UNLEASHED
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: UNLEASHED
Dzisiejszemu UNLEASHED brakuje tylko i aż szwedzkiego brzmienia. Gdyby spełnili ten warunek kupowałbym ich nowe płyty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- dzik
- zahartowany metalizator
-
Cieszy mnie, że odkąd wyjebali z tego forum wielcy znafcy sztuki metalowej, niesłusznie jebane zespoły i płyty wracają do łask. Bo kiedyś to był przecież wstyd, bo tylko BATS, Jack Daniels & DMDS, a reszta to gówno i przypisy, blablabla.
- dzik
To mędrkowanie było często mocno wkurwiające. Nie będzie jeden pajac z drugim mówił mi czego wypada słuchać, a czego nie. Każdy ma swój rozum i swój gust.byrgh pisze:Cieszy mnie, że odkąd wyjebali z tego forum wielcy znafcy sztuki metalowej, niesłusznie jebane zespoły i płyty wracają do łask. Bo kiedyś to był przecież wstyd, bo tylko BATS, Jack Daniels & DMDS, a reszta to gówno i przypisy, blablabla.
dobry kościół to kościół spalony
-
Dokładnie, podobnie jak chuj komu do tego, czego słucham i czy przypadkiem nie ma wśród tego napiętnowanej płyty przez chujów, co się zamieniły z dupą na mózg. Bo poprawna, średnia, jakakolwiek niepodpadająca pod kult muzyka to już nie dla znafców, ale zalewanie robaka gorzką żołądkową czy maliniakiem z żulem pod kioskiem to prawdziwa dusza rebelianta. Jebać pozerów!
- Żułek
trafny argumentPacjent pisze:Dzisiejszemu UNLEASHED brakuje tylko i aż szwedzkiego brzmienia. Gdyby spełnili ten warunek kupowałbym ich nowe płyty.
jak widać na nowej płycie nadal go nie będzie
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Które płyty UNLEASHED mają szwedzkie brzmienie?Pacjent pisze:Dzisiejszemu UNLEASHED brakuje tylko i aż szwedzkiego brzmienia. Gdyby spełnili ten warunek kupowałbym ich nowe płyty.
Na początku uciekali do niemieckich studio nagrań, później nagrywali w Szwecji, ale nigdy nie brzmieli po 'szwedzku'.
-
- weteran forumowych bitew
Nie do wszystkich to trafia :)knaar pisze:Które płyty UNLEASHED mają szwedzkie brzmienie?Pacjent pisze:Dzisiejszemu UNLEASHED brakuje tylko i aż szwedzkiego brzmienia. Gdyby spełnili ten warunek kupowałbym ich nowe płyty.
Na początku uciekali do niemieckich studio nagrań, później nagrywali w Szwecji, ale nigdy nie brzmieli po 'szwedzku'.
-
Na dwóch pierwszych albumach nie brzmieli po szwedzku?knaar pisze:Które płyty UNLEASHED mają szwedzkie brzmienie?Pacjent pisze:Dzisiejszemu UNLEASHED brakuje tylko i aż szwedzkiego brzmienia. Gdyby spełnili ten warunek kupowałbym ich nowe płyty.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
^Dobre pytanie.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- mistrz forumowej ceremonii
kurwa, co tu się dzieje
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Może idźmy na kompromis, brzmieli po skandynawsku. Oczywiście dwie doskonałe płyty.Pacjent pisze: Na dwóch pierwszych albumach nie brzmieli po szwedzku?
Jebać żuli.
- Lucek
- weteran forumowych bitew
trójka ma, riffowanie żadkie jak sraka ale piach jest, większości pózniejszych płyt nie znam to nie wiem jak tam jest ale trójka 100% szwedziznyknaar pisze:Które płyty UNLEASHED mają szwedzkie brzmienie?Pacjent pisze:Dzisiejszemu UNLEASHED brakuje tylko i aż szwedzkiego brzmienia. Gdyby spełnili ten warunek kupowałbym ich nowe płyty.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
Niemcy zaliczamy do Skandynawii? Czy to już Europa?wolff pisze:Może idźmy na kompromis, brzmieli po skandynawsku. Oczywiście dwie doskonałe płyty.Pacjent pisze: Na dwóch pierwszych albumach nie brzmieli po szwedzku?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Czyli to jednak nie słońce i halucynacje z niedożywienia, tam na brutalowej górce?Pacjent pisze:Dzisiejszemu UNLEASHED brakuje tylko i aż szwedzkiego brzmienia.
-
Niemcy to naziścimaciek z klanu pisze:Niemcy zaliczamy do Skandynawii? Czy to już Europa?wolff pisze:Może idźmy na kompromis, brzmieli po skandynawsku. Oczywiście dwie doskonałe płyty.Pacjent pisze: Na dwóch pierwszych albumach nie brzmieli po szwedzku?
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Ja bym to rozciągnął pod Skandynawię bo wtedy mamy szerszą paletę brzmieniową, zresztą. Unleashed to jednak jedni z "ojców chrzestnych" Szwedzkiej sceny dlaczego więc "szwedzkie brzmienie" ma odnosić się do Carnage, entombed, Grave a nie do Unleashed zwłaszcza, że ci ostatni nie odjechali aż tak daleko.maciek z klanu pisze:Niemcy zaliczamy do Skandynawii? Czy to już Europa?wolff pisze:Może idźmy na kompromis, brzmieli po skandynawsku. Oczywiście dwie doskonałe płyty.Pacjent pisze: Na dwóch pierwszych albumach nie brzmieli po szwedzku?
Niemcy? Skąd oni?
Jebać żuli.
-
- postuje jak opętany!
Czemu Unleashed tak rzadko koncertuje? do Polszy to chyba przyjeżdżają raz na sześć lat :(
- gelO
- rasowy masterfulowicz
No byli w tamtym roku przecież.
- ozzy
- postuje jak opętany!