ANTAEUS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- ultravox
- zahartowany metalizator
Re: ANTAEUS
Jednak zajebista płyta, odwołuję wszystkie wątpliwości, które miałem przy pierwszym udostępnionym kawałku.
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
+1Ascetic pisze:tylko czarna sypana. z 3 łyżeczek. bez cukru.
jebać kapucino
Dobry ten nowy Antenus, choć nie jest to granie, którego słucham zbyt często.
- TheDude
Jako notoryczny pirat znalazłem nowy album w formacie FLAC na soulseek, odpaliłem na porządnym sprzęcie i brzmienie perkusji zrywa czapkę. O mame !!!
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to dobrze bo na bandcampie perkusja była nie do zniesienia. płyta OGIEŃ, a perkusja jakby ktoś w obuwniczym na zapleczu napierdalał w kartony.TheDude pisze:Jako notoryczny pirat znalazłem nowy album w formacie FLAC na soulseek, odpaliłem na porządnym sprzęcie i brzmienie perkusji zrywa czapkę. O mame !!!
Poro
- TheDude
^ Na tej wersji co mam na kompie a potem wypaliłem na audio i jebłem na sprzęt to jest czysty blackowy blast. Zero triggera. I'm lovin it ;)
-
Na żadne inne wydawnictwo muzyczne sie tak nie ciesze no może poza RTJ. Wieczorkiem odpale bo nie wytrzymam do oficjalnej premiery. Szatan zmaterializowal sie w postaci cyfrowej i zezarl karton narkotyków a jego imie to Antaeus.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Ktoś się orientuje, czy Plastek jest jeszcze wśród nas? Czy po tym wpierdolu odwieziono go na oddział intensywnej terapii?
Chelsea Bus Company
- Sybir
A co, była jakaś trzecia akcja? Bo wg wcześniejszych relacji miał dostać już dwa razy na niedawnych koncertach, m.in. na Angelcorpse, nie będąc na żadnym z nich ;)
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- ultravox
Ale na Bandcampie masz bezstratny format (prawdopodobnie wav.), więc nie powinno być wielkiej różnicy względem CD.Ascetic pisze: to dobrze bo na bandcampie perkusja była nie do zniesienia.
- Ascetic
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
to nie wiem o co chodzi.ultravox pisze:Ale na Bandcampie masz bezstratny format (prawdopodobnie wav.), więc nie powinno być wielkiej różnicy względem CD.Ascetic pisze: to dobrze bo na bandcampie perkusja była nie do zniesienia.
Poro
- WaszJudasz
Do pobrania za $. Za darmo odsłuchujesz w jakości 128 kb/s.ultravox pisze:Ale na Bandcampie masz bezstratny format (prawdopodobnie wav.), więc nie powinno być wielkiej różnicy względem CD.Ascetic pisze: to dobrze bo na bandcampie perkusja była nie do zniesienia.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Plastek
- Kontakt:
Kiedy i gdzie tym razem niby dostałem wpierdol?Lobas pisze:Ktoś się orientuje, czy Plastek jest jeszcze wśród nas? Czy po tym wpierdolu odwieziono go na oddział intensywnej terapii?
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- Plastek
- Kontakt:
Podpisuje się pod tym kurwa wszystkimi kończynami. Płyta morduje każdego śmierdzącego pedała zasłuchanego w homoseksualnych jękach DsO czy rozwodnionych, śmiertelnie nudnych glutach Cultes des Spierdolines. Zdychajcie.NihilSubSole pisze:Wiem jedno: dla mnie płyta roku. Żadne DSO, które już dawno jest po drugiej stronie Rubikonu, żadne przeciągające się CDG, nawet Dead Congregation w najwyższej formie. To jest JESZCZE BARDZIEJ intensywne, niż "Blood Libels", JESZCZE BARDZIEJ chore i opętane, do tego brzmienie z CYFAWS/DPE i zwolnienia rodem z REVENGE. To jest kurwa ekstremalny metal a nie jakieś kapuczino. Leci dzisiaj pół dnia i zaraz będzie potrzebny kardiolog.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- TheDude
^ Plastek high 5
- Plastek
- Kontakt:
Nie przybije ci piątala, bo jak się wyżej dowiedziałem, po raz kolejny dostałem wpierdol więc mam kończyny niesprawne.
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
-
- zaczyna szaleć
Żeby była jasność, DSO i CDG bardzo lubię i cenię. Mało tego, uważam, że - obok ANTAEUS - to jedne z największych współczesnych zespołów BM. Tak tylko chciałem zaznaczyć, zanim zdechnę w pedalskim smrodzie.
- Lobas
- zaczyna szaleć
Chodzi o to, że nowa płyta Antaeus spuszcza niezły wpierdol swoim słuchaczom.Plastek pisze:Kiedy i gdzie tym razem niby dostałem wpierdol?Lobas pisze:Ktoś się orientuje, czy Plastek jest jeszcze wśród nas? Czy po tym wpierdolu odwieziono go na oddział intensywnej terapii?
Chelsea Bus Company
- Plastek
- Kontakt:
Aaaa, to faktycznie racja. Com przepowiadał już jakiś czas temu. Ten zespół nie ma żadnej konkurencji w tym roku i wszystkie tegoroczne black metale można spuścić w kiblu.Lobas pisze:Chodzi o to, że nowa płyta Antaeus spuszcza niezły wpierdol swoim słuchaczom.Plastek pisze:Kiedy i gdzie tym razem niby dostałem wpierdol?Lobas pisze:Ktoś się orientuje, czy Plastek jest jeszcze wśród nas? Czy po tym wpierdolu odwieziono go na oddział intensywnej terapii?
Wolę kakaową dziurę!!
Wolę kakaową dziurę!!
- COFFIN
Trochę ciężko w to uwierzyć, ale wszystko możliwe. Tym bardziej biorąc pod uwagę ile czasu zleciało od wydania 'BL'.NihilSubSole pisze:To jest JESZCZE BARDZIEJ intensywne, niż "Blood Libels", JESZCZE BARDZIEJ chore i opętane
'Come the Blessed Madness'
- COFFIN
To może jednak dobrze zrobiłem, że w ogóle nie słuchałem:)ultravox pisze:Jednak zajebista płyta, odwołuję wszystkie wątpliwości, które miałem przy pierwszym udostępnionym kawałku.
'Come the Blessed Madness'