wez mu ktos daj bana na tydzien to moze zmadrzejetwoja_stara_trotzky pisze:<ziew> sadist sradist </ziew>

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
wez mu ktos daj bana na tydzien to moze zmadrzejetwoja_stara_trotzky pisze:<ziew> sadist sradist </ziew>
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
twoja_stara_trotzky pisze:<ziew> sadist sradist </ziew>
No wiem, barokowe gowno jak 3 pierwsze Coronery ale przeciez poprzednia uwazales za bardzo fajnatwoja_stara_trotzky pisze:<ziew> sadist sradist </ziew>
na pierwszych trzech płytach Coroner sporo jest barokowego gówna.
a tak w ogóle to bardzo fajna płyta jest, szkoda, że wcześniej w te rejony nie poszli
Triceratops pisze:wyruchałem własną matkę
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Byłem na tym koncercie. Artyzm, wirtuozeria i metalowy ogień. Typ łapiący chwyty gitarowe jedną dłonią i uderzający w klawisze drugą rządził. Zespół jedyny w swoim rodzaju. Skład Wacken w 1998 - marzenie. Teraz to jakaś kpina.Death in another way pisze: Na Wacken w 1998-mym roku wystąpili na scenie w namiocie w zwierzęcych
skórach i zagrali taki koncert, że wszystkim szczęki poupadały i długo
po tym koncercie nie mogli ich odnaleźć!!!:-)
Sadus to znakomity zespół; Ich drugi album "Swallowed In Black" to mistrzostwo świata;twoja_stara_trotzky pisze:SADUS >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ... >>>>>>>>>>>> sadist
Ja akurat na nim nie byłem, ale przeczytałem bardzo dobrą relację z tego Wacken Open Air '98 w Thrash'em All,Kingu pisze:Byłem na tym koncercie. Artyzm, wirtuozeria i metalowy ogień. Typ łapiący chwyty gitarowe jedną dłonią i uderzający w klawisze drugą rządził. Zespół jedyny w swoim rodzaju. Skład Wacken w 1998 - marzenie. Teraz to jakaś kpina.Death in another way pisze: Na Wacken w 1998-mym roku wystąpili na scenie w namiocie w zwierzęcych
skórach i zagrali taki koncert, że wszystkim szczęki poupadały i długo
po tym koncercie nie mogli ich odnaleźć!!!:-)
A nie Franczak przypadkiem? Spotkałem go tam.Death in another way pisze: przeczytałem bardzo dobrą relację z tego Wacken Open Air '98 w Thrash'em All,
a jej autorem był Tomek Fraknowski
Przepraszam, pomyliłem się i oczywiście był to Tomek Franczak!!!:-)Kingu pisze:A nie Franczak przypadkiem? Spotkałem go tam.Death in another way pisze: przeczytałem bardzo dobrą relację z tego Wacken Open Air '98 w Thrash'em All,
a jej autorem był Tomek Fraknowski
o nie!!! Dwa pierwsze albumy Sadus to taki nieśmiały wstep to tego co co ma nastapić. VISION OF MISERY, ELEMENTS OF ANGER, OUT FOR BLOOD TO DOPIERO SĄ ALBUMYDeath in another way pisze:Sadus to znakomity zespół; Ich drugi album "Swallowed In Black" to mistrzostwo świata;twoja_stara_trotzky pisze:SADUS >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ... >>>>>>>>>>>> sadist
zresztą mają w składzie Steve'a DiGiorgio-dla mnie osobiście najlepszego basistę
na świecie-no cóż każdy ma swój osobisty ranking zespołów i jeden jest dla niego
lepszy czy też dużo lepszy od drugiego i bdb, że tak jest-gdybyśmy się we wszystkim
zgadzali byłoby przecież okropnie nudno!!!:-)