Ten "trynd" z ostatnich kilku okładek SINISTER to fajna sprawa. Może trochę za bardzo widać ingerencję komputera, ale ta konsekwencja ma swój urok. Cztery ostatnie płyty Holendrów, można rozpoznać już po samych obrazkach. Jedna formuła jak u MOTÖRHEAD, czy IRON MAIDEN. Ja tam lubię.[V] pisze:dokładnie.Pacjent pisze:Toczą holenderski pojedynek na okładki z Pestilence.Nasum pisze:Cieszy mnie to. Ale grafika to mogliby sobie zmienić, bo te bohomazy które serwują od jakiegoś czasu na okładki, powodują uśmiech politowania.
SINISTER
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Gore_Obsessed
- zahartowany metalizator
Re: SINISTER
Utwór bardzo dobry. Zespół klasa, choć w zasadzie pozostała tylko nazwa i ogólne zręby stylu. Najważniejsze, że ciągle dają radę i wciąż nie znam drugiej grupy grającej tak jak oni.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
- vicek
rewelacyjny , jebać eksperymenty maja cały czas tak grać , nie rozumiem jak ktoś może słuchać metalu i narzekać na ten numer
- DST
- rasowy masterfulowicz
Przesłuchałem jak na razie raz i nie znalazłem w tym numerze nic ciekawego, ot technicznie w miarę, szybko i po prostu lekko bezpłciowo. Całej płyty się posłucha i się zobaczy się.
Zapobiegawczo: tak, lubię ogólnie Sinister a "Aggressive Measures" wręcz uwielbiam.
Zapobiegawczo: tak, lubię ogólnie Sinister a "Aggressive Measures" wręcz uwielbiam.
- flow
- postuje jak opętany!
Jeśli utrzymają poziom poprzedniczki będzie miło, nie wydaje mi się aby choć w przybliżeniu nagrali materiał na miarę dwóch pierwszych płyt. Nowy kawałek taki sobie, ot Obecny Sinister.
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Może być ten nowy numer. Ostatni album uważam za najlepszy od czasu Aggressive. Z perspektywy czasu wymiana składu przyniosła jednak dobre rezultaty.
Trafna uwaga. Łapię się na tym, że ostatnio w death metalu mało mnie przekonuje. Brakuje tego co jest w albumach lat 90-tych, niematematycznego żywego grania. Z drugiej strony uwielbiam ostatni Hate Eternal. Jest obłędnie dobry, niczym debiut.Olo pisze: Większość kapel w tym gatunku produkuje po prostu selektywne blasty urozmaicone zwolnieniami, a zapominają o całym 'flow'.
Ostatnio zmieniony 13-04-2014, 14:20 przez Kingu, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- mistrz forumowej ceremonii
całkowita zgodaKingu pisze: Trafna uwaga. Łapię się na tym, że ostatnio w death metalu mało mnie przekonuje. Brakuje tego to jest w albumach lat 90-tych, niematematycznego żywego grania. Z drugiej strony uwielbiam ostatni Hate Eternal. Jest obłędnie dobry, niczym debiut.
- Gore_Obsessed
- Mol
a ja ze swojej strony proponuje zapoznac sie z dwoma numerami z nadchodzacego krazka Turasow z Decaying Purity, bardzo ladnie to chodzi:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
wklejam je tu nieprzypadkowo ;)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
wklejam je tu nieprzypadkowo ;)
- Kingu
Znam ich wszystko, również z działalności jako Decfaced Creation. Widziałem też na żywo pod obydwoma szyldami. Dobrze młócą ale ich dzieło życia chyba wciąż przed nimi.Gore_Obsessed pisze:Posłuchajcie obaj "Aeons Black" szwedzkiego AEON.
Świetny obraz do tego Decaying Purity.
-
dobre granie, ale nic ponadto. we mnie jakichś większych emocji nie wzbudza.
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Konsekwencja konsekwencją, fajnie że mają jakiś tam pomysł na kolejne okładki które mają wiele cech wspólnych, jeszcze lepiej że można je rozpoznać po samych obrazkach, patrzysz i nie widząc jeszcze loga kapeli wykrzykujesz: Sinister!, ale gdyby było to zrobione lepiej, bez chamskiej ingerencji komputera, to prezentowałoby się o piekło lepiej. Okładka to jakby nie było, dość reprezentacyjny i istotny fragment całości, jaką jest płyta.Gore_Obsessed pisze:Ten "trynd" z ostatnich kilku okładek SINISTER to fajna sprawa. Może trochę za bardzo widać ingerencję komputera, ale ta konsekwencja ma swój urok. Cztery ostatnie płyty Holendrów, można rozpoznać już po samych obrazkach. Jedna formuła jak u MOTÖRHEAD, czy IRON MAIDEN. Ja tam lubię.
- Mol
koncze wlasnie pierwszy odsluch nowej plyty i szczerze mowiac watpie, ze do niej wroce. niby wszystko na miejscu itp itd, ale wlasciwie zaden numer mnie nie porwal, ot, poprawne granie na przyzwoitym poziomie. duzy plus za cover Paradise Lost, ciekawy wybor.
-
Czyli płyta jako całość mało przekonująca?
- Mol
- Żułek
rzeczywiście 1 udostepniony kawałek sprawiał wrażenie że bedzie dobra płyta a wyszedł raczej sredniak
covery fajne
covery fajne
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Mental
W chuj mi się podoba ten promocyjny kawałek, muszę posłuchać całości, bo pewnie KŁAMIECIE.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
-
- zaczyna szaleć
... w takim razie jestem spokojny o tę płytę :)Mol pisze:po pierwszym odsluchu owszem, tak jak zreszta cokolwiek po Aggressive Measures.
-
Cokolwiek po Agressive measures - chociażby taki Legacy of ashes kupił mnie od pierwszego odsłuchu, bardzo dobry album. Tak źle z weteranami z Sinister to chyba jeszcze nie ma, przynajmniej od czasu kiedy Rachel nie stoi za mikrofonem.
-
+1Nasum pisze:Cokolwiek po Agressive measures - chociażby taki Legacy of ashes kupił mnie od pierwszego odsłuchu, bardzo dobry album. Tak źle z weteranami z Sinister to chyba jeszcze nie ma, przynajmniej od czasu kiedy Rachel nie stoi za mikrofonem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior