Wydaje mi się, że on to pisał w kontekście ostatniej płyty. Darkthrone jakby nie patrzeć od kilku ładnych lat nie nagrał żadnego black metalu. Być może trudno Ci się z tym pogodzić, ale takie są fakty. :-DSkaut pisze: jaki haczyk? Darkthrone to klasyk czy tego chcesz czy nie i jakiś tam black_lava nie będzie subiektywnie szargał dobrego imienia Fenriza. Niech sam nagra tyle wartościowych płyt, to będzie mógł coś napisać. Najwyraźniej black_lava nie kuma black metalu.
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re:
all the monsters will break your heart
Re: DARKTHRONE
Chłopaki, czy Wy czasem nie przesadzacie? Co to za głupoty czytam tu przed hejnałem?immortal93 pisze:Jasne, że nie musi ...vicek pisze:hehehe no bez przesady , przecież komuś nie musi się darkthrone podobać .
- immortal93
- rozkręca się
Dobra, Darkthrone musi sie podobać ale co innego już nie musi he, he535 pisze:Chłopaki, czy Wy czasem nie przesadzacie? Co to za głupoty czytam tu przed hejnałem?immortal93 pisze:Jasne, że nie musi ...vicek pisze:hehehe no bez przesady , przecież komuś nie musi się darkthrone podobać .
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
No przecież oczywiste, że pisał o ostatniej. Przecież w każdym nowym krążku Darkhtrone siedzi cząstka black metalu. Widzę, że ty też chojrak przed monitorem, a Fenrizowi byś tak w twarz też nie powiedział.nicram pisze:Wydaje mi się, że on to pisał w kontekście ostatniej płyty. Darkthrone jakby nie patrzeć od kilku ładnych lat nie nagrał żadnego black metalu. Być może trudno Ci się z tym pogodzić, ale takie są fakty. :-DSkaut pisze: jaki haczyk? Darkthrone to klasyk czy tego chcesz czy nie i jakiś tam black_lava nie będzie subiektywnie szargał dobrego imienia Fenriza. Niech sam nagra tyle wartościowych płyt, to będzie mógł coś napisać. Najwyraźniej black_lava nie kuma black metalu.
Coś tam było! Człowiek!
-
- w mackach Zła
gdyby zobaczył jaką Fenriz posiada kolekcję Metalu to by zamilkł.....
-
czy tylko mnie się nie chce tego sprawdzać? nie jestem ortodoksem i nawet lubię to ich nowe oblicze (zwłaszcza FOAD), ale jakoś kompletnie nie mam ciśnienia na nowy materiał. no zero po prostu.
- Riven
- Kontakt:
w sumie mam tak samo. miałem wczoraj wlaczyc ale były ciekawsze rzeczy do roboty. oczywiście chętnie uderze się w piers w odpowiednim momencie, ale jakos nie sadze, żeby to miało nastapic;).
this is a land of wolves now
- nicram
Re:
Oczywiście, że jestem monitorowym chojrakiem. Ba, twierdzącym, że obecnie Darkthrone ma tylko black metalową nazwę...:-) Daj mi Fenriza, powiem mu to nawet po norwesku! :-DSkaut pisze: No przecież oczywiste, że pisał o ostatniej. Przecież w każdym nowym krążku Darkhtrone siedzi cząstka black metalu. Widzę, że ty też chojrak przed monitorem, a Fenrizowi byś tak w twarz też nie powiedział.
I to jest doskonały objaw tego, że od lat nie wydali niczego dobrego. No bo chyba normalnym jest, że gdy kapela nagrywa zajebisty materiał, następnego oczekujesz obgryzając paznokcie ze zniecierpliwienia?Heretyk pisze:czy tylko mnie się nie chce tego sprawdzać? nie jestem ortodoksem i nawet lubię to ich nowe oblicze (zwłaszcza FOAD), ale jakoś kompletnie nie mam ciśnienia na nowy materiał. no zero po prostu.
all the monsters will break your heart
-
ależ wydali. TCIA oraz FOAD są świetne, tylko że nie potrzebuję chyba więcej tego typu grania. a już na pewno nie w tym momencie.
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
ja też postanowiłem nie sprawdzać ....
... i w ślepo zamówiłem oryginał :)
... i w ślepo zamówiłem oryginał :)
Heretyk, nie ma co się zmuszać. Ja "Drought" kupiłem jakieś 3 miesiące temu i dopiero teraz poświęciłem mu odpowiednią ilość czasu, a jest to zespół, na którego płyty naprawdę czekam.
- vicek
- zahartowany metalizator
DCI Hunt pisze:Heretyk, nie ma co się zmuszać. Ja "Drought" kupiłem jakieś 3 miesiące temu i dopiero teraz poświęciłem mu odpowiednią ilość czasu, a jest to zespół, na którego płyty naprawdę czekam.
ja wiem czy to takie rewelacyjne
- vicek
deus deus kosmateusz ale co z nowym azarath ostatni krążek pojawił się po dwóch latach a teraz tak nie będzie bo behemothy trasy.
- vicek
kurwa nie w tym temacie napisałem :D
- maciek z klanu
Re: Re:
nicram pisze:Wydaje mi się, że on to pisał w kontekście ostatniej płyty. Darkthrone jakby nie patrzeć od kilku ładnych lat nie nagrał żadnego black metalu. Być może trudno Ci się z tym pogodzić, ale takie są fakty. :-DSkaut pisze: jaki haczyk? Darkthrone to klasyk czy tego chcesz czy nie i jakiś tam black_lava nie będzie subiektywnie szargał dobrego imienia Fenriza. Niech sam nagra tyle wartościowych płyt, to będzie mógł coś napisać. Najwyraźniej black_lava nie kuma black metalu.
ty nie znasz sie na black metalu wiec co uczysz skauta? :D
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- Mistrz
- postuje jak opętany!
jakiś taki przykry ten album.
- hcpig
Jak sobie darowałeś Czarne Flagi to i tego nie warto, ale jeśli dawałeś szanse nawet Wagonom to nowa je deklasuje.Heretyk pisze:czy tylko mnie się nie chce tego sprawdzać? nie jestem ortodoksem i nawet lubię to ich nowe oblicze (zwłaszcza FOAD), ale jakoś kompletnie nie mam ciśnienia na nowy materiał. no zero po prostu.
Yare Yare Daze
-
- rasowy masterfulowicz
serio warto tego nowego posluchac? ten kawalek, ktory wypuscili do sieci w ogole mnie ie ruszyl. Podobne to chociaz troche do TCIA?
KVLT lizania CZASZKI