DARKTHRONE

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Awatar użytkownika
trup
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: DARKTHRONE

19-02-2013, 21:31

No nudna ta nowa płyta... norweskich rockendrolowców. Nie ma żeny, ale nudą wieje.. Może poza Valkirią i fragmentami w innych utworach. Generalnie jednak nuda panie, niewiele się dzieje. Przy takim nowym Cultes des Ghoules, Denial of God, Mgła, to szkoda czasu na norwegów. Wolę katować się ww. płytami.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Awatar użytkownika
night_goat
zaczyna szaleć

19-02-2013, 21:33

ramonoth pisze:
night_goat pisze:Rzuci ktoś liną bo posłuchałbym, a nie chce mi się czekać na oryginał?
Nie zachowuj się jak upośledzony.
Lenistwo ;)
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Awatar użytkownika
Dragazes
w mackach Zła

19-02-2013, 22:07

Czyja jest ta Walkiria, którą wszyscy chwalą? Fenriza czy Nocturno?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
535

19-02-2013, 22:14

Nieważne kto jest "łojcem", ważne jak pięknie wyje.
Awatar użytkownika
Nerwowy
zahartowany metalizator

19-02-2013, 22:23

Chyba jest dobrze, piąty numer łamie kości.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
Awatar użytkownika
0ms
rasowy masterfulowicz

20-02-2013, 01:40

Dragazes pisze:Czyja jest ta Walkiria, którą wszyscy chwalą? Fenriza czy Nocturno?
Powaznie pytasz? Rajtuzy to robota Fenriza.
Awatar użytkownika
Only_True_Believers
rasowy masterfulowicz

20-02-2013, 02:46

Nie ma takiej żenady jaką była poprzednia płyta, jest znacznie lepiej.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
Awatar użytkownika
black_lava
rasowy masterfulowicz

20-02-2013, 06:14

Lykantrop pisze:
black_lava pisze:czym wy sie podniecacie? przecież to żenujące jest.
Miałbyś odwagę Fenrizowi to w-ko powiedzieć biegłym norweskim prosto w twarz czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi trzórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnie
(tak miał kiedyś Vlad z jednym z nich na pewnym koncercie)!!!???:-)))
a co mnie jakiś fenriz obchodzi. myslałem, że słuchacie muzyki kyrytcznie, a nie czołobitnie bo nagrał to taki lub taki muzyk. poza tym nie musze mieć zdania jak większość forumowiczów, wyrażam wyłacznie subiektywne oceny. nie wiedziałem, że za wyrażanie poglądów mogę dostać bana na forum (sic!). pozdrawiam wszystkie owieczki dumnie drepczące za pasterzem
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

20-02-2013, 07:03

Only_True_Believers pisze:Nie ma takiej żenady jaką była poprzednia płyta, jest znacznie lepiej.
Jest trochę lepiej, ale to, że są metr wyżej w mule na dnie norweskiego jeziora, nie znaczy że pływają gdzieś przy powierzchni. To wciąż jest dno. :-)
black_lava pisze:
a co mnie jakiś fenriz obchodzi. myslałem, że słuchacie muzyki kyrytcznie, a nie czołobitnie bo nagrał to taki lub taki muzyk. poza tym nie musze mieć zdania jak większość forumowiczów, wyrażam wyłacznie subiektywne oceny. nie wiedziałem, że za wyrażanie poglądów mogę dostać bana na forum (sic!). pozdrawiam wszystkie owieczki dumnie drepczące za pasterzem
Dokładnie. Słuchając tej płyty czuję zażenowanie i nie mam zamiaru tego nie wyrażać. I choć miejscami mi się ona podoba (vide druga Valkyrie) to mimo wszystko jest słaba. Pisanie, że to najlepsze co wyszło w tym roku żenuje mnie jeszcze bardziej niż te Fenrizowe wariacje posklejane bez składu i ładu. Nie słuchaliście nowej płyty Voivod? Tak brzmi najlepszy album anno 2013.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
evildead
weteran forumowych bitew

20-02-2013, 07:24

dobra robota herr Fenriz, odsiewac odsiewac ;) na następnej płycie fajnie by było usłyszec wariacje n/t Angelwitch :)) a pomyślec że jeszcze 10 lat temu uznawałem ten zespół za cienki
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

20-02-2013, 08:33

Kolejna fajna płyta DARKTHRONE. Po prostu.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
Block69
zahartowany metalizator

20-02-2013, 08:35

Lykantrop pisze:Nie mogę się doczekać aż odkryją rockabilly.
Albo black i death metal.
PENIS METAL
Awatar użytkownika
zawlekacz
w mackach Zła

20-02-2013, 08:35

dobra do jazdy samochodem ta nowa płytka.
nie ma to tamto
Arisowicz
w mackach Zła

20-02-2013, 09:34

black_lava pisze:
Lykantrop pisze:
black_lava pisze:czym wy sie podniecacie? przecież to żenujące jest.
Miałbyś odwagę Fenrizowi to w-ko powiedzieć biegłym norweskim prosto w twarz czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi trzórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnie
haczyk połknięty :D
Awatar użytkownika
Skaut
mistrz forumowej ceremonii

20-02-2013, 09:52

Arisowicz pisze:
black_lava pisze:
Lykantrop pisze:
haczyk połknięty :D
jaki haczyk? Darkthrone to klasyk czy tego chcesz czy nie i jakiś tam black_lava nie będzie subiektywnie szargał dobrego imienia Fenriza. Niech sam nagra tyle wartościowych płyt, to będzie mógł coś napisać. Najwyraźniej black_lava nie kuma black metalu.
Coś tam było! Człowiek!
Awatar użytkownika
immortal93
rozkręca się

20-02-2013, 09:54

"a co mnie jakiś Fenriz obchodzi" ?
Jak cię nie obchodzi Fenriz to spierdalaj słuchać disco polo bo to forum dla metali jest
Awatar użytkownika
vicek
zahartowany metalizator

20-02-2013, 10:00

hehehe no bez przesady , przecież komuś nie musi się darkthrone podobać .
BOLEK
weteran forumowych bitew

20-02-2013, 10:01

immortal93 pisze:"a co mnie jakiś Fenriz obchodzi" ?
Jak cię nie obchodzi Fenriz to spierdalaj słuchać disco polo bo to forum dla metali jest
metali tu może 10%
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
Awatar użytkownika
immortal93
rozkręca się

20-02-2013, 10:04

vicek pisze:hehehe no bez przesady , przecież komuś nie musi się darkthrone podobać .
Jasne, że nie musi ale tu chodzi o szacunek dla artysty i szacunek dla sztuki.
Nie muszę być fanem Davida Bowe ale szanuję go
ODPOWIEDZ