Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Realista pisze:trzeba mieć nieźle zakuty łeb żeby stwierdzić że nowy album Septic Flesh jest chujowy... albo się nie znać na muzyce.
Uzasadnij.
to proste, pod względem wykonania, nagrania ten album jest perfekcyjny (patrząc przez pryzmat ich całej dyskografii, co do tego nie ma wątpliwości) owszem może przeszkadzać osobą które słuchały ich od początku, że jest czysto nagrane ten materiał, że nie ma takiego metalowego pazura, osobą które w ogóle takiej muzy nie słuchają ten materiał nie podejdzie bo nie jest czysty metalowy wyziewem pełnym siary i brudu. Ja tez nie słucham takiej muzy na codzień ale Septic Flesh lubię od początku i widzę ich przemianę, doceniam to ile włożyli pracy w nagranie tego materiału, który nie brzmi jak ostatnie Dimmu infantylnie. tyle.
ja również słucham tej kapeli od samego początku, na pewno przeszli bardzo długą drogę muzyczną, ich ostatnia płyta to jak do tej pory ukoronowanie ich kariery, jest to wydawnictwo wyjątkowe, oni zostawili kapele w tym nurcie dawno za sobą, Dimmu to dziś zupełnie inna, oczywiście niższa półka
w sumie jest głośny, ale w granicach rozsądku, jak ostatnio słuchałem z pierwszej edycji to jak na dzisiejsze czasy dźwięk był jednak znów za cichy, no co zrobić, albo człowiek już traci słuch - hehe
kolejna reedycja ze zjebaną okładką, tak jak w przypadku jedynki oryginalna okładka o piekło lepsza - nie rozumiem Holy ma prawa autorskie i tak trudno się z nimi dogadać czy po prostu jakiś debil wymyślił se nowe, beznadziejne okładki http://e-shop.season-of-mist.com/en/ite ... pack/34640
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Orkiestra jest piątym członkiem zespołu – wywiad z Fotisem Benardo (Septicflesh) / Orchestra is the fifth member of the band - interview with Fotis Benardo (Septicflesh)