Wszystko spoko ino brakuje mi tu piwa.hvk pisze:"Four icons of the Black Metal world come together to pay tribute not just to a fellow musician, but to a friend.
NATTEFROST of CARPATHIAN FOREST, Hoest of Taake, Niklas Kvarforth of Shining and Skagg of Gaahlskagg at the recent funeral of Trondr Nefas. Photo courtesy of Hoest"
edit: w ogóle śmieszne są trochę wpisy typu "Reast in Peace" czy "we'll never forget you" na fejsbukach w kontekście nienawistnych muzyków black metalowych.
URGEHAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
Re: URGEHAL
PENIS METAL
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
no i co to za krzyze na cmentarzu? :<
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- maciek z klanu
O tym tez pisalem wyzej ale malo kto skumal :))COFFIN pisze:No i pytanie czyj ten dzieciak;)
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
death is complete! kiedy nowy kurwa album!
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- rozkręca się
To jest Wegier.DCI Hunt pisze:ten całuśny szwed to przy nich byku ;)
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Może żeby mieli co przewracać po stypie. Ogólnie wzruszyłem się.maciek z klanu pisze:no i co to za krzyze na cmentarzu? :<
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
splyta wydali, może nagrają nową płytę?
"And the scars I will see
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- COFFIN
Myślę, że kiedyś wyjdzie. A skoro odkopane:
Musiałbym sobie zrobić maraton dla przypomnienia, ale jak zawsze dla mnie - 'TTFTD'DCI Hunt pisze:najlepszy Urgehal.Kraft pisze:
'Come the Blessed Madness'
- Drone
A w ogóle dziwna sprawa z tym URGEHAL jest. Bardzo zyskuje ta muzyka, czas jej dobrze robi.
Bardzo cenię "Ikonoklast", który przeszedł chyba bez większego echa, a jeśli już to pod szyldem rzekomego "trendziarstwa".
Bardzo cenię "Ikonoklast", który przeszedł chyba bez większego echa, a jeśli już to pod szyldem rzekomego "trendziarstwa".
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- COFFIN
A tu moje niedopatrzenie, bo jakoś dotąd nie słyszałem ostatniej, ale na pewno przy okazji nadrobię. Poza tym cenie nadal ten zespół za to, co potrafili pokazać na żywo - jeden koncert, a pamiętam do dzisiaj, z różnych, innych względów także;)
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Drone pisze:A w ogóle dziwna sprawa z tym URGEHAL jest. Bardzo zyskuje ta muzyka, czas jej dobrze robi.
dokładnie tak jest. nowy materiał pewnie był juz gotowy kiedy nefas się wyprawiał na drugą stronę, więc pewnie go wydadzą.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- Drone
Posłuchaj, nie będziesz na pewno rozczarowany :)COFFIN pisze:A tu moje niedopatrzenie, bo jakoś dotąd nie słyszałem ostatniej, ale na pewno przy okazji nadrobię. Poza tym cenie nadal ten zespół za to, co potrafili pokazać na żywo - jeden koncert, a pamiętam do dzisiaj, z różnych, innych względów także;)
- COFFIN
Swego czasu na pewno odstraszyło mnie to gadanie o wiadomym trendzie i może jeszcze kilka innych, nie związanych z muzyką czynników na to wpłynęło. Ale i tak trochę mi się wierzyć nie chciało w to, co czytałem;)
Trendziarstwa? Jutro poslucham tej plyty kolejny raz, ale za cholere nie pamietam zeby byla "na czasie"...Drone pisze:A w ogóle dziwna sprawa z tym URGEHAL jest. Bardzo zyskuje ta muzyka, czas jej dobrze robi.
- Drone
Bo nie była - natomiast ten tytuł, okładka i Season Of Mist wystarczyły niektórym do wygłaszania tzw. "komętarzy".
- Lykantrop
Ostatnio w podróży odświeżyłem sobie po paru latach "Through Thick Fog Till Death" i stwierdzam, że nadal bardzo fajne to jest. Za to od "Goatcraft...", skądinąd chyba najlepszej rzeczy jaką nagrali, moja przygoda z Urgehal się zakończyła. Pora będzie nadrobić zaległości...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Morph
- Kontakt:
FruFikFok w miarę, Goatcraft trochę "generic".
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
- w mackach Zła
Koziasztuka jest dosyć przaśna.
- Morph
- Kontakt:
Też. Natomiast Ikonoklast jest jak pani kucharka Kazia z podstawówki w Pcimiu Dolnym próbująca przygotować gustowny talerz sushi.
Give birth to something dead
-
- w mackach Zła
badając próbki na szybko wydaje się lepsze od planescape torment, więc się może kiedyś posłucha. ale jeśli to faktycznie jest sushi od pani Kazi z Pcimia to może sobie lepiej darować niestrawność...
Ostatnio zmieniony 22-11-2012, 23:33 przez Arisowicz, łącznie zmieniany 1 raz.