+1Lucek pisze: Gdow najgorsza oczywiście, biała, tfu! wieje chujem i jałowizną, openmindowcy do gazu, nie potrzeba nam tu takich
MAYHEM
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- vicek
- zahartowany metalizator
Re: MAYHEM
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
-
- weteran forumowych bitew
Dobra robota Varg! :DPlagueis pisze:[youtube][/youtube]
Było?
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
- tommek
- Kontakt:
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
a nawet bardzo. Jest black metal, jest mrok. Taki początek lat 90 ubiegłego wieku. Atilla na początku śpiewa jak Maniac. Podoba mi się.maciek z klanu pisze:Jest dobrze
all the monsters will break your heart
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Trochę szok, wygląda, jakby dotrzymali słowa i faktycznie cofnęli się do starych, klasycznych nagrań. Numer bardzo dobry, będzie brane (choć i tak bym brał w ciemno).
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- zaczyna szaleć
sentymenty, wspomnienia (:
podoba się
podoba się
Najsłabszy numer Mayhem od wielu lat. Totalne pójście na łatwiznę, a początek to czysta Mgła.
-
Dupy nie urywa. I jak zwykle drażni mnie brzmienie bębenków cygana. Ale ten kawałek mimo wszystko coś w sobie ma... Trzeba poczekać na całość.
- vicek
Dobry numer, Aczkolwiek brzmienie tragedia.
black metal powinien być nagrywany w piwnicy.
black metal powinien być nagrywany w piwnicy.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Ale tu chyba o to chodziło. ;)535 pisze:Najsłabszy numer Mayhem od wielu lat. Totalne pójście na łatwiznę, a początek to czysta Mgła.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- Najprzewielebniejszy
co z tego, ze poszli na łatwiznę? dla mnie bomba :)
takie łatwizny wszyscy od nich oczekiwali jak wracali z Wolf's Lair Abyss i Grand Declaration of War, było marudzone, ze progres za duzy. Teraz jest marudzone, ze wstecznosc... ludziom nie dogodzisz :)
takie łatwizny wszyscy od nich oczekiwali jak wracali z Wolf's Lair Abyss i Grand Declaration of War, było marudzone, ze progres za duzy. Teraz jest marudzone, ze wstecznosc... ludziom nie dogodzisz :)
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Czyli dostałeś piosenkę pana Koracza. Tylko zdrowie trochę słabsze, bo jednak niemal trzydzieści lat minęło.Najprzewielebniejszy pisze:co z tego, ze poszli na łatwiznę? dla mnie bomba :)
- Najprzewielebniejszy
w sumie czemu i nie Koracza?535 pisze: Czyli dostałeś piosenkę pana Koracza. Tylko zdrowie trochę słabsze, bo jednak niemal trzydzieści lat minęło.
Jak dobrze mieli i napierdala to czemu ma mi sie nie podobac? Przeciez tu chodzi przede wszystkim o rozrywke. Kultowosci w tej muzyce nie ma juz od dawna przeciez.
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
Pierwsza sprawa. Mnie nie interesuje co się komu podoba. Wyrażam jedynie swoją opinię. Potem mamy kultowość. Co do muzyki to nie wiem, ale Mayhem jest kapelą kultową. Kult polega na tym, że zawsze nagrywali to co chcieli i zawsze był to materiał najwyższej próby. Tymczasem tutaj pachnie koncertem życzeń i to takim z podrzędnej radiostacji. Dowód? Weźcie sobie moi mili przesłuchajcie ten numer ze trzy razy, a potem włączcie Reclaim. Jeżeli tak ma wyglądać nawiązanie do DMDS, to lepiej było dalej klepać te urodzinowe trasy. No nic . Miejmy nadzieję, że to najsłabszy numer na płycie.
- Bohdan
Czy najsłabszy na płycie czy nie - nie zmieni to tego cykającego, przeładowanego grania na kotłach Hellmłotka, które do tych riffów i wokalu po chuju fest nie pasuje.