OREMUS - Popioły
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- fistofeles
- starszy świeżak
Re: OREMUS - Popioły
eee tam napinki...
- Realista
- weteran forumowych bitew
wokalista jak wokalista, ale podobnie w struny uderza gitarzysta jak gitarzysta BoP :DBlock69 pisze:Zwłaszcza wokalista OREMUS bardzo sie wzoruje na wokaliście BoP.
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Przepraszam za offtop: nie ma się czego wstydzić. Kiedyś, dawno temu, BIG CYC to była bardzo przyzwoita grupa. "Nie wierzcie elektrykom" to świetny album ("Chrześcijańscy kanibale" kopią w polski katoland z siłą o której wielu metaluchów może tylko pomarzyć), a na wszystkich pozostałych nagranych w pierwszej połowie lat 90. uzbiera się sporo fajnych kawałków.Perversor pisze:jakbym miał tak do tego podchodzić to pewnie byłbym fanem Big Cyca
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Perversor
- zaczyna szaleć
:) ale ja się nie wstydzę przytoczyłem tylko horde skiby :) jako zjawisko zespołu z autoironią :) inna kwestia, że dobrze, że użyłeś sformułowania "kiedyś, dawno temu" :))Gore_Obsessed pisze:Przepraszam za offtop: nie ma się czego wstydzić. Kiedyś, dawno temu, BIG CYC to była bardzo przyzwoita grupa. "Nie wierzcie elektrykom" to świetny album ("Chrześcijańscy kanibale" kopią w polski katoland z siłą o której wielu metaluchów może tylko pomarzyć), a na wszystkich pozostałych nagranych w pierwszej połowie lat 90. uzbiera się sporo fajnych kawałków.Perversor pisze:jakbym miał tak do tego podchodzić to pewnie byłbym fanem Big Cyca
-
- rasowy masterfulowicz
Widziałem kiedys Bop przed Massemord i w sumie to zal.pl... Muzyka jeszcze znośna ale po co im dwóch wokalistów? Brzmia bardzo podobnie, chyba że chodzi o teatrzyk na scenie. To ja juz wole slipkont.
A ten kawałek Oremus średni, nijaki.
A ten kawałek Oremus średni, nijaki.
KVLT lizania CZASZKI
- Góral
- w mackach Zła
NED nie wydaje, <fanfary>Fenriz</fanfary> nie poleca, to wiadomo, że trzeba tylko ponarzekać, nawet bez odsłuchu.
Mi się podoba, chętnie kupię cały album np. w Toruniu na gigu o ile będą jakieś sztuki na stoisku Eryka.
Mi się podoba, chętnie kupię cały album np. w Toruniu na gigu o ile będą jakieś sztuki na stoisku Eryka.
Trust no one is the absolute Law.
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
P.J.E.C.
Don't call me your brother
Cause I ain't your fuckin' brother
We fell from different cunts
And your skins an ugly color
Nie wierzę, aż tak? Coś takiego na scenie black metal chyba jeszcze nie miało miejsca!Riven pisze:panowie z Oremus ewidentnie chca zrobic wrazenie bardzo zlych i zle nastawionych do ludzkosci.
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
Też mnie to zdziwiło. Kto by pomyślał, że scena BM to wylęgarnia hipokrytów, hehehe.Karkasonne pisze:Nie wierzę, aż tak? Coś takiego na scenie black metal chyba jeszcze nie miało miejsca!Riven pisze:panowie z Oremus ewidentnie chca zrobic wrazenie bardzo zlych i zle nastawionych do ludzkosci.
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Maleficio
- Kontakt:
Powinniscie sie cieszyc takimi kapelami jeszcze do kwietnia bo wtedy bedzie koniec! (jak jest napisane na plakacje ponizej)

- Perversor
- zaczyna szaleć
znaczy sie powrotna i zarazem pożegnalna trasa vesanii? dobrze, że przynajmniej od razu na plakacie zakładają taka frekwencje :)
- Adrian696
a Vesania tam po kiego chuja??
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Perversor
- zaczyna szaleć
po to zeby po azarath szybciej sie napic ewentualnie zdarzyc na transport powrotny :)
edit : w sumie pierwszy zespół tez pod to można podpisać, np: zdarzyć na koncert po robocie omijając pierwszą kapele, lub napić się przed, żeby lepiej odbierać azarath ;]
edit : w sumie pierwszy zespół tez pod to można podpisać, np: zdarzyć na koncert po robocie omijając pierwszą kapele, lub napić się przed, żeby lepiej odbierać azarath ;]
-
- rasowy masterfulowicz
Ciekawe czy na stoiskach będzie już nowa płyta KWIECIEŃ 2011 "10 Największych Miast Polski"
- Lykantrop
http://allegro.pl/oremus-teksty-liturgi ... 78532.html
Czy to jest suplement do kupienia w postaci tekstów, których nie uwzględniono w booklecie?
Czy to jest suplement do kupienia w postaci tekstów, których nie uwzględniono w booklecie?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Wieś śpiewa i tańczy to nowy Burzum, czyli przyjemna sprawa w sumie. Natomiast tych same mordy od razy dyskredytują na tyle, że nie posłucham nawet sampla :)Maleficio pisze:Wies spiewa i tanczy
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
-
- rasowy masterfulowicz
- Xapapote
- weteran forumowych bitew
jak dla mnie ok. chyba sobie kupię pod nowe kolumny.
...:::jeśli mają jakąś czarną listę, chcę na niej być:::..
-
żeby młodzież gimnazjalna przyszła, wiadomo. Azarath mogą nie kojarzyćAdrian696 pisze:a Vesania tam po kiego chuja??
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Vesanie bym chetnie zobaczył :) Jakby zagrali takie "Marduke's Mesmerizing", "Phosphorror", "Synchroscheme" czy "Of Bitterness and Clarity" to mógłby byc całkiem spoko set.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran