niestety, sama hipsterka :]ultravox pisze:Nic ciekawszego na scenie disco nie wyszło w 2012? ;)Skaut pisze: i tak to jaśniejszy punkt w tym roku.
BLACKLODGE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- 29a
- zaczyna szaleć
Re: BLACKLODGE
Milsze dla ucha niz poprzednia epka. Chcialoby sie wiecej miesa w elektronice ale wszystkiego miec nie mozna.
http://facebook.com/terrorcorepl - polski kurwa terror!
W ostatnim Metal Hammerze - płyta dostała ocenę 1,5. To chyba najniższa ocena od czasów recenzji debiutu CIANIDE, czyli od 20 lat :) Ja bym tak srogo tej płyty nie ocenił (Cianide tym bardziej), ale przyznam jednak, że mnie ona trochę męczy i nigdy nie udało mi się jej przesłuchać dwa razy pod rząd. Twierdznie, że jest to klasa 666 international jest dla mnie zupełnie niedorzeczne. Może jeszcze ta płyta u mnie dojrzeję, ale wątpię bym dał jej aż tyle czasu....
- ultravox
- zahartowany metalizator
Nigdy ich nie lubiłem, ale albo nagrali swój najlepszy materiał, albo coś mi się zmieniło w odbiorze ich muzyki, bo tej nowej płyty bardzo fajnie mi się słuchało. Jak ktoś ma klimat na taki trochę zmechanizowany, trochę taneczny black metal, to śmiało mogę tę płytę polecić.
- twoja_stara_trotzky
- mistrz forumowej ceremonii
coś w ten deseń. to kwestie tego, że się perkusję nauczyli programować :D