ANAAL NATHRAKH

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

Re: ANAAL NATHRAKH

06-09-2012, 18:42

Tak, a dwie następne są bardzo dobre. Reszta mogła się nie ukazać.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
Sybir
mistrz forumowej ceremonii

06-09-2012, 18:46

Czyli już wszystko w tym temacie zostało powiedziane, jeśli chodzi o fakty i sensowne argumenty. ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
shagwest
zaczyna szaleć

07-09-2012, 23:25

Na YT pod zwiastunem Anaale piszą, że tym razem będzie dużo mniej czystych wokali niż zwykle.

Ja tam je lubię, ale właściwie mnie to cieszy. Może pójdą w stronę Tod Huetet Uebel z ostatniej płyty, który zabijał tymi chorymi jękami.

Ostatnio zmieniony 07-09-2012, 23:31 przez shagwest, łącznie zmieniany 1 raz.
So say we all.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

07-09-2012, 23:28

jednym słowem chujowo, skurwili się, sprzedali. niby takie kozaki a wszyscy tak kurwiają na te czyste wokale że się ugieli, ehh, jak żyć? kolejna kapela się sprzedała, pozery.
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
antek_cryst
postuje jak opętany!

07-09-2012, 23:48

Bo jedynym czysto śpiewającym kozakiem-prawdzikiem jest pedryl Halford na swem motorbajku.
Cała reszta to pozoranty.
uważam, że cudownie być pijanym. Nawet chyba lepiej niż oświeconym.
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

07-09-2012, 23:56

co?
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Maria Konopnicka

08-09-2012, 01:01

ostatnia płyta ANAAL NATHRAKH była zajebista, mi u nich te czyste wokale zupełnie nie przeszkadzają - są zrobione z klasą i wyczuciem
Awatar użytkownika
Agnósdej
zaczyna szaleć

08-09-2012, 02:08

Ostatnie 2 bardzo ok.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
Awatar użytkownika
Sybir

08-09-2012, 13:58

A to nie wiem, nawet nie mogę napisać "to chyba innych płyt słuchaliśmy" ;) - bo Passion, jak wcześniej wspomniałem, nie słyszałem nawet sekundy, a to z powodu In The Constellation..., na którym te zachwalane czyste wokale nie kupiły mnie nic a nic, w związku z czym ze smutkiem musiałem stwierdzić, że ta formuła się wyczerpała, przynajmniej jeśli chodzi o moją percepcję. Takie męczenie buły. Na Eschaton, jak i na Hell is empty..., było to bardzo spoko (na Eschaton nawet bardziej), później jednak imo sprawy przyjęły kiepski obrót, jeśli chodzi o łomot tworzony przez AN.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Awatar użytkownika
Kingu
weteran forumowych bitew

08-09-2012, 15:28

Maria Konopnicka pisze:ostatnia płyta ANAAL NATHRAKH była zajebista, mi u nich te czyste wokale zupełnie nie przeszkadzają - są zrobione z klasą i wyczuciem
Chyba z klasą ze szkoły podstawowej dla niepełnosprytnych. Większość tych wokali to gówno, z 10% pasuje do muzyki. Niezależnie od tego, koleś zupełnie nie potrafi ich wykonać na żywo. Widziałem ich w sierpniu przed Nile, wokalista złamał/zwichnął sobie nogę ale na koncercie wystąpił, z kulą w jednej ręce, którą wymianiał co raz na puszkę piwa. Utwierdził mnie w przekonaniu, że czasem lepiej już nic nie mówić do publiki niż pieprzyć takie farmazony.
Perkusista sypał kartofelki i nie wyrabiał prędkości. Basista zbłaźnił się luzackim graniem z petem w pysku, przez co papieros zaplątał mu się w punkowe kudły i poparzył sobie twarz. Koncert lekko tragikomiczny. Prawie się wstydziłem będąc tam w ich koszulce. Szkoda, że nie zagrało anonsowane Lost Soul.
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

08-09-2012, 15:43

Agnósdej pisze:Ostatnia bardzo ok.
Fixed. In The Constellation... było jednak słabe. I brzmienie strasznie kulało.
The madness and the damage done.
Awatar użytkownika
Agnósdej
zaczyna szaleć

