Czuję się obrzygany. Zespoły powinny nagrywać 2,3 płyty i rozpadać się, bo w 99,9% przypadków, po 2,3 pierwszych płytach grają łajno.harvestman pisze:[youtube][/youtube]
Nowy numer, teledysk robili koledzy Adama.
KREATOR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Re: KREATOR
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- starszy świeżak
Rzepa...harvestman pisze:[youtube][/youtube]
Nowy numer, teledysk robili koledzy Adama.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Jeżeli oswoimy się z faktem, że obecny Kreator to granie na przecięciu power metalu i melodeath, to wyjdzie na to, że całkiem zgrabne piosenki grają panowie i całkiem sympatycznie się tego słucha (a czy warto, to już inna sprawa). Zarazem wcale nie musi to kolidować z uwielbieniem do "Pleasure to Kill". :)
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Plagueis pisze:Jeżeli oswoimy się z faktem, że obecny Kreator to granie na przecięciu power metalu i melodeath, to wyjdzie na to, że całkiem zgrabne piosenki grają panowie i całkiem sympatycznie się tego słucha (a czy warto, to już inna sprawa). Zarazem wcale nie musi to kolidować z uwielbieniem do "Pleasure to Kill". :)
No właśnie w pewnym sensie koliduje i to dość mocno, bo tak jak nowy Vader średnio mi pasuje grając thrash z domieszką death metalu, tak Kreator który ma teledyski w stylu Behemotha średnio mi podchodzi. Obydwa zespoły w jakiś sposób stworzyły swój wizerunek wiele lat temu, i na samym początku idealnie się wstrzelili.
- Nerwowy
Co by nie mówić zespół wraz z wytwórnią odrobił lekcje z marketingu szczególnie w ujęciu rynku niemieckiego. Wykresy kołowe, prezentacje w powerpoincie i tabelki w excelu były zapewne w użyciu.Plagueis pisze:Jeżeli oswoimy się z faktem, że obecny Kreator to granie na przecięciu power metalu i melodeath,
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Było, minęło. Dziś Kreator to już inny zespół i trzeba się z tym faktem pogodzić. Mi takie granie w niczym nie przeszkadza, a taki "Enemy of God" nawet lubię i jakoś nie kłóci mi się to z odsłuchiwaniem - znacznie częstszym niż w przypadku rzeczonej - "Endless Pain". :)Nasum pisze: No właśnie w pewnym sensie koliduje i to dość mocno, bo tak jak nowy Vader średnio mi pasuje grając thrash z domieszką death metalu, tak Kreator który ma teledyski w stylu Behemotha średnio mi podchodzi. Obydwa zespoły w jakiś sposób stworzyły swój wizerunek wiele lat temu, i na samym początku idealnie się wstrzelili.
Kwestię teledysków pomijam, bo ten Kreatora wioską powiewa i z tym chyba wszyscy się zgodzimy.
Heh, coś jest na rzeczy.Nerwowy pisze: Co by nie mówić zespół wraz z wytwórnią odrobił lekcje z marketingu szczególnie w ujęciu rynku niemieckiego. Wykresy kołowe, prezentacje w powerpoincie i tabelki w excelu były zapewne w użyciu.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- zaczyna szaleć
Pojawiła się tracklista i w chuj dziwne tytuły
http://www.metal-archives.com/albums/Kr ... nce/613204" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.metal-archives.com/albums/Kr ... nce/613204" onclick="window.open(this.href);return false;
- smooker
- w mackach Zła
Omujborze, ale szopa. Okładka jeszcze gorsza. Niemieckie kuce będą wniebowzięte.
W sumie to szkoda, że tak to się potoczyło. Violent Revolution było naprawdę dobre, ale Jesu, to było już 15 (!!!) lat temu i nie trzeba 4. raz przepłukiwać tego przepisu, w jeszcze bardziej przaśnej formie.
W sumie to szkoda, że tak to się potoczyło. Violent Revolution było naprawdę dobre, ale Jesu, to było już 15 (!!!) lat temu i nie trzeba 4. raz przepłukiwać tego przepisu, w jeszcze bardziej przaśnej formie.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Jak widzę coś spod znaku Nuclear Blast to mi się zbiera na wymioty. Już sam ten fakt znaczy że będzie to kupa, od okładki, przez brzmienie aż po muzykę.
W październiku już ktoś wrzucałRitual pisze:Pojawiła się tracklista i w chuj dziwne tytuły
- Żułek
numer którego nie bedzie na albumie

" onclick="window.open(this.href);return false;

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
polskie teżsmooker pisze:Omujborze, ale szopa. Okładka jeszcze gorsza. Niemieckie kuce będą wniebowzięte.
- smooker
- w mackach Zła
No gówniany, chyba nie ma czego żałować. A już ten refren z solówką pod wokalem to wali tymi melodyjnymi gównami, że mdli. Kreatora od Gamma Ray, Edguy czy innego {tu wstaw dowolną nazwę niemieckiego melodyjnego heavy/power} odróżnia już tylko wokal Mille. Bo nawet w warstwie lirycznej i graficznej już nie ma za dużego wysiłku.Żułek pisze:numer którego nie bedzie na albumie
- Believer
co za sraka
co za sraka
- smooker
- w mackach Zła
BTW ktoś z NB chyba kopiował description z poprzedniego teledysku, bo pod tym jest:Believer pisze:
co za sraka
Official video for 'Satan Is Real', taken from the album of the same name!
I tak, sraka niestety.
-
Pamiętam dzień w którym KREATOR po koncercie dla nas fanów sprzedawali pierwsze trzy płyty za 1/3 wartości:).Po powrocie i wrzuceniu na talerz "Terrible...." Byłem w 7 niebie:))) "Extreme...",Coma..." ech.....Niestety przyszła "Endorama" i inne wynalazki.I naprawdę mi żal ,że taki zespół dziś robi to:))))) Jasne zaraz będzie trza się rozwijać:)))) KURWA POSŁUCHAJCIE TYCH 3 PŁYT potem dyskusja:)))))))
Zostaw te prehistorie. Każdy powie, że ludzie tyle nie żyją, a już pewnością nawet jeżeli kiedyś, to już dawno nieprawda. Teraz liczy się sprzedaż tych wszystkich błyskotek. Stare buce do śmietnika. Gods of Violence? Szyderczy rechot historii.aniola pisze:Pamiętam dzień w którym KREATOR po koncercie dla nas fanów sprzedawali pierwsze trzy płyty za 1/3 wartości:).Po powrocie i wrzuceniu na talerz "Terrible...." Byłem w 7 niebie:))) "Extreme...",Coma..." ech.....Niestety przyszła "Endorama" i inne wynalazki.I naprawdę mi żal ,że taki zespół dziś robi to:))))) Jasne zaraz będzie trza się rozwijać:)))) KURWA POSŁUCHAJCIE TYCH 3 PŁYT potem dyskusja:)))))))
[youtube][/youtube]
-
nie nie zostawię prehisterii:))))))535 pisze:Zostaw te prehistorie. Każdy powie, że ludzie tyle nie żyją, a już pewnością nawet jeżeli kiedyś, to już dawno nieprawda. Teraz liczy się sprzedaż tych wszystkich błyskotek. Stare buce do śmietnika. Gods of Violence? Szyderczy rechot historii.aniola pisze:Pamiętam dzień w którym KREATOR po koncercie dla nas fanów sprzedawali pierwsze trzy płyty za 1/3 wartości:).Po powrocie i wrzuceniu na talerz "Terrible...." Byłem w 7 niebie:))) "Extreme...",Coma..." ech.....Niestety przyszła "Endorama" i inne wynalazki.I naprawdę mi żal ,że taki zespół dziś robi to:))))) Jasne zaraz będzie trza się rozwijać:)))) KURWA POSŁUCHAJCIE TYCH 3 PŁYT potem dyskusja:)))))))
[youtube][/youtube]
-
[youtube][/youtube]
Sejten is riiiil, sejten is riiillll...
Sejten is riiiil, sejten is riiillll...