DEATH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- weteran forumowych bitew
Re: DEATH
Lubie wszystko do Spiritual healing potem bywało już różnie,ale dupy nigdy mi tak nie urwało jak wczesne albumy.
Było w tym zbyt dużo kombinacji Chuck za dużo czegoś szukał a jego poszukiwania kompletnie do mnie nie trafiły.
Było w tym zbyt dużo kombinacji Chuck za dużo czegoś szukał a jego poszukiwania kompletnie do mnie nie trafiły.
Ostatnio zmieniony 31-12-2011, 10:54 przez PureHate, łącznie zmieniany 1 raz.
- Duban
Nawet fajnie się tej koncertówki słucha. Pewnie nie kupię, ale wygląda na to, że zespół był wówczas w naprawdę wysokiej formie.
If you believe the western sun
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
is falling down on everyone.
You're breaking free and the morning's come.
If you would know your time has come.
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Reaktywacja? Czemu nie?
Kam Lee, Rick Rozz, James Murphy, Steve Digiorgio, Chris Reifert - i zachwycalibyście się tak samo jak nowym Mayhem.
Kam Lee, Rick Rozz, James Murphy, Steve Digiorgio, Chris Reifert - i zachwycalibyście się tak samo jak nowym Mayhem.
- boroowa
BONE GNAWER bardzo OK, więc nie do końca
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Z pewnością. Nikt by nie zauważył różnicy.Herezjarcha pisze:Reaktywacja? Czemu nie?
The madness and the damage done.
-
- zahartowany metalizator
no mi to nie wystarczy, idzie nowe :) czym ten zespol byl bez Chucka Norrisa - adekwatnym szyldem jedynie. dalej mowic nie musze, mozna samemu latwo wpasc na to, czym bylaby ta kapela bez niego, po kilkunastu latach, pamietajac zreszta jakie szkodliwe gowno pozostawili po sobie. no ale jak komus robi ich ostatnia plyta to spoko, niech ludzi sie i czeka :D
w ogole Death jako caloksztalt zasluguje na ksiazke z punktu krytycyzmu, bo dla mnie to zawsze byl kazus Metaliki :)
w ogole Death jako caloksztalt zasluguje na ksiazke z punktu krytycyzmu, bo dla mnie to zawsze byl kazus Metaliki :)
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
A czym ten zespół był bez Chucka, skoro bez niego nie istniał (mówiąc oczywiście o dorobku płytowym)? Chyba nie zrozumiałem tego... Nie wiem też jakie "szkodliwe gówno" po sobie zostawili i jaki wpływ ma to na samą muzykę, którą nagrali.
The madness and the damage done.