można przyrządzić kapustę na tysiac wykwintnych sposobów, a i tak najbardziej lubisz swojski bigosBonny pisze:wieś tańczy i śpiewa. ale niech wam będzie, próbuję tylko zrozumieć wasz zachwyt. rozumiem że to taka chłopomania?

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
można przyrządzić kapustę na tysiac wykwintnych sposobów, a i tak najbardziej lubisz swojski bigosBonny pisze:wieś tańczy i śpiewa. ale niech wam będzie, próbuję tylko zrozumieć wasz zachwyt. rozumiem że to taka chłopomania?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
bigos uwielbiam, ale kapustę zasmażaną najbardziejAdrian696 pisze:można przyrządzić kapustę na tysiac wykwintnych sposobów, a i tak najbardziej lubisz swojski bigosBonny pisze:wieś tańczy i śpiewa. ale niech wam będzie, próbuję tylko zrozumieć wasz zachwyt. rozumiem że to taka chłopomania?
kapusta zasmażana nie ma tak wysokiej wartości obiektywnej jak bigosBonny pisze:bigos uwielbiam, ale kapustę zasmażaną najbardziejAdrian696 pisze:można przyrządzić kapustę na tysiac wykwintnych sposobów, a i tak najbardziej lubisz swojski bigosBonny pisze:wieś tańczy i śpiewa. ale niech wam będzie, próbuję tylko zrozumieć wasz zachwyt. rozumiem że to taka chłopomania?
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
dodaj do niej schabowego, puree i natychmiast masz +10 do wartości obiektywnej posiłkuAdrian696 pisze: kapusta zasmażana nie ma tak wysokiej wartości obiektywnej jak bigos
no możemy sie licytować - bigos, piwo oraz muzyka na poziomie 4 płyty Bolt Thrower i masz +25 do wartości obiektywnej czasu konsumpcjiBonny pisze:dodaj do niej schabowego, puree i natychmiast masz +10 do wartości obiektywnej posiłkuAdrian696 pisze: kapusta zasmażana nie ma tak wysokiej wartości obiektywnej jak bigos
nie będę się wypieraćAdrian696 pisze:Piotrze - moja wrodzona złośliwość podpowiada mi, ze trafiło dopiero gdy poznałeś mroczne sekrety tajemnic wszelkich dotyczących składu - takie placebo +10 do słuchu
Bonny pisze:słoma z butów, brona, buraki i owies. wieś tańczy i śpiewa. ale niech wam będzie, próbuję tylko zrozumieć wasz zachwyt. rozumiem że to taka chłopomania?
w październiku tak samo pisałemtwoja_stara_trotzky pisze:nie podoba mi się, wieś tańczy, wieś śpiewa.
a teraz, jak Wyspiański, dorysowałeś do wszystkiego ideologię i Ci muzyczka pasitwoja_stara_trotzky pisze:Bonny pisze:słoma z butów, brona, buraki i owies. wieś tańczy i śpiewa. ale niech wam będzie, próbuję tylko zrozumieć wasz zachwyt. rozumiem że to taka chłopomania?w październiku tak samo pisałemtwoja_stara_trotzky pisze:nie podoba mi się, wieś tańczy, wieś śpiewa.
ni, z In Solitudetwoja_stara_trotzky pisze:to mówicie, że to są chłopaki z REPUTAIN?
kolega widze nie patrzył kto gra w R po reaktywacjiMaleficio pisze:ni, z In Solitudetwoja_stara_trotzky pisze:to mówicie, że to są chłopaki z REPUTAIN?
oj tam oj tam, posłuchaj kilka razy w całości, nie wyłączaj od razu, jak poczujesz zażenowanie --> zobaczysz jak ci to kurestwo wejdzie w mózgBonny pisze:a teraz, jak Wyspiański, dorysowałeś do wszystkiego ideologię i Ci muzyczka pasitwoja_stara_trotzky pisze:Bonny pisze:słoma z butów, brona, buraki i owies. wieś tańczy i śpiewa. ale niech wam będzie, próbuję tylko zrozumieć wasz zachwyt. rozumiem że to taka chłopomania?w październiku tak samo pisałemtwoja_stara_trotzky pisze:nie podoba mi się, wieś tańczy, wieś śpiewa.
no to czekamy na pełen składAdrian696 pisze:kolega widze nie patrzył kto gra w R po reaktywacjiMaleficio pisze:ni, z In Solitudetwoja_stara_trotzky pisze:to mówicie, że to są chłopaki z REPUTAIN?częściowo macie racje wszyscy
no, to w Ghost grają kolesie z Repugnant / Invidious / Degial / In solitudeAdrian696 pisze:kolega widze nie patrzył kto gra w R po reaktywacjiMaleficio pisze:ni, z In Solitudetwoja_stara_trotzky pisze:to mówicie, że to są chłopaki z REPUTAIN?częściowo macie racje wszyscy
podobna liga, z tym, że nadal nie rozumiem podstępu, chyba, że chodzi ci o nos wokalistyConflagrator pisze:Ja tam się boje tego słuchać, czuję jakiś podstęp jak w tym norweskim Kartoflaku
a nie z Waster/Reveal?Maleficio pisze:
no, to w Ghost grają kolesie z Repugnant / Invidious / Degial / In solitude
Widzę płytkę na allegro, tyle, że za 56 zł. Można to gdzieś taniej dostać?Sineater pisze: Ghost mają świetne melodie i jako jedyna z niewielu kapel grających taka muzykę udało jej się wyzwolić z tego "nowoczesnego" brzmienia gitary, które tak pieprzy większość nowych płyt z heavy i thrash metalem.