SZRON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- white_pony
- weteran forumowych bitew
Re: SZRON
wporządku ten "zeal" ale nic nadzwyczajnego, troche nudy... nie wiem czy chcialoby mi sie wiecej niz raz przesłuchać ten album - wątpie.
do not make equal what is unequal
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
szkoda, że brzmienie trochę ugładzone w porównaniu do poprzednich wydawnictw.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
O prosze, ślepy przegląda na oczy. Brzmienie i wszystko jest tu kurwa ugłaskane jak w jebanym Satyricon, co się z tymi ludźmi dzieje!
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
wypałuj się na stronie, jak do mnie piszesz, knypie jeden.So_It_Is_Done pisze:O prosze, ślepy przegląda na oczy. Brzmienie i wszystko jest tu kurwa ugłaskane jak w jebanym Satyricon, co się z tymi ludźmi dzieje!
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
-
- zaczyna szaleć
W chuj absurdalna płyta, praktycznie właściwa część zaczyna się na końcu, bo te wcześniejsze mielizny nie przekonują mnie. Może kilka momentów by się znalazło, ale to za mało. Jak na moje to powinni dojebać z dziewięć takich petard jak The Beckoning (The Vision) i byłoby ok.
- Nikczemny_Żmij
- rozkręca się
Okładka fajna, ale muzycznie szału ni ma. Lepiej to wyglądało, kiedy grali nikczemną surowiznę.
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
już do mnie idzie, a właśnie słucham Zeal i bardzo mi pasuje taki black n roll. Bardziej niż ten swego czasu serwowany przez Darkthrone.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Czyżby złote wary...?Only_True_Believers pisze:już do mnie idzie, a właśnie słucham Zeal i bardzo mi pasuje taki black n roll. Bardziej niż ten swego czasu serwowany przez Darkthrone.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Słucham właśnie Zeal i zadziwia mnie, że są nadal zespoły, które nie wstydzą się grać tak banalne riffy. Niby fajnie się tego słucha, ale to muzyka, którą sam bym umiał zagrać mimo że od dobrych lat nie miałem gitary w ręce. Głupawa płyta.
-
- zaczyna szaleć
Nowy Szron duuużo lepszy od poprzedniczki. Wrócili do surowego brzmienia i kawałki mają odpowiedni trans. Jeśli ktoś lubi "Frost Eternal" to i DCE mu powinno podejść.
- Lykantrop
Heh, słowo "głupawa" wydaje się być takie... akuratne i trafne. Nie wiem czemu, ale ilekroć słucham Szronu nie mogę się oprzeć wrażeniu, że słucham płyty nagranej przez ludzi w jakimś stopniu ograniczonych. Abstrahuję tutaj od tego co mówią w wywiadach i czy faktycznie idiotami są. "Zeal" mnie wynudził. Chwilami słychać, że coś tam im już prawie wychodzi, ale ostatecznie i tak się coś pierdoli w ostatecznym rozrachunku. Chęci są duże, ale realizacja pomysłów kuleje. Ze Szronem mam podobnie jak z Besatt - niby mają swoje grono fanów, niby grają kawał czasu, ale co z tego skoro i tak gówno z tego jest.yossarian84 pisze:Słucham właśnie Zeal i zadziwia mnie, że są nadal zespoły, które nie wstydzą się grać tak banalne riffy. Niby fajnie się tego słucha, ale to muzyka, którą sam bym umiał zagrać mimo że od dobrych lat nie miałem gitary w ręce. Głupawa płyta.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
dla mnie Zeal to taka lepszz wersja Ravishing Grimness. i trudno mogą być złote wary :)
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Lykantrop
Jeszcze to co nagrali na splicie z KSM ma jakieś tam momenty kiedy mi się nogą tupnie, ale zestawianie na jakiejkolwiek płaszczyźnie Darkthrone z takimi kapelami to... No nie będę chamem, odwiedź lepiej temat "Nasze herezje" :-)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Tak miedzy bogiem a prawdą... nie trzeba grać jakoś mega dobrze aby nagrać album lepszy niż Ravishing Grimness :)
- Lykantrop
Ale trzeba być Darkthrone, żeby nagrać takie kawałki jak "Lifeless" czy "The Claws of Time". Warsztat tutaj nie ma nic do rzeczy.