DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: DARKTHRONE
No nudna ta nowa płyta... norweskich rockendrolowców. Nie ma żeny, ale nudą wieje.. Może poza Valkirią i fragmentami w innych utworach. Generalnie jednak nuda panie, niewiele się dzieje. Przy takim nowym Cultes des Ghoules, Denial of God, Mgła, to szkoda czasu na norwegów. Wolę katować się ww. płytami.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- night_goat
- zaczyna szaleć
Lenistwo ;)ramonoth pisze:Nie zachowuj się jak upośledzony.night_goat pisze:Rzuci ktoś liną bo posłuchałbym, a nie chce mi się czekać na oryginał?
Hide behind your crosses
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
Throw your holy water
Recite your senseless verses
Let the darkness hour turn
When witches burn
- Dragazes
- w mackach Zła
Czyja jest ta Walkiria, którą wszyscy chwalą? Fenriza czy Nocturno?
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Chyba jest dobrze, piąty numer łamie kości.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Powaznie pytasz? Rajtuzy to robota Fenriza.Dragazes pisze:Czyja jest ta Walkiria, którą wszyscy chwalą? Fenriza czy Nocturno?
- Only_True_Believers
- rasowy masterfulowicz
Nie ma takiej żenady jaką była poprzednia płyta, jest znacznie lepiej.
Black metal is the last bastion of white people culture. Everything else has been degenerated.
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
a co mnie jakiś fenriz obchodzi. myslałem, że słuchacie muzyki kyrytcznie, a nie czołobitnie bo nagrał to taki lub taki muzyk. poza tym nie musze mieć zdania jak większość forumowiczów, wyrażam wyłacznie subiektywne oceny. nie wiedziałem, że za wyrażanie poglądów mogę dostać bana na forum (sic!). pozdrawiam wszystkie owieczki dumnie drepczące za pasterzemLykantrop pisze:Miałbyś odwagę Fenrizowi to w-ko powiedzieć biegłym norweskim prosto w twarz czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi trzórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnieblack_lava pisze:czym wy sie podniecacie? przecież to żenujące jest.
(tak miał kiedyś Vlad z jednym z nich na pewnym koncercie)!!!???:-)))
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jest trochę lepiej, ale to, że są metr wyżej w mule na dnie norweskiego jeziora, nie znaczy że pływają gdzieś przy powierzchni. To wciąż jest dno. :-)Only_True_Believers pisze:Nie ma takiej żenady jaką była poprzednia płyta, jest znacznie lepiej.
Dokładnie. Słuchając tej płyty czuję zażenowanie i nie mam zamiaru tego nie wyrażać. I choć miejscami mi się ona podoba (vide druga Valkyrie) to mimo wszystko jest słaba. Pisanie, że to najlepsze co wyszło w tym roku żenuje mnie jeszcze bardziej niż te Fenrizowe wariacje posklejane bez składu i ładu. Nie słuchaliście nowej płyty Voivod? Tak brzmi najlepszy album anno 2013.black_lava pisze:
a co mnie jakiś fenriz obchodzi. myslałem, że słuchacie muzyki kyrytcznie, a nie czołobitnie bo nagrał to taki lub taki muzyk. poza tym nie musze mieć zdania jak większość forumowiczów, wyrażam wyłacznie subiektywne oceny. nie wiedziałem, że za wyrażanie poglądów mogę dostać bana na forum (sic!). pozdrawiam wszystkie owieczki dumnie drepczące za pasterzem
all the monsters will break your heart
- evildead
- weteran forumowych bitew
dobra robota herr Fenriz, odsiewac odsiewac ;) na następnej płycie fajnie by było usłyszec wariacje n/t Angelwitch :)) a pomyślec że jeszcze 10 lat temu uznawałem ten zespół za cienki
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- Block69
- Block69
Albo black i death metal.Lykantrop pisze:Nie mogę się doczekać aż odkryją rockabilly.
PENIS METAL
- zawlekacz
- w mackach Zła
-
- w mackach Zła
haczyk połknięty :Dblack_lava pisze:a co mnie jakiś fenriz obchodzi. myslałem, że słuchacie muzyki kyrytcznie, a nie czołobitnie bo nagrał to taki lub taki muzyk. poza tym nie musze mieć zdania jak większość forumowiczów, wyrażam wyłacznie subiektywne oceny. nie wiedziałem, że za wyrażanie poglądów mogę dostać bana na forum (sic!). pozdrawiam wszystkie owieczki dumnie drepczące za pasterzemLykantrop pisze:Miałbyś odwagę Fenrizowi to w-ko powiedzieć biegłym norweskim prosto w twarz czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi trzórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnieblack_lava pisze:czym wy sie podniecacie? przecież to żenujące jest.
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
jaki haczyk? Darkthrone to klasyk czy tego chcesz czy nie i jakiś tam black_lava nie będzie subiektywnie szargał dobrego imienia Fenriza. Niech sam nagra tyle wartościowych płyt, to będzie mógł coś napisać. Najwyraźniej black_lava nie kuma black metalu.Arisowicz pisze:haczyk połknięty :Dblack_lava pisze:a co mnie jakiś fenriz obchodzi. myslałem, że słuchacie muzyki kyrytcznie, a nie czołobitnie bo nagrał to taki lub taki muzyk. poza tym nie musze mieć zdania jak większość forumowiczów, wyrażam wyłacznie subiektywne oceny. nie wiedziałem, że za wyrażanie poglądów mogę dostać bana na forum (sic!). pozdrawiam wszystkie owieczki dumnie drepczące za pasterzemLykantrop pisze:
Miałbyś odwagę Fenrizowi to w-ko powiedzieć biegłym norweskim prosto w twarz czy jesteś jednym z wielu internetowych wojowników z forum, którzy jak przyjdzie co do czego, to okazują się maksymalnymi trzórzami i spieprzają gdzie przysłowiowy pieprz rośnie
Coś tam było! Człowiek!
- immortal93
- rozkręca się
"a co mnie jakiś Fenriz obchodzi" ?
Jak cię nie obchodzi Fenriz to spierdalaj słuchać disco polo bo to forum dla metali jest
Jak cię nie obchodzi Fenriz to spierdalaj słuchać disco polo bo to forum dla metali jest
- vicek
hehehe no bez przesady , przecież komuś nie musi się darkthrone podobać .
-
- weteran forumowych bitew
metali tu może 10%immortal93 pisze:"a co mnie jakiś Fenriz obchodzi" ?
"Mnie się podobają melodie, które już raz słyszałem. Po prostu. No... To... Poprzez... No reminiscencję. No jakże może podobać mi się piosenka, którą pierwszy raz słyszę."
- immortal93
- rozkręca się
Jasne, że nie musi ale tu chodzi o szacunek dla artysty i szacunek dla sztuki.vicek pisze:hehehe no bez przesady , przecież komuś nie musi się darkthrone podobać .
Nie muszę być fanem Davida Bowe ale szanuję go