EPITOME
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- postuje jak opętany!
Re: EPITOME
Garść newsów: w najbliższy dniach Epitome włazi do studia nagrać nowego pełniaka. Premiera za ok miesiąc przy okazji trasy w Meksyku. Będzie srogi wpierdol.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Nareszcie!
-
A przy okazji - kto ich wydaje?
Kolejny ochłap Epitome, dwójka Ass to Mouth, zbliżający się split Dead Infection... ten rok będzie srogi.
Kolejny ochłap Epitome, dwójka Ass to Mouth, zbliżający się split Dead Infection... ten rok będzie srogi.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
Bardzo dobry nius. Kumpel skutecznie zaraził mnie Epitome, oryginalne dość jak na grindImP pisze:Garść newsów: w najbliższy dniach Epitome włazi do studia nagrać nowego pełniaka. Premiera za ok miesiąc przy okazji trasy w Meksyku. Będzie srogi wpierdol.
-
- postuje jak opętany!
Za cholerę nie przypomnę sobie nazwy - ktoś z Meksyku.Nasum pisze:A przy okazji - kto ich wydaje?
He he, nie jestem pewien czy to najlepsze określenie ich obecnej muzyki.Harlequin pisze: Bardzo dobry nius. Kumpel skutecznie zaraził mnie Epitome, oryginalne dość jak na grind
-
ImP pisze:He he, nie jestem pewien czy to najlepsze określenie ich obecnej muzyki.Harlequin pisze: Bardzo dobry nius. Kumpel skutecznie zaraził mnie Epitome, oryginalne dość jak na grind
No reggae czy jazzu to bym nie podejrzewał, ale co dokładnie masz na myśli mówiąc że grind to nie najlepsze okreslenie ich obecnej muzyki? Poeksperymentowali z brzmieniem, styl ich nowych utworów daleko odbiega od tego co moglismy usłyszeć na dotychczasowych produkcjach? Usłyszymy wiecej noise'u , hard core'a, crustu czy czego tam jeszcze?
-
- postuje jak opętany!
Aż tak to nie. Zwyczajnie nie jestem pewien czy ich muzyka się w 100% mieści w tradycyjnej grindowej szufladce. Zresztą mniejsza o nazewnictwo, grunt że szykuje się porządny kop w dupę.Nasum pisze:ImP pisze:He he, nie jestem pewien czy to najlepsze określenie ich obecnej muzyki.Harlequin pisze: Bardzo dobry nius. Kumpel skutecznie zaraził mnie Epitome, oryginalne dość jak na grind
No reggae czy jazzu to bym nie podejrzewał, ale co dokładnie masz na myśli mówiąc że grind to nie najlepsze okreslenie ich obecnej muzyki? Poeksperymentowali z brzmieniem, styl ich nowych utworów daleko odbiega od tego co moglismy usłyszeć na dotychczasowych produkcjach? Usłyszymy wiecej noise'u , hard core'a, crustu czy czego tam jeszcze?
-
Pewnie można by się o to spierać przez następne trzy strony, wszak każdy ma inną wizję czy definicję grind core'a. Ta muzyka ma okaleczyć moje uszy, to ma być porządny kop w dupsko, tak że po pierwszym odsłuchu nie będzie co ze mnie zbierać. Poprzeczkę ustawili sobie wysoko, dlatego też moje oczekiwania są spore - czekam z niecierpliwością, po wysłuchaniu surowo ich osądzę ( chyba że sprostają moim wymaganiom, a poprzedni album pokazał, że potrafią). Trzymam kciuki.
-
- postuje jak opętany!
-
- rasowy masterfulowicz
zajebiście to brzmi. Czekam z niecierpliwością. Na wokalu jest Kostek?ImP pisze:Próbka:
http://www.youtube.com/watch?v=tV5-mzYK ... e=youtu.be
KVLT lizania CZASZKI
-
Próbka narobiła mi smaka ;-) mam nadzieję że album będzie można kupić bez problemu w naszym cudnym kraju.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Oby tylko dystrybucja była znośna.ImP pisze:Za cholerę nie przypomnę sobie nazwy - ktoś z Meksyku.Nasum pisze:A przy okazji - kto ich wydaje?
-
- postuje jak opętany!
Spokojnie. W odpowiednim czasie zespół zapewne wrzuci stosowne info. Ten materiał jest zbyt dobry żeby przepaść.AroHien pisze:Oby tylko dystrybucja była znośna.ImP pisze:Za cholerę nie przypomnę sobie nazwy - ktoś z Meksyku.Nasum pisze:A przy okazji - kto ich wydaje?
- Blackwinged
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Co by nie pisać mnie i tak najbardziej miażdży demówka Epitome, najlepsza rzecz jaką chyba skomponowali.
Destroy your life for Noisecore!
-
- postuje jak opętany!
Nagrania zakończone, otwieracz do odsłuchu: http://www.youtube.com/watch?v=A5txQ7Aa ... e=youtu.be
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Faktycznie jest troche inaczej. Czekam na całość.
-
Coś mało zwierzęce wokale, można zrozumieć słowa hehe... Jako otwieracz dobry, czekam na całość. Jak będzie można już zakupić w Polsce to dajcie znać gdzie i za ile. Biorę w ciemno.
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
fajny wałek, czekam na całość.
mam tylko nadzieje, ze ten głuchy werbel przy szybszych partiach nie zagłuszy reszty hałaśników...
mam tylko nadzieje, ze ten głuchy werbel przy szybszych partiach nie zagłuszy reszty hałaśników...
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
-
- postuje jak opętany!
Jeszcze dwa numery do odsłuchu:
http://www.youtube.com/watch?v=EjgcdWm9 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=bxAqT6kX ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=EjgcdWm9 ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=bxAqT6kX ... e=youtu.be