OPETH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: OPETH
" onclick="window.open(this.href);return false;
druga część raportu ze studia.
Ten nowy track się wkręca totalnie,bardzo MISTRZ.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
śmierdzi to odpowiednie słowobooshee pisze:Nowy track, o dziwo - elegancko. Czy tylko mnie miejscami bardzo śmierdzi Mastodonę ;) :P[V] pisze:
Poro
- Lukass
- zahartowany metalizator
Jest tu sporo klasycznego doom, sporo prog, ale czy zaraz śmierdzi Mastodonem? Mastodon to narkotyczny trip (fajny lub nie, zależnie od płyty). To jest, jak zawsze w przypadku Opeth, takie wycyzelowane do granic możliwości, wyrachowane granie. Spontaniczności nie stwierdzono. Emocji nie stwierdzono. W większej dawce pewnie będzie jak prawie zawsze usypiające i nie do słuchania. Jako pojedynczy numer nawet się sprawdza.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
-
Patrz Drone, jak niektórzy przegrywają życie ;)Lukass pisze: Emocji nie stwierdzono. W większej dawce pewnie będzie jak prawie zawsze usypiające i nie do słuchania.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
- zaczyna szaleć
Czekam niecierpliwie, a w międzyczasie nabijam licznik na yt przy nowym tracku :)
Opeth to kapela, która mnie nigdy nie rozczarowała. Może przy Deliverance troszkę marudziłem, ale niedawny mix 5.1 tchnął w ten album nowe życie.
Oby szybko do neta wyciekła całość.
Opeth to kapela, która mnie nigdy nie rozczarowała. Może przy Deliverance troszkę marudziłem, ale niedawny mix 5.1 tchnął w ten album nowe życie.
Oby szybko do neta wyciekła całość.
-
bez obsrania gaci , przyjemny utwór ale nic specjalnego..gorguts pisze:[youtube][/youtube]
- Lukass
- zahartowany metalizator
Hi hi. Nowy numer (ten pierwszy) z czasem zyskuje, ale nadal gacie pozostają czyste. Ten drugi bardzo dobitnie przypomina mi, dlaczego od długiego już czasu nie przepadam za Opeth. Potrwałby jeszcze dwie minuty, i jak nic zajebałbym głową w klawiaturę.[V] pisze:Patrz Drone, jak niektórzy przegrywają życie ;)Lukass pisze: Emocji nie stwierdzono. W większej dawce pewnie będzie jak prawie zawsze usypiające i nie do słuchania.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
How did we go wrong?
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
Dokładnie, mdłości toczy ta speluna ;)0ms pisze:Kliknalem z ciekawosci. Mdle.
Norma to głupota, degeneracja to geniusz