jak nie będzie metalu, to moja mina będzie wyrażać radośćtwoja_stara_trotzky pisze:czekam na wasze miny, jak posłuchacie otwieracza.
LUX OCCULTA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
Re: LUX OCCULTA
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
- Castor
- weteran forumowych bitew
- Drone
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
yossarian84 pisze:jak nie będzie metalu, to moja mina będzie wyrażać radośćtwoja_stara_trotzky pisze:czekam na wasze miny, jak posłuchacie otwieracza.

- Drone
- beastov23
No chyba nie myślałeś, że to ich pomysł? :DDrone pisze:
???
maximum walrus yields maximum walrus
:3
- Drone
Przez moment miałem nadzieję :)
To dlatego, że wierzę w ludzi :)
To dlatego, że wierzę w ludzi :)
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Perversor
- zaczyna szaleć
ta okładka nawet przez chwilę nie wydawała mi się sztuczna :) a swoją drogą to ok, ale nie mogli tego prostego rysunku po prostu wypalić w drewnie na potrzeby coveru... czy trzeba kurwa po raz kolejny korzystać z chujowych filtrów, żeby udawać coś co można zrobić prościej i naturalniej? :)
- beastov23
Na pewno taniej wychodzi filtr w szopie niż wypalanie w drewnie ;). Metalowe podejście FTW.
- Perversor
- zaczyna szaleć
czy ja wiem wypalarka do drewna koszt 100zł + chęci :) ale od biedy można zwykłą lutownicą ;) wiadomo że taniej filtrem dojebać prosty rusnek z painta, ale już Rosław Szaybo w latach 80 pokazał że można zrobić coś zajebistego korzystając z elementów jednak nie wykreowanych wirtualnie ;)
tak samo przyjebać się mogę do nowej okładki furii :D mazaje długipisem... ech żeby to chociaż akwatinta z akwafortą byłą ;) a tak śmieci nad artyzm i awangardę przekładane ;]
PS. żeby nie było czekam na Lux Occulte i mogli by dla mnie nawet nie mieć okładki ;> ciekawi mnie co z tego wyjdzie
tak samo przyjebać się mogę do nowej okładki furii :D mazaje długipisem... ech żeby to chociaż akwatinta z akwafortą byłą ;) a tak śmieci nad artyzm i awangardę przekładane ;]
PS. żeby nie było czekam na Lux Occulte i mogli by dla mnie nawet nie mieć okładki ;> ciekawi mnie co z tego wyjdzie
- beastov23
Trudniej jest wycyganić rękodzieło, do tego każdy jest grafikiem komputerowym ;).
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Co z tą nową płytą Luksusowych Okultystów? Zapowiadali ją dobry rok temu, a tu cisza w eterze. Wie ktoś coś? :-)
all the monsters will break your heart
- Oki
chcą być lepsi od Axla i czekają, żeby Mlekovita obiecała kilo sera każdemu obywatelowi jak wyjdzie nowy lux:)nicram pisze:Co z tą nową płytą Luksusowych Okultystów? Zapowiadali ją dobry rok temu, a tu cisza w eterze. Wie ktoś coś? :-)
- Morbid Marcin
Re: Odp: LUX OCCULTA
Jest na co czekac. Sluchalem jednego nowego numeru wprost z Jaro.Slavovego ipoda, bardzo w styly FAI. Rasowy black metal ;)
http://www.discogs.com/seller/morbidmarcin?limit=50 NOWE RARY SIĘ CZAJĄ....
Oddali by do szkoły specjalnej na zajęcia, to Adrian by na praktykach za darmo wypalił :)beastov23 pisze:Na pewno taniej wychodzi filtr w szopie niż wypalanie w drewnie ;). Metalowe podejście FTW.
Tylko co Jaroslav może wiedzieć o black metalu ?Morbid Marcin pisze:Jest na co czekac. Sluchalem jednego nowego numeru wprost z Jaro.Slavovego ipoda, bardzo w styly FAI. Rasowy black metal ;)
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
- Maleficio
- Kontakt:
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
nie słyszę podobieństwa. kawałek jest taki, jakiego się spodziewałem. mi sie podoba.
- Maleficio
- Kontakt:
A ja wiedziałem, ze "uciekną" w folk-elektronikę, tak jest najbezpieczniej.