08-09-2012, 19:47

Hm. Jakbym miał już porównywać Passion i przedostatnią to jednak bardziej leży mi ta druga. Passion to powielenie patentów z ITC w nieco innej formie. O ile te dwie płyty wchodzą mi dobrze bez smarowania to Hell Is Empty, który jest uznawany przez wielu za ostatniego godnego Anaala uważam za miałkość.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

09-09-2012, 00:07

Jak w nieco innej formie to chyba jednak nie powielenie? Czy nie? ;)
Peebuls
w mackach Zła

09-09-2012, 11:45

Maria Konopnicka pisze:ostatnia płyta ANAAL NATHRAKH była zajebista, mi u nich te czyste wokale zupełnie nie przeszkadzają - są zrobione z klasą i wyczuciem
Pełna zgoda. Mi też czyste wokale nie przeszkadzają, a wręcz przeciwnie.
Awatar użytkownika
zekke
weteran forumowych bitew

09-09-2012, 13:16

antek_cryst pisze:
Scaarph pisze:jednym słowem chujowo, skurwili się, sprzedali. niby takie kozaki a wszyscy tak kurwiają na te czyste wokale że się ugieli, ehh, jak żyć? kolejna kapela się sprzedała, pozery.
Bo jedynym czysto śpiewającym kozakiem-prawdzikiem jest pedryl Halford na swem motorbajku.
Cała reszta to pozoranty.
A ten jak lyknal.
Awatar użytkownika
brb
postuje jak opętany!

09-09-2012, 13:25

slucham sobie debiutu i przypomnial mi sie wywiad benediction w ktorym ktos w spomnial ze plyty an nagrywane sa w chwili gdy caly ten dave hunt i mick kenney potrzebuja jakiejs "ekstra kasy" :)
w sumie patrzac na poziom 2 ostatnich plyt cos w tym musi byc
Awatar użytkownika
Lykantrop

09-09-2012, 14:01

Heh, a jednak zgadłem w takim razie:
Nie ma tu za grosz już tej patologii, wkurwienia i schizofrenii, która była na mini i debiucie. Słychać, że tam naprawdę jeszcze nie rozważali większej kariery, tylko chcieli sobie zrobić mały skok w bok, a że mieli łby pełne pomysłów to i wyszło coś z tego. Niestety, pomyśleli że tym oto sposobem można złapać wiatr w żagle i ruszać w rejs. No, ale to się wiąże z pewnymi ustępstwami...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Awatar użytkownika
Agnósdej
zaczyna szaleć

09-09-2012, 22:51

Kurt pisze:Jak w nieco innej formie to chyba jednak nie powielenie? Czy nie? ;)
No nie :) Wiem, że zdanie wyszło koślawo ale jak te same (powielone) patenty (klocki) poukładasz w inny sposób to wychodzi Ci coś w "nieco innej formie." O.
Agnós!!! Dej! Dej! Dej!
Awatar użytkownika
Scaarph
zahartowany metalizator

09-09-2012, 23:26

co koślawo, jak koślawo? powielili w innej formie i chuj. co w tym koślawe? :) ja na przykład powielam ziny w innej formie bo najpierw je skanuję a potem rozsyłam w pdfie. powielam w innej formie? powielam w innej formie. i chuj, że to w ogóle nie jest prawda, ale na potrzeby załóżmy, że jest :) ta, wiem, słówka, ale mam nastrój dzisiaj na to :)
ON TO RUPTURE

Obrazek
Necro Skins Society
Awatar użytkownika
Kurt
rasowy masterfulowicz

10-09-2012, 00:02

Agnósdej pisze:
Kurt pisze:Jak w nieco innej formie to chyba jednak nie powielenie? Czy nie? ;)
No nie :) Wiem, że zdanie wyszło koślawo ale jak te same (powielone) patenty (klocki) poukładasz w inny sposób to wychodzi Ci coś w "nieco innej formie." O.
Nie no, przecież się tylko czepiam; zrozumiałem o co Ci chodzi.
ODPOWIEDZ