no właśnie, trochę na "pół" ten album jest, choć w sumie słucha się tego dobrze. Casus ostatniego Clandestine Blaze.NihilSubSole pisze:Żywe bębny czy zdechłe, "Void" jest prawdziwą wycieczką w otchłań z uprzednim, pół-ekstatycznym pół-transowym oddaniem się fali uderzeniowej po wybuchu pocisku nuklearnego.
CRAFT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
Coś tam było! Człowiek!
- twoja_stara_trotzky
Re: CRAFT
bez jaj, jest ZNACZNIE lepszy.
- twoja_stara_trotzky
KAŻDY krążek Craft jest przynajmniej o klasę lepszy od ostatniego Clandestine Blaze.
- twoja_stara_trotzky
mnie tam nie zawiodło. i tego się trzymam. doskonała płyta. najlepszy black metal od bardzo dawna. i właśnie JEST inna. nie ma powtórki z rozrywki.
edit: i bez nigga, ok? :DDDDDDD
edit: i bez nigga, ok? :DDDDDDD
- twoja_stara_trotzky
myślę, że od ostatniego Piekło Milicja.
- twoja_stara_trotzky
one są ok, tremolo wkurwia jedynie momentami.
- maciek z klanu
ROTFL !!! kpina,twoja_stara_trotzky pisze:KAŻDY krążek Craft jest przynajmniej o klasę lepszy od ostatniego Clandestine Blaze.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Kapele mniej więcej na tym samym poziomie, innymi słowy ginące w masie nieciekawych, nikomu niepotrzebnych projektów.twoja_stara_trotzky pisze:KAŻDY krążek Craft jest przynajmniej o klasę lepszy od ostatniego Clandestine Blaze.
Dziękuję Boże, że istnieje black metal.
- Maleficio
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Masz racje, kpina... bo jest lepszy o 5 klas, ba! O 6.maciek z klanu pisze:ROTFL !!! kpina.twoja_stara_trotzky pisze:KAŻDY krążek Craft jest przynajmniej o klasę lepszy od ostatniego Clandestine Blaze.
- maciek z klanu
Ja sie nie zgodze, ze jest lepszy. Ciezko mi porownywac te 2 zespoly tzn. wyglada to tak: ostatni CB to typowo finski black metal (bardzo wysokich lotów), natomiast Craft jest bardziej kombinatorski. Liga ta sama tylko dywizja calkiem inna.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Realista
- weteran forumowych bitew
Po czasie stwierdzam że ta płyta jeszcze bardziej masakruje niz na poczatku, kurwa jaka tam jest pięknie ponury, zadymiony niczym niebo na Śląsku, mulisty, diabelski klimat, no kurwa ta płyta niszczy po prostu. Słucha jej się wybornie.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
"Void" jest czwartą płytą. :))
.... i jakże pięknym albumem. Jedna z lepszych rzeczy z bm w tym roku, a z przesłuchania na przesłuchanie wg mnie ta płyta TYLKO zyskuje i mimo, iż klimat trochę inny niż na równie genialnej trójce to minusów na tym albumie nie znajduję.
.... i jakże pięknym albumem. Jedna z lepszych rzeczy z bm w tym roku, a z przesłuchania na przesłuchanie wg mnie ta płyta TYLKO zyskuje i mimo, iż klimat trochę inny niż na równie genialnej trójce to minusów na tym albumie nie znajduję.