O to, dokładnie. Pozatym wkurwiaja mnie fora na ktorych nie mozna używac przekleństwScaarph pisze:jasne, ale jak czasem przypadkiem trafię na jakieś forum, gdzie jak ktoś tylko raz, na chwilę delikatnie przyofftopi i pod spodem moderski dopisek wielkimi literami: TRZYMAJ SIĘ KURWO TEMATU, NIE OFFTOPUJEMY, MASZ OSTRZEŻENIE, JESZCZE JEDEN TAKI WYBRYK I STRZAŁ W POTYLICĘ, to jakoś i czytać mi się odechciewa...
DIMMU BORGIR
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Re: dimmu borgir - in sorte diaboli
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
a ja zajebiscie (kurwa chuj w dupe jebac maryje) lubie to forum, poznalem tu mase totalnie zajebistej muzyki i kilka fajnych osob, w tym takie, z ktorymi mam teraz zajebisty kontakt i bardzo cenie sobie te znajomosci.
zreszta kurwa, jak ktos slucha celtic frost i jednoczesnie death in june to nie moze byc zjebem. od tej reguly wyjatki widzialem tylko na industrial festival, ale moze to tylko powierzchowna ocena
zreszta kurwa, jak ktos slucha celtic frost i jednoczesnie death in june to nie moze byc zjebem. od tej reguly wyjatki widzialem tylko na industrial festival, ale moze to tylko powierzchowna ocena
this is a land of wolves now
- Mol
- zahartowany metalizator
- Riven
- Kontakt:
Ciebie nie znam ale chetnie sie napije 
- Maleficio
- Kontakt:
Zaskoklo mnie to, ze Snowy Shaw zagral w nowym Dimmu Borgirze:) Teledysk nowy jakis taki za bialy jak na moj gust.
-
Maria Konopnicka
no i jeszcze o mnie zapomniałeś - nie wiem co to industrial festival, a też lubię obie wspomniane kapeleRiven pisze: od tej reguly wyjatki widzialem tylko na industrial festival, ale moze to tylko powierzchowna ocena
- Riven
- Kontakt:
-
Maria Konopnicka
obstawiam, że dla Ciebie niewątpliwieRiven pisze:a jestes zjebem?? ; )
- Riven
- Kontakt:
nie
emocje opadaja to i potem mozna trzezwiej spojrzec na rzeczywistosc
a ze sie dopierdalales do pierdol - to jest inna sprawa. whateva
emocje opadaja to i potem mozna trzezwiej spojrzec na rzeczywistosc
a ze sie dopierdalales do pierdol - to jest inna sprawa. whateva
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Czyli "In Sorte Diaboli" było wypadkiem przy pracy. Całkiem przyjemnie się tego słucha, "Abrahadabra" to taka dynamiczniejsza wersja "Death Cult Armageddon". Współpraca z orkiestrą symfoniczną ewidentnie wychodzi ich muzyce na dobre.
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
-
Maria Konopnicka
Póki co nie mam ochoty nawet tego ściągać, nie mówiąc już o kupowaniu. Ale nigdy nie mów nigdy - z ostatnim Setherial czy Ragnarok miałem tak samo, a w końcu kupiłem i nie żałuję, bo to bardzo przyzwoite płyty
Dimmu Bogir musi poczekać aż nasycę się paczką z tymi kilkunastoma wspaniałymi płytami, która właśnie do mnie idą
Orientuje się dlaczego "Abrahadabra" sprzedawana jest tak tanio? To właściwie niebywałe, żeby nowość na CD kosztowała poniżej 30 zł (w przypadku zespołu, któremu daleko od podziemia). To jest jakieś polskie wydanie, czy coś takiego?
Orientuje się dlaczego "Abrahadabra" sprzedawana jest tak tanio? To właściwie niebywałe, żeby nowość na CD kosztowała poniżej 30 zł (w przypadku zespołu, któremu daleko od podziemia). To jest jakieś polskie wydanie, czy coś takiego?
- Nerwowy
Chyba nie:
Faktycznie zastanawiające.Nowy album zespołu w zwykłym plastikowym pudełku.
Premiera i wysyłka 27 września.
Płyta nowa, w folii.
Wydanie Nuclear Blast 2010
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Deathless King
- weteran forumowych bitew
Nie wiem, po tym co zobaczylem/uslyszalem w ich videoklipie odrzuca mnie od tej plyty i nie ukrywam ze nie mam ochoty poznac jej blizej. Przegadane, przeprodukowane, plastikowe gowno dla ludzi bez wyrobionego gustu.
Only duzo tremolo na nietlumionych strunach is true!
-
pr0metheus
byc moze jakies wydanie na centr.wsch europe. ja sie tak zrobilem z nowym alice in chains. kupilem taniej plyte ale z sama okladka bez ksiazeczki:/ swoja droga jakby db chodzil nawet za piataka to bym nie bral:)
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Ot, po prostu najbardziej efekciarski kawałek na płycie, jak na singla przystało.Deathless King pisze:Nie wiem, po tym co zobaczylem/uslyszalem w ich videoklipie odrzuca mnie od tej plyty i nie ukrywam ze nie mam ochoty poznac jej blizej. Przegadane, przeprodukowane, plastikowe gowno dla ludzi bez wyrobionego gustu.
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
-
Aegir
- postuje jak opętany!
Ciekawe, gdzie ta "bestia", o której podobno wspominali grajkowie z Dimmu Bordżja (ciekawe, czy ktoś jeszcze miał okazję usłyszeć taką zaskakującą wymowę nazwy zespołu). Słuchając "Gateways" raczej nie uświadczy się specjalnej ekstremy i surowości, z którymi to określeniami śmiało można słowo "bestia" kojarzyć. Najwyraźniej teledyskowi należy poświęcić dużo więcej czasu, aby zauważyć coś nieujarzmionego. Podobno "diabeł tkwi w szczegółach".
- Riven
- Kontakt:
ja pierdole jakie gowno
i ten "wokal" damski ...
a myslalem, ze gorzej juz sie nie da.
na pewno sie sprzeda.
i ten "wokal" damski ...
na pewno sie sprzeda.
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Jak na moje to sie nie da tego słuchać. Obejrzałem 30 sekund teledysku i miałem dość. Bez grama przesady mogę powiedzieć, że ze słuchania nowej płyty Dimmu Borgir czerpałbym podobną radość jak ze słuchania ostatniego singla Boys albo Ich Troje. Ten sam poziom wioski i cepelii.
Ostatnio zmieniony 23-09-2010, 12:37 przez Alsvartr, łącznie zmieniany 1 raz.
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
-
Aegir
- postuje jak opętany!
Akurat wokal damski jest chyba jednym z jaśniejszych punktów tego widowiska. Swoją drogą brakuje jeszcze śnieżnej nawałnicy i siedmiu krasnoludków.Riven pisze:ja pierdole jakie gowno
i ten "wokal" damski ...a myslalem, ze gorzej juz sie nie da.
na pewno sie sprzeda.
Aha, Galder robi fajne miny w teledysku. Oprócz masy jego opętańczych uśmieszków jest jeszcze moment z miną prawdziwego killera gdzieś w okolicach 1:48
- Riven
- Kontakt:
Może, nie mam zamiaru tracić ani sekundy więcej na to żałosne gówno