HATE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- w mackach Zła
Re: HATE
osobiście jestem po wielu przesłuchaniach tej nowe płyty, w ogóle to jestem sam zaskoczony, że piszę po wielu przesłuchaniach, bo sam tego się nie spodziwałem, jak zobaczyłem czas trwania płyty to byłem przekonany, że nie dotrwam do końca...tymczasem rzeczywistość zaskoczyła nie po raz pierwszy, oczywiście pierwsze odsłuchy były ciężkie...to tak jakby niestety słuchać jakiejś niewydanej, zapomnianej, zagionionej płyty Behemoth, oczywiście w kontekście ostatnich dokonań, jednak z upływem czasu te kompozycje stały się bardzo ciekawe, myślę, że to tak na dzień dzisiejszy, bo nie sądzę, aby ta płyta została u mnie " na dłużej " ale póki co jest co najmniej dobrze, czym sam jestem zaskoczony
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
To prawie tak jak z Beherit i "At the Devil's Studio" czy drzewem genealogicznym Hitlera cudem odnalezionym w jakichś ściekach.Holi pisze:to tak jakby niestety słuchać jakiejś niewydanej, zapomnianej, zagionionej płyty Behemoth
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- Lykantrop
Holi, dobrze że jesteś, a jak brzmi bassss na tym nowym Hate?
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- vicek
- zahartowany metalizator
z tego co pamiętam to chujowo go słychać .btw tak mi się przypomniało
Sprawa wcale nie jest drugorzędna. Ma według mnie pierwszorzędne znaczenie, bo chodzi o wizerunek, a więc coś, z czym zespół jest kojarzony i co niewątpliwie wpływa na odbiór muzyki. Co się tyczy zarzutu, że przypominamy wyglądem Behemotha, to powiem tyle: żaden zespół nie ma patentu na używanie uniformów w postaci sukni. Behemoth nie był pierwszym, ani ostatnim. Ja wychodzę na scenę w podobnym uniformie od 2006 roku - od festiwalu "Party.San". Jest to ubiór najbardziej pasujący do ekstremalnego, a zarazem mistycznego metalu, którego reprezentantem jest Hate. Trzeba zrozumieć, że image jest nie tylko po to, żeby wywołać wrażenie, ale jest to także kod symboli, który dostarcza ludziom wiedzy, o czym to jest. Informuje bez słów. Jeśli do kogoś ten "kod" nie przemawia, to trudno. Nie tworzymy muzyki dla wszystkich, a jedynie dla tych, którzy widząc nas rozumieją, o co chodzi i akceptują "message", który przekazujem
:E:E:E:E
Sprawa wcale nie jest drugorzędna. Ma według mnie pierwszorzędne znaczenie, bo chodzi o wizerunek, a więc coś, z czym zespół jest kojarzony i co niewątpliwie wpływa na odbiór muzyki. Co się tyczy zarzutu, że przypominamy wyglądem Behemotha, to powiem tyle: żaden zespół nie ma patentu na używanie uniformów w postaci sukni. Behemoth nie był pierwszym, ani ostatnim. Ja wychodzę na scenę w podobnym uniformie od 2006 roku - od festiwalu "Party.San". Jest to ubiór najbardziej pasujący do ekstremalnego, a zarazem mistycznego metalu, którego reprezentantem jest Hate. Trzeba zrozumieć, że image jest nie tylko po to, żeby wywołać wrażenie, ale jest to także kod symboli, który dostarcza ludziom wiedzy, o czym to jest. Informuje bez słów. Jeśli do kogoś ten "kod" nie przemawia, to trudno. Nie tworzymy muzyki dla wszystkich, a jedynie dla tych, którzy widząc nas rozumieją, o co chodzi i akceptują "message", który przekazujem
:E:E:E:E
-
- weteran forumowych bitew
sukienki są bardzo ekstremalne
https://www.facebook.com/kontaminationvvv" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lykantrop
Od kiedy z tego ziemskiego łez padołu zszedł GG Allin to tak naprawdę nikomu już się nie udało być ekstremalnym.
- Lykantrop
Nie wiem co to, to pierwsze, ale Satan Panosky to przecież zwykły follower, tego który był leader, tj. GG. Chyba, że ta ekstremalność ma polegać na tym, że zabił człowieka. Mi się tutaj jednak rozchodzi o środki artystycznej ekspresji, a nie pozasceniczne wybryki. Rudimentari? A w nich co takiego znowuż ekstremalnego?
- Block69
Polaki wieśniaki buraki, wszędzie nowy HATE zbiera bardzo wysokie noty, a ino tutaj fala krytyki i nienawiści, bo polskie, że grać jak behemot sie chce i sie teraz dziwić nie można jak u nas prawie wcale nie grają i wolą po zagranicach!!!!!!!!!!!!!!1111111111111:-(((
PENIS METAL
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- Najprzewielebniejszy