jest mniej dla zjebanych metaluchów a bardziej dla ludzi, nie?
-
- rasowy masterfulowicz
singiel to chyba najsłabszy numer z płyty w sumie
- twoja_stara_trotzky
też nie. ja tu słabych numerów nie słyszę.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Zgadzam się. Po czterech przesłuchaniach doszedłem do wniosku, że to jednak zbyt 'miękkie' i przebojowe, ba nawet mojej dziewczynie się podoba a ona tylko radio, więc to faktycznie raczej materiał dla zwykłych ludzi...twoja_stara_trotzky pisze:no przecież o to chodzi, że jest mniej dla zjebanych metaluchów a bardziej dla ludzi, nie?
- twoja_stara_trotzky
jakie to reaktywne 

- koreaniec
- w mackach Zła
ale mówisz na podstawie singla, czy całej płyty? bo w całości jest raczej trudne i nie dla zwykłychAroHien pisze:Po czterech przesłuchaniach doszedłem do wniosku, że to jednak zbyt 'miękkie' i przebojowe, ba nawet mojej dziewczynie się podoba a ona tylko radio, więc to faktycznie raczej materiał dla zwykłych ludzi...
Lefthandpathyoga
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Czy ja wiem czy ta płyta jest trudna? Mi weszła bardzo łatwo, tyle, że niestety równie łatwo wyszła. Nie mówię,że to słabe jest bo jednak kilka razy posłuchałem a nie należę do ludzi którzy zmuszają się do słuchania muzyki która im się totalnie nie podoba.koreaniec pisze:ale mówisz na podstawie singla, czy całej płyty? bo w całości jest raczej trudne i nie dla zwykłychAroHien pisze:Po czterech przesłuchaniach doszedłem do wniosku, że to jednak zbyt 'miękkie' i przebojowe, ba nawet mojej dziewczynie się podoba a ona tylko radio, więc to faktycznie raczej materiał dla zwykłych ludzi...