LOST SOUL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: LOST SOUL
Tak, i Still Loving You;)
- boroowa
- weteran forumowych bitew
plus "careless whisper" i "take my bread away", tfu, miało być "breath"
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
If you're into evil, you're a friend of mine
See the white light flashing as I split the night
Cos if good's on the left then I'm sticking to the right
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
:DDCI Hunt pisze:Przesadzacie, świetny cover. Chciałbym żeby nagrali całą płytą z takimi i np. "South Of Heaven" i "Hangar 18" zrobili w ten sposób.
The madness and the damage done.
-
Ja jebię, sprawdziłem z nudów czy ktoś już tego nie skowerował iboroowa pisze:plus "careless whisper" i "take my bread away", tfu, miało być "breath"
włączać na własną odpowiedzialność, brrrr
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Niech wydadzą wzorem SFU całą płytę scoverowaną od początku do końca - -jakiś Modern Talking czy cuś... wtedy byłaby moc.
- manieczki
cool
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- maciek z klanu
co nie zmienia faktu, ze na nowo nagrane demowki brzmia bardzo fajnie.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
Niech sobie brzmią jak milion dolarów. Kogo interesują takie wydawnictwa? Poza tym za te pieniądze mogliby nagrać coś na miarę dwóch pierwszych płyt.
all the monsters will break your heart
- maciek z klanu
mnie interesuja. jak ci sie nie podoba to nie trolluj w kazdym temacie i idaz sluchac megadeth.proste.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
Maćku, ja i trolling? Weź powiedz Grażynce żeby dała Ci jeść, bo bredzisz.
- krz63
Nowy album Lost Soul - "Atlantis - The New Beginning" jest już miksowany przez Arka Malczewskiego w Sound Division Studio. Na materiał składa się 10 utworów w wersji podstawowej oraz 3 bonusy w wersji specjalnej. Oto komentarz Jacka Greckiego:
"Obecnie pracujemy nad ostatecznym brzmieniem naszego nowego dziecka, ozdabiamy też część graficzną. Jesteśmy bardzo dumni z tego, co skomponowaliśmy. Wydawać by się mogło, że po takim albumie jak Immerse in Infinity ciężko będzie nam podwyższyć swój poziom artystyczny, ja uważam, że to się nam udało. Jestem również ogromnie zadowolony z tekstów na ten album. Warstwa liryczna jest bardzo dojrzała, spójna i stanowi o konceptualnym charakterze całej płyty. W muzyce zachowaliśmy ekstremalny kierunek, jednak poszliśmy w nieco bardziej mroczny klimat. Płyta jest trochę wolniejsza, dużo bardziej potężna od poprzednich. Zaczyna się od szybszych utworów, by następnie zejść do średnich i wolnych tęp i na koniec pokazać jak chwytliwe może być szybkie, ekstremalne granie. Atlantis brzmi bardzo żywo w porównaniu do poprzednich płyt, zasługą tego jest fakt, iż po raz pierwszy w historii każdy z nas nagrywał swoje partie, a każdy dźwięk został wbity na żywo. Jestem bardzo dumny z chłopaków. Do nagrań zaprosiliśmy również czworo gości, więcej tajemnic ujawnimy z czasem."
"Planujemy wydać nowy album latem 2014. Nie chcę jednak mówić konkretnie o dacie wydania, ponieważ musimy podpisać nowy kontrakt z wytwórnią. Będziemy informować o tym na bieżąco. Bądźcie cierpliwi. Co jakiś czas będziemy ujawniać więcej szczegółów. Korzystając chciałbym złożyć najlepsze życzenia w nowym roku dla wszystkich fanów metalu i życzyć zespołom, które wydają swoje nowe płyty w 2014 roku, dumy i zadowolenia ze swoich dzieł. To będzie świetny rok!"
Obowiązkowy trailer sztuk jeden: www.youtube.com/watch?v=9wHbHnwpuCo
www.lostsoul.pl
www.facebook.com/lost.soul.poland
"Obecnie pracujemy nad ostatecznym brzmieniem naszego nowego dziecka, ozdabiamy też część graficzną. Jesteśmy bardzo dumni z tego, co skomponowaliśmy. Wydawać by się mogło, że po takim albumie jak Immerse in Infinity ciężko będzie nam podwyższyć swój poziom artystyczny, ja uważam, że to się nam udało. Jestem również ogromnie zadowolony z tekstów na ten album. Warstwa liryczna jest bardzo dojrzała, spójna i stanowi o konceptualnym charakterze całej płyty. W muzyce zachowaliśmy ekstremalny kierunek, jednak poszliśmy w nieco bardziej mroczny klimat. Płyta jest trochę wolniejsza, dużo bardziej potężna od poprzednich. Zaczyna się od szybszych utworów, by następnie zejść do średnich i wolnych tęp i na koniec pokazać jak chwytliwe może być szybkie, ekstremalne granie. Atlantis brzmi bardzo żywo w porównaniu do poprzednich płyt, zasługą tego jest fakt, iż po raz pierwszy w historii każdy z nas nagrywał swoje partie, a każdy dźwięk został wbity na żywo. Jestem bardzo dumny z chłopaków. Do nagrań zaprosiliśmy również czworo gości, więcej tajemnic ujawnimy z czasem."
"Planujemy wydać nowy album latem 2014. Nie chcę jednak mówić konkretnie o dacie wydania, ponieważ musimy podpisać nowy kontrakt z wytwórnią. Będziemy informować o tym na bieżąco. Bądźcie cierpliwi. Co jakiś czas będziemy ujawniać więcej szczegółów. Korzystając chciałbym złożyć najlepsze życzenia w nowym roku dla wszystkich fanów metalu i życzyć zespołom, które wydają swoje nowe płyty w 2014 roku, dumy i zadowolenia ze swoich dzieł. To będzie świetny rok!"
Obowiązkowy trailer sztuk jeden: www.youtube.com/watch?v=9wHbHnwpuCo
www.lostsoul.pl
www.facebook.com/lost.soul.poland
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
ale zajebałkrz63 pisze:wolnych tęp
- krz63
A niby dlaczego to skopiowałem? :-) ... Behemoth też dziś zakukwił ortografią.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
- nicram
HAHAHA, kurwa metalowcy do szkoły!!!!yossarian84 pisze:ale zajebałkrz63 pisze:wolnych tęp
- nicram
myślałem, że będziesz ich wydawał ;-)krz63 pisze:A niby dlaczego to skopiowałem? :-)
- krz63
To się uśmiałem niczym z tego żartu:nicram pisze:myślałem, że będziesz ich wydawał ;-)krz63 pisze:A niby dlaczego to skopiowałem? :-)
- Czym się różni Tyskie od cipki?
- Cipka smakuje moczem tylko na początku.
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
-
- zaczyna szaleć
Poszukuję Superior Ignotum. Może akurat ktoś naczytał się tu niepochlebnych/prześmiewczych/wszelkich innych opinii nt. zespołu i nie miałby oporów by się pozbyć tej demówki?
-
- zaczyna szaleć
No i udało się! Demo juz w drodze:-)NorbiB pisze:Poszukuję Superior Ignotum. Może akurat ktoś naczytał się tu niepochlebnych/prześmiewczych/wszelkich innych opinii nt. zespołu i nie miałby oporów by się pozbyć tej demówki?
- manieczki
Kod: Zaznacz cały
The cover artwork and layout of Atlantis are already done! Thank you Piotr Szafraniec! You did a great masterpiece!!!
We are also so close to find an adequate balance between heavy and aggressive guitars, live sound of drums, with dark, spatial and full of air atmosphere! Believe us Friends, we can't wait too! We hope to complete work on the sound in ten days! Stay tuned! Cheers!
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- zawlekacz
- w mackach Zła