Oczywiście, ale wyobraź sobie jakie napięcie musiałoby to wywołać w ich forumowym fanboyu, który zamęczyłby nas wszystkich tutaj płacząc nad swoim losem. A tak, płyta wyjdzie, chłopak ulży sobie. ;-)TheDude pisze:Najbardziej kultowi, tajemniczy i podziemni by byli gdyby nie wydali tej płyty nigdy :)
MARE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: MARE
all the monsters will break your heart
- ozob
- zahartowany metalizator
+100000000000TheDude pisze:Najbardziej kultowi, tajemniczy i podziemni by byli gdyby nie wydali tej płyty nigdy :)
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
- yossarian84
- rasowy masterfulowicz
zwłaszcza że od kilku lat słucha tylko pięciu tych samych płytnicram pisze:Oczywiście, ale wyobraź sobie jakie napięcie musiałoby to wywołać w ich forumowym fanboyu, który zamęczyłby nas wszystkich tutaj płacząc nad swoim losem. A tak, płyta wyjdzie, chłopak ulży sobie. ;-)TheDude pisze:Najbardziej kultowi, tajemniczy i podziemni by byli gdyby nie wydali tej płyty nigdy :)
dla niego oczekiwanie musi być szczególnie frustrujące :-(
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Jakoś strasznie trumna nie płacze przecież trochę pierdolicie
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Jak zwykle kipiący elokwencją i inteligencją. :-) Dużo piszesz o ciotach i małych fiutkach. Wiesz jak to jest. Zazwyczaj ciocie z małymi fiutkami krzyczą o najgłośniej w materii, w której są mistrzami. Także Muffin, ślę Ci tęczowe pozdrowienia! :-)
all the monsters will break your heart
- COFFIN
- mistrz forumowej ceremonii
Ty przestań pisać o czymś, co cię nie interesuje i będzie dobrze. I tak się składa, że jest tu sporo osób, których Info o Mare interesuje, wiec dlaczego nie pisać. Bo cię dupa boli? To akurat wiadomo.
'Come the Blessed Madness'
-
- rozkręca się
No ty szczególnie, jak słyszałem. Lubisz i chłopców i mężczyzn, w różnym wieku, z różnym doświadczeniem. Ze szczególną słabością do gitarzystów.nicram pisze:Mnie dupa nie boli. Chyba mnie z kimś mylisz. :-) A Mare oczywiście mnie interesuje. Mam szerokie horyzonty poznawcze. :-)