DEEDS OF FLESH
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Re: DEEDS OF FLESH
Ja pierdolę. :( Czyli koniec Deeds of Flesh. :(
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- postuje jak opętany!
Wielka szkoda. Tak więc wyczekiwanie na nowy album można uznać za zakończone. :(
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
Skandaliczna wiadomość... Może mają jakieś materiały nagrane? Mało który zespół z takiego grania tak dobrze mi robi.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- uglak
zapowiadali nowa plyte na poczatek 2018
http://www.metalinjection.net/upcoming- ... -new-album" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.metalinjection.net/upcoming- ... -new-album" onclick="window.open(this.href);return false;
Guilty of being right
- Plagueis
- rasowy masterfulowicz
Z treści oświadczenia wynika, że mają nagrany album, ale jego wydanie zostało przełożone na późniejszy termin w związku z poprawkami; wydaje mi się, że Erik nagrał część swoich partii i coś z tym teraz muszą zrobić.
"Argument stoi pierwszy, wykręt na szarym końcu."
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Chujowa wiadomość....
Deeds of Flesh to zespół naprawdę nietuzinkowy, łączący niezwykłą technikę z chwytliwością, brutalność zamkniętą w ciekawych, nieszablonowych kompozycjach, szybkość która nie była motywem przewodnim, a jedynie formą przekazu.... Każda płyta, mimo że utrzymana w klimacie brutalnego death metalu, z charakterystycznym, niepowtarzalnym stylem oferowała słuchaczowi coś innego, każdy mógł odnaleźć tutaj coś dla siebie, coś co przyparło go do muru i pozbawiło tchu... miałem okazję widzieć ich na żywo dwa razy i za każdym razem mnie rozszarpali, mimo tego, że na scenie nie było aż tak dużo ruchu czy scenicznego szaleństwa, raczej zegarmistrzowska precyzja i bezwzględność, napędzana radością z grania i autentyczną pasją. Co by nie mówić o Unique Leaders, to jednak w swym katalogu wydawniczym mają kilka prawdziwych pereł o których zapomnieć nie sposób... Szkoda, że nic więcej już od nich nie otrzymamy, nigdy już nie zobaczymy ich na żywo...Smutne.
Rest in peace Eric.
Deeds of Flesh to zespół naprawdę nietuzinkowy, łączący niezwykłą technikę z chwytliwością, brutalność zamkniętą w ciekawych, nieszablonowych kompozycjach, szybkość która nie była motywem przewodnim, a jedynie formą przekazu.... Każda płyta, mimo że utrzymana w klimacie brutalnego death metalu, z charakterystycznym, niepowtarzalnym stylem oferowała słuchaczowi coś innego, każdy mógł odnaleźć tutaj coś dla siebie, coś co przyparło go do muru i pozbawiło tchu... miałem okazję widzieć ich na żywo dwa razy i za każdym razem mnie rozszarpali, mimo tego, że na scenie nie było aż tak dużo ruchu czy scenicznego szaleństwa, raczej zegarmistrzowska precyzja i bezwzględność, napędzana radością z grania i autentyczną pasją. Co by nie mówić o Unique Leaders, to jednak w swym katalogu wydawniczym mają kilka prawdziwych pereł o których zapomnieć nie sposób... Szkoda, że nic więcej już od nich nie otrzymamy, nigdy już nie zobaczymy ich na żywo...Smutne.
Rest in peace Eric.
-
Jeden z moich ulubionych zespołów, a jego wytwórnia to kopalnia znakomitych albumów. Szkoda człowieka.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- nicram
Napisać, że jestem w szoku to nic nie napisać. Tyle ścierwa chodzi po tej planecie a wypadło na przyzwoitego gościa...brak słów.
all the monsters will break your heart
-
Niedawno ułożyłem sobie TOP5 zespołów, które chciałbym zobaczyć na żywo. Wśród nich był DEEDS OF FLESH. Teraz jest po temacie. Może przynajmniej uda się im wydać nowy album.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
-
Mi udało się dwa razy. Żałuję że tylko dwa
- Mol
- zahartowany metalizator
tez widzialem tylko 2 razy. raz z Dying Fetus, Hate Eternal i Prejudice, a drugi raz z Vile i Monstrosity.
-
bardzo przykra sprawa i szkoda chłopa, chociaż na nową płytę z jakimś drżeniem kolan nie wyczekiwałem
-
Mol pisze:tez widzialem tylko 2 razy. raz z Dying Fetus, Hate Eternal i Prejudice, a drugi raz z Vile i Monstrosity.
No proszę, to byliśmy na tych samych koncertach.
- Mol
pewnie jest tego znacznie wiecej :)Nasum pisze:Mol pisze:tez widzialem tylko 2 razy. raz z Dying Fetus, Hate Eternal i Prejudice, a drugi raz z Vile i Monstrosity.
No proszę, to byliśmy na tych samych koncertach.
- wolff
- rasowy masterfulowicz
Bardzo dobry band zwłaszcza okres początkowy i środkowy choć w tej stylistyce jest kilka lepszych.
Jebać żuli.
-
Ostatni ich album był pogromem dla prawie wszystkich płyt, które wyszły w 2013 roku.
-
wolff pisze:Bardzo dobry band zwłaszcza okres początkowy i środkowy choć w tej stylistyce jest kilka lepszych.
Zalezy jak na to patrzysz: deeds to jednak kapela ze scislej czolowki takiego grania i trudno znalezc duzo kapel ktore poziomem by im dorownywaly. Kilka lepszych pewnie by sie znalazlo ale tylko kilka i musialbym sue zastanowic jakie kryteria obrac.
- Mol
-
Na pewno nie DEEDS OