ANIMA DAMNATA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANIMA DAMNATA
Your Life Is Cursed jaki DEICIDE Worship :-))
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- wombat
- zaczyna szaleć
ZAJEBISTA PŁYTA !
- domel666
- zaczyna szaleć
Ma Pan absolutna racje!!wombat pisze:ZAJEBISTA PŁYTA !
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
[youtube][/youtube]
Ja nie wiem, jak Lucas wyrabia z tym sado/maso na twarzy. :|
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- DST
- rasowy masterfulowicz
Gra jak zwierzę i ogólnie partie na tej płycie są super, ale jakoś nie chce mi się do tego wracać. Może muszę mieć moment na tego typu granie.Plagueis pisze:[youtube][/youtube]
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Czy booklet od CD ma jakiś błąd druku? Oprócz zafoliowanej płyty miałem wrzucony w paczce dodatkowy booklet luzem i nie wiem jak to rozumieć. Porównałem z grubsza oba i nie widzę różnicy.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
możesz sie nim podetrzeć ku uciesze Necrosodomic Corpse Molestatora
odnosnie płyty, niezle poryte zwyrolskie łajno, aczkolwiek zadna rewelacja to nie jest
odnosnie płyty, niezle poryte zwyrolskie łajno, aczkolwiek zadna rewelacja to nie jest
-
- postuje jak opętany!
Takiego albumu brakowało mi w tym roku. NajBRUTALNIEJSZY album 2017!
W tym roku AD rozpierdoliła też na gigu w Chorzowie. Był porządny młyn, co jest ostatnio niestety rzadkością.
W moshu nieźle sobie też radzili... fani Slipknota i hip hopu, którzy przez przypadek przyszli na koncert.
W tym roku AD rozpierdoliła też na gigu w Chorzowie. Był porządny młyn, co jest ostatnio niestety rzadkością.
W moshu nieźle sobie też radzili... fani Slipknota i hip hopu, którzy przez przypadek przyszli na koncert.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Coś jest na rzeczy, bardzo dobra pozycja. Ostatnio chyba najczęściej słuchany przeze mnie krążek.shadowthrone pisze:Takiego albumu brakowało mi w tym roku. NajBRUTALNIEJSZY album 2017!
p.s.
Może ktoś mi wytłumaczyć, o co chodzi z tym "faflunieniem" Marka, bo do tej pory nie rozumiem. ;) Jak dla mnie, wokale zajebiste.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
- vicek
- zahartowany metalizator
Zemsta za melo sola w azarath które grał inferno hehehe. Najlepszy wokalista w polszy i tylePlagueis pisze:Coś jest na rzeczy, bardzo dobra pozycja. Ostatnio chyba najczęściej słuchany przeze mnie krążek.shadowthrone pisze:Takiego albumu brakowało mi w tym roku. NajBRUTALNIEJSZY album 2017!
p.s.
Może ktoś mi wytłumaczyć, o co chodzi z tym "faflunieniem" Marka, bo do tej pory nie rozumiem. ;) Jak dla mnie, wokale zajebiste.
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jaki? Nie wierzę co czytam. Po prostu trudno się zgodzić z takimi twierdzeniami.shadowthrone pisze:Takiego albumu brakowało mi w tym roku. NajBRUTALNIEJSZY album 2017!
Kolo po prostu wpierdala te swoje wokale wszędzie, w każdą dziurę i nie daje wytchnienia słuchaczowi. Ma przy tym wkurwiającą manierę gościa, którego ryj, pozbawiony odpływu, jest wypełniony doszczętnie śliną, którą zalewa wszystkich dookoła. Po prostu faflun. :-)Plagueis pisze:
all the monsters will break your heart
- KAKAESIAK
- rasowy masterfulowicz
jeden z najlepszych koncertów na jakim byłem z zeszłym roku, jeżeli chodzi o totalny wpierdol i sceniczną dzicz porównywalny z Nyogthaeblisz w Łodzishadowthrone pisze:W tym roku AD rozpierdoliła też na gigu w Chorzowie. Był porządny młyn, co jest ostatnio niestety rzadkością.
In a world of compromise...some don't
- Devil_Machine
- zaczyna szaleć
nicram pisze:Jaki? Nie wierzę co czytam. Po prostu trudno się zgodzić z takimi twierdzeniami.shadowthrone pisze:Takiego albumu brakowało mi w tym roku. NajBRUTALNIEJSZY album 2017!
Kolo po prostu wpierdala te swoje wokale wszędzie, w każdą dziurę i nie daje wytchnienia słuchaczowi. Ma przy tym wkurwiającą manierę gościa, którego ryj, pozbawiony odpływu, jest wypełniony doszczętnie śliną, którą zalewa wszystkich dookoła. Po prostu faflun. :-)Plagueis pisze:
Do Animy pasuje, taDeus Mortem również, Azarath tak średnio. Jednak na "Lunaris" jego wokal wypada zupełnie inaczej.
- morbid
- rasowy masterfulowicz
CO Z LP ???
- vicek
ale ta nowa płyta miecie
-
- rasowy masterfulowicz
- Sova
- rasowy masterfulowicz
W KOŃCU JEST !
ANIMA DAMNATA - Nefarious Seed Grows to Bring Forth Supremacy of the Beast 12''LP
[ Malignant Voices / Godz Ov War Productions ]
- red LP w/poster 65 zł ( lim. 100 )
- black LP 55 zł ( lim. 400 )
zamówienia u mnie lub w GoW.

ANIMA DAMNATA - Nefarious Seed Grows to Bring Forth Supremacy of the Beast 12''LP
[ Malignant Voices / Godz Ov War Productions ]
- red LP w/poster 65 zł ( lim. 100 )
- black LP 55 zł ( lim. 400 )
zamówienia u mnie lub w GoW.

- Block69
- Castor
- weteran forumowych bitew
Dokładnie! Penis metal. Uwielbiam ten zespół, ale chuj z tego skoro, tak naprawdę skończyli się na genialnym debiucie.

-
- starszy świeżak
Na alledrogo wisi komplet.