KAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: KAT
Kawałek dobry, choć pierwsze wrażenie takie nie było. Solówki znakomite. Produkcja lepsza niż w przypadku B-C. Czekam na całość.
all the monsters will break your heart
- Stoigniew
- zahartowany metalizator
produkcja to słowo klucz. Uważam że o wiele lepsza niż na poprzedniejnicram pisze:Kawałek dobry, choć pierwsze wrażenie takie nie było. Solówki znakomite. Produkcja lepsza niż w przypadku B-C. Czekam na całość.
słychać że to romkowy Kat, a kawałek dzięki brzmieniu bardzo zyskuje. czekam.
- Anzhelmoo
- weteran forumowych bitew
Początkowo byłem sceptycznie nastawiony, ale po kilku odsłuchach brzmi okej. Przede wszystkim stylistycznie wydaje się być to próba powrotu do Róż Miłości, bądź Zwierciadła, choć oczywiście poziom już nie ten. Trochę ta współczesna siłowa maniera wokalna mnie irytuje, która po raz pierwszy pojawiła się na BC, ale trudno winić Romka za to, że się zestarzał. Solówki rzeczywiście bardzo dobre, po coś w końcu zatrudnili tego Hiro. Czekam na więcej!
Tylko ta okładka jakaś taka amatorska, a logo, tytuł i te ozdobniki wklejone na chama. Te wzorki to chyba z jakiegoś stocka pierwszy lepszy wektor.
Tylko ta okładka jakaś taka amatorska, a logo, tytuł i te ozdobniki wklejone na chama. Te wzorki to chyba z jakiegoś stocka pierwszy lepszy wektor.
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Chal-Chenet
- postuje jak opętany!
Na razie jeden odsłuch, ale powiem, że jestem pod wrażeniem. Na takiego KATa chce się czekać.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Ja mam do Romana i spółki jedną prosbe. Grajcie szybciej panowie, szybciej.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
zgrał już ktoś i wrzucił na youtube?
- Anzhelmoo
Tekstowo kontynuacja drogi zapoczątkowanej na Error. Tytuły zwiastują, że cały album będzie utrzymany w podobnej konwencji.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Mosz recht
Usiedli na twój grzbiet
Rząd zwis
Oślizgłe gniazdo glizd
Toć że
Co łaska pańska żre
A żre
Za twoje nie za swe
Na ośle wyniośle łże gnom
Matrony zalotnie
Szczęk ton broch
Kapłani
Z miechami ot co
A chłopy z krzyżami klęczą
Oj
Tak nietommi,
tak nietomni, że hej,
za kadzidłem,
za kadzidłem do mgieł,
i powiedli,
i powiedli przez most,
nad przepaścią,
i przepadli, psia kość,
Mosz recht
Usiedli na twój dech
Rząd zwis
Oślizgłe gniazdo glizd
Toć że
Co łaska pańska żre
A żre
Za twoje nie za swe
Na ośle wyniośle łże gnom
Matrony żałosne
Szczęk ton broch
Kapłani
Z miechami ot co
A chłopy z krzyżami klęczą
Oj
Tak nietommi,
tak nietomni, że hej,
za kadzidłem,
za kadzidłem do mgieł,
i powiedli,
i powiedli przez most,
nad przepaścią,
i przepadli, psia kość,
Dziki wstyd,
na drzewcu jęk,
gore raj,
Dziki wstyd,
na drzewcu jęk,
gore raj,
Dziki wstyd,
na drzewcu jęk,
gore raj,
Dziki wstyd,
na drzewcu jęk,
gore raj,
gore raj
Jak pod ten filmik podstawi się te wykonanie, brzmi to bardzo realistycznie i wszystko doskonale się komponuje:535 pisze:[youtube][/youtube]maciek z klanu pisze:Ja mam do Romana i spółki jedną prosbe. Grajcie szybciej panowie, szybciej.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Często jest tak...że nie, a potem coraz częściej jest tak...że nie, a potem zwykle jest tak...że nie. I potem zostaje już samo nie.
- Anzhelmoo
Tak, będzie jednak CD, jak i winyl. Szkoda, że Mystic tego nie wydaje, te liryc video wygląda bardzo biednie, a sama forma dystrybucji tego singla (czyli domyślnie przez stronę - nieco archaiczne rozwiązanie) z pewnością nie ułatwi dotarcia do wszystkich zainteresowanych.