DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- mistrz forumowej ceremonii
Re: DARKTHRONE
zapomniałeś dodać DsO>>>>>>>>>>>>>>Black Sabbath
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Mistrz
- postuje jak opętany!
nie będę wam na każdym kroku przypominał oczywizmów.
a tak serio: ten album jest po prostu słaby. ciekaw jestem, czy opinie byłyby równie entuzjastyczne, gdyby nagrała go jakaś podziemna, polska kapela. chociaż w takim wypadku faktycznie by można uznać go za dobry na swoim podwórku w lidze powiatowej, ale jak na zespół o takim znaczeniu dla sceny jak DARKTHRONE to jest po prostu wstyd. naprawdę.
porównywanie tego do "Target Earth" to absurd. tu nie ma czego porównywać, między tymi albumami jest przepaść. na korzyść VOIVOD oczywiście.
a tak serio: ten album jest po prostu słaby. ciekaw jestem, czy opinie byłyby równie entuzjastyczne, gdyby nagrała go jakaś podziemna, polska kapela. chociaż w takim wypadku faktycznie by można uznać go za dobry na swoim podwórku w lidze powiatowej, ale jak na zespół o takim znaczeniu dla sceny jak DARKTHRONE to jest po prostu wstyd. naprawdę.
porównywanie tego do "Target Earth" to absurd. tu nie ma czego porównywać, między tymi albumami jest przepaść. na korzyść VOIVOD oczywiście.
- kampeki
- postuje jak opętany!
Miszczu?Co wy?Miszcz pisze: zapomniałem dodać: w szkole specjalnej
Za młody jesteś na Heroda!
-
A powiedziałbyś to Quorthonowi prosto w twarz?Mistrz pisze:nie będę wam na każdym kroku przypominał oczywizmów.
- Skaut
ach te ciągle powtarzające się argumenty nie do zbicia. Jak żyć?Mistrz pisze:a tak serio: ten album jest po prostu słaby. ciekaw jestem, czy opinie byłyby równie entuzjastyczne, gdyby nagrała go jakaś podziemna, polska kapela
Ostatnio zmieniony 20-02-2013, 21:10 przez Skaut, łącznie zmieniany 1 raz.
Coś tam było! Człowiek!
- Mistrz
- postuje jak opętany!
LOL a ten jaki snajper :D dobrze, że niczego nie jadłem, bo mógłbym się udławić :)est pisze: A powiedziałbyś to Quorthonowi prosto w twarz?
- COFFIN
A ja sobie tak z boku patrzę i czytam, i czasem ogarnia mnie pusty śmiech. I cieszę się, że nie mam takich problemów:]
Od dawna nie ma jakiegokolwiek znaczenia.Mistrz pisze:ale jak na zespół o takim znaczeniu dla sceny jak DARKTHRONE to jest po prostu wstyd.
'Come the Blessed Madness'
- Skaut
ma, tyle że nie dla tej sceny co wcześniej.COFFIN pisze:A ja sobie tak z boku patrzę i czytam, i czasem ogarnia mnie pusty śmiech. I cieszę się, że nie mam takich problemów:]Od dawna nie ma jakiegokolwiek znaczenia.Mistrz pisze:ale jak na zespół o takim znaczeniu dla sceny jak DARKTHRONE to jest po prostu wstyd.
Coś tam było! Człowiek!
Czy ja wiem, czy aż przepaść? Po prostu Voivod bawi się swoimi patentami, a Darkthrone tradycyjnie już, miesza cudzymi. Istnieje pewne niebezpieczeństwo, że dostaną łatkę odtwórców, grających do kotleta, ale ich to ewidentnie bawi, więc pisanieMistrz pisze:...porównywanie tego do "Target Earth" to absurd. tu nie ma czego porównywać, między tymi albumami jest przepaść. na korzyść VOIVOD oczywiście.
jest pozbawione sensu. Komu ma być wstyd? Słuchaczom? Wstydzisz się, że jadą na starym metalu, żonglując nim nad głowami fanów? Wstydzisz się słuchając A Blaze In The Northern Sky? Czy tam rozbudowane "cytaty" Ci nie przeszkadzają? Myślę, że wybór jest prosty, albo siadamy z nimi do stołu zastawionego browarami i lejąc na wszystko, oddajemy się beztroskiej konsumpcji, albo wychodzimy z lokalu. Tak to widzę i takie są, od wielu lat, płyty Darkthrone. Dziękuję za uwagę.Mistrz pisze:... ale jak na zespół o takim znaczeniu dla sceny jak DARKTHRONE to jest po prostu wstyd. naprawdę.
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
Re:
Dokładnie, uwielbiam takie jałowe pierdzenie. Aha, płyty nie słyszałem ;)Skaut pisze:ach te ciągle powtarzające się argumenty nie do zbicia. Jak żyć?Mistrz pisze:a tak serio: ten album jest po prostu słaby. ciekaw jestem, czy opinie byłyby równie entuzjastyczne, gdyby nagrała go jakaś podziemna, polska kapela
The madness and the damage done.
Wstyd, że kapela, która nagrywała kamienie milowe gatunku odgrywa dziś patenty starych drugo i trzecioligowych kapel (cóż, że znakomitych). Nie sądziłem ,że doczekam czasów gdy wyjdzie nowa płyta Darkthrone, a mi nie będzie się chciało ani jej kupić, anie nawet przesłuchać...
PS. Niech nagrywają co sobie chcą, jeśli ich to bawi i znajdzie się ktoś kto to kupi... Ja za długo w tej muzyce siedzę i za dużo zajebistych płyt mam na półkach, żebym miał się jarać dzisiejszym obliczem Darkthrone.
PS. Niech nagrywają co sobie chcą, jeśli ich to bawi i znajdzie się ktoś kto to kupi... Ja za długo w tej muzyce siedzę i za dużo zajebistych płyt mam na półkach, żebym miał się jarać dzisiejszym obliczem Darkthrone.
Z drugiej strony jak przerżnęli Mental Funeral to byłeś w siódmym piekle? Nie sądzisz, że to trochę wstyd?
- COFFIN
+ 1 i to właśnie.Maria Konopnicka pisze:Nie sądziłem ,że doczekam czasów gdy wyjdzie nowa płyta Darkthrone, a mi nie będzie się chciało ani jej kupić, ani nawet przesłuchać...
- maciek z klanu
czytam tutaj i oczom nie wierze !!!! wagony byly slabe? wagony byly zakurwiste !!!!!! nowej nie sluchalem musze kupic i mam mega cisnienie 1
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- COFFIN
Ja Ci nie odpowiem, bo jak pisałem:
I tak zostanie:]COFFIN pisze:nie słyszałem żadnej płyty po 'Sardonic Wrath'. Co więcej nie mam takiej potrzeby, by słyszeć kolejne.
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Nie lubisz dobrej muzyki? ;)
- COFFIN
- Drone
Nie słuchałem jeszcze nowego DT, ale jestem ciekawy, czy moje proroctwo się spełniło?Drone pisze:Zapewne tak samo jak dotąd - Fenriza rozpiera nowa tożsamość agenta stali, natomiast biedny Ted próbuje zachować godność black metalowca w swoich lekko nudziarskich utworach ;)
Edit. Żeby ktoś mię źle nie odebrał - kawałki Nocturno Culto też bardzo lubię, ta nuda ma tu wydźwięk pozytywny.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- kampeki
- postuje jak opętany!
Ted w formie, lepiej niz na ostatnich (dodam, ze uwielbiam "nudne" stylized corpse)
Za młody jesteś na Heroda!
- 0ms
- rasowy masterfulowicz
Tak to brzmi, zreszta nawet Fenriz o tym pisal przed premieraDrone pisze:Nie słuchałem jeszcze nowego DT, ale jestem ciekawy, czy moje proroctwo się spełniło?Drone pisze:Zapewne tak samo jak dotąd - Fenriza rozpiera nowa tożsamość agenta stali, natomiast biedny Ted próbuje zachować godność black metalowca w swoich lekko nudziarskich utworach ;)
Edit. Żeby ktoś mię źle nie odebrał - kawałki Nocturno Culto też bardzo lubię, ta nuda ma tu wydźwięk pozytywny.