VADER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- NW.
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Anthropophagus
- w mackach Zła
- Lokalizacja: Kondominium Rosyjsko-Niemieckie pod Żydowskim zarządem powierniczym
"Choć nie jest to kawałek utrzymany w jakiś szalenie szybkich tempach, uwielbianych przez miłośników zespołu, refren, w którym Peter zaskakująco czystym głosem śpiewa tytułowe "Helleluyah !!!" zapewne zyska sympatię [u]wszystkich[/u] fanów, którzy [u]z pewnością[/u] na koncertach będą, wraz z wokalistą, tracić przy nim głos."
Oj nie pierdol pajacu..
Oj nie pierdol pajacu..
- Deviant
- w mackach Zła
Słucham tak sobie tego singla z TEA pt."V.666"Dziwne troche ,ten "Carnal "brzmi jakoś tak... no jakieś syntezatory są ...składankowa płyta będzie,ok,ale mam nadzieję że takich dziwnych akcji nie będą robić na następnej studyjnej plycie.Natomiast "Vicious Circle"Brzmi całkiem ok,fajny wykop,całkiem współcześnie to brzmi.
- Adrian696
- zahartowany metalizator
jak zobaczylem co jest na tym singielku to zaczalem sie zastanawiac po raz ktory Vader wydal "Vicious circle" - no i wyszło ze to 8 wydawnictwo z tym kawałkiem... a zważywszy ze bedzie jeszcze pełna płyta z tymi kawałkami to juz mamy cyferke 9... ostro...
btw nie cierpie wydawnictw ze starymy utworami w nowych aranżacjach i nowym brzmieniem... nie przypominam sobie zeby ktores zrobilo na mnie lepsze wrazenie niz oryginał...
btw nie cierpie wydawnictw ze starymy utworami w nowych aranżacjach i nowym brzmieniem... nie przypominam sobie zeby ktores zrobilo na mnie lepsze wrazenie niz oryginał...
Drone pisze:Dla mnie (dla mnie!) pozostajesz zjebem i oficjalnie wciągam cię na listę wrogów.
- Adrian696
- Adrian696
- Duvelor
- weteran forumowych bitew
-
- rasowy masterfulowicz
na tym singlu Vader pokazal jak mozna popsuc 2 swietne kawalki, Carnal przearanozowana na nie lada chujowizne, a z Vicious Circle sprawa ksztaltuje sie podobnie, najlepsza wersja tego kawalka byla na Morbid Reich.
Byc moze szykuje sie 3 wydanictwo( po Blood i Impressions in Blood ) Vader ktore zawiedzie na calej linii.
Byc moze szykuje sie 3 wydanictwo( po Blood i Impressions in Blood ) Vader ktore zawiedzie na calej linii.
I AM MORBID
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
"Carnal" najlepiej wypada na koncercie, a najlepszą jego wersją ze znajdująych się na krązkach jest z ta "Reign Forever World". Kropka. Singiel tego nie zmienia, chociaż przy sprzyjającyh wiatrach mogło być całkiem nieźle - gdyby tylko nie ta idiotyczna, na siłę wciśnięta symfonia, która pasuje jak pięść do twarzy i brutalny kawałek przeradza w dziwną papkę. "Vicious Circle" jest dobre, aczkolwiek z Darayem na garach brzmi jakoś dziwnie, chociaż może to kwestia przywyczajenia.
W ogólnym rozrachunku jednak jest to średnie wydawnictwo, w czym główna zasługa zjebanego "Carnala".
e: literówki
W ogólnym rozrachunku jednak jest to średnie wydawnictwo, w czym główna zasługa zjebanego "Carnala".
e: literówki
Ostatnio zmieniony 17-01-2008, 10:48 przez vomit, łącznie zmieniany 2 razy.
- antigod
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Brązowy Jenkin
- w mackach Zła
Po jednym przesłuchaniu:
Carnal-gdyby ograniczyli te symfoniczne wstawki do podkładu pod motyw z samym głosem Petera-byłoby ok, a tak jest za słodko.
Vicious Circle-moim zdaniem ok.
Daray nigdy nie będzie Docentem, ale robi naprawdę duże postępy.
Zapewne posłucham całości, bo mam duży sentyment do TUI, DP i BTtB.
Carnal-gdyby ograniczyli te symfoniczne wstawki do podkładu pod motyw z samym głosem Petera-byłoby ok, a tak jest za słodko.
Vicious Circle-moim zdaniem ok.
Daray nigdy nie będzie Docentem, ale robi naprawdę duże postępy.
Zapewne posłucham całości, bo mam duży sentyment do TUI, DP i BTtB.
- Gore_Obsessed
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt: