Chyba Ty.
Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Behemoth v.2
Coraz zabawniejsze boty w tym matriksie.

nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Zaczynam sie sklaniac, ze kluczem do teologiczno-filozficznych rozkmin jest imie tomasz. Chcialbym zobaczyc ten filozoficzny freakfight tomaszm vs tomaszw48
woodpecker from space
-
- tomekw48
- w mackach Zła
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- Triceratops
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Swoją droga, jest to dla mnie nieodgadniony fenomen. Chłop pierdoli farmazony, a wszyscy "wielcy tego swiata" widza w nim nowego mesjasza i ustawiają sie w kolejce zeby chapać mu po same kule. Podobnie to wyglądało z Fukuyama, ale na mniejszą skale, bo i świat był wtedy mniejszy

- tomekw48
- w mackach Zła
Harari to pedał, tak jak kolega już wspomniał, i do tego Żyd.
-
- postuje jak opętany!
Dla mnie sprawa wydaje się prosta. Gość jest takim "pop-filozofem". Dzięki temu trafia do szerszej grupy odbiorców.Jimmy Boyle pisze: ↑28-01-2025, 22:51Swoją droga, jest to dla mnie nieodgadniony fenomen. Chłop pierdoli farmazony, a wszyscy "wielcy tego swiata" widza w nim nowego mesjasza i ustawiają sie w kolejce zeby chapać mu po same kule. Podobnie to wyglądało z Fukuyama, ale na mniejszą skale, bo i świat był wtedy mniejszy![]()
W świecie ekonomi uwagi, ktoś kto potrafi ją na sobie skupić jest wartościowym zasobem. Pomijam już walidację przez popularność.
Nie wiem kogo masz na myśli pisząc "wielcy tego świata", ale jest duża szansa, że są to ludzie których życie zależy od popularności. Co za tym idzie Harrari jest dla nich przydatnym potencjalnym partnerem lub zwyczajnie rekwizytem. To partnerstwo / wykorzystanie zwiększa ich widoczność i/lub wiarygodność.
Żeby było jasne: nie chcę tu umniejszać Harrarienu. Często ma trafne ogólne obserwacje.
-
- rozkręca się
- nicram
No niestety. Napompowane do granic dobrego smaku gówno boga. Kontynuacja dwóch poprzednich albumów i to z wyraźną twórczą niemocą, bo to nawet w ucho nie wpada. Myślałem, że może jakiś skręt w ekstremę, jakieś zaskoczenie, jakaś niebanalna jazzowo-death metalowa zagrywka. Halucynacja, dwutlenek węgla, hemoglobina, nowy kawałek Behemoth, taka sytuacja. Chusteczkowe.
all the monsters will break your heart
-
- zaczyna szaleć
Ale rozkminy o pedalstwie i żydostwie są, czyli tradycja zachowana.
Mam prawo reagować.
- Triceratops
Czyli nasz matrixowy intelektualista tomasz nabral sie na homoweganska pop-filozofie?C//A pisze: ↑29-01-2025, 07:11Dla mnie sprawa wydaje się prosta. Gość jest takim "pop-filozofem". Dzięki temu trafia do szerszej grupy odbiorców.Jimmy Boyle pisze: ↑28-01-2025, 22:51Swoją droga, jest to dla mnie nieodgadniony fenomen. Chłop pierdoli farmazony, a wszyscy "wielcy tego swiata" widza w nim nowego mesjasza i ustawiają sie w kolejce zeby chapać mu po same kule. Podobnie to wyglądało z Fukuyama, ale na mniejszą skale, bo i świat był wtedy mniejszy![]()
W świecie ekonomi uwagi, ktoś kto potrafi ją na sobie skupić jest wartościowym zasobem. Pomijam już walidację przez popularność.
Nie wiem kogo masz na myśli pisząc "wielcy tego świata", ale jest duża szansa, że są to ludzie których życie zależy od popularności. Co za tym idzie Harrari jest dla nich przydatnym potencjalnym partnerem lub zwyczajnie rekwizytem. To partnerstwo / wykorzystanie zwiększa ich widoczność i/lub wiarygodność.
Żeby było jasne: nie chcę tu umniejszać Harrarienu. Często ma trafne ogólne obserwacje.
woodpecker from space
- DST
- rasowy masterfulowicz
- Triceratops
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
w punkt
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- tomekw48
- w mackach Zła
Mega dobry kawałek.
Nadal się jaram na całą płytę.
Dobre to gówno.
Nadal się jaram na całą płytę.
Dobre to gówno.
- Żułek
ktoś tu zdecydowanie przedawkował piguły

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- DST
- rasowy masterfulowicz
Ciekawostka: w angielskim jak dodasz "the" do shit to w slangu oznacza to, że coś jest zajebiste. Np. Behemoth is the shit może oznaczać, że to zajebisty zespół. Przeczucie mi mówi, że miałeś inne intencje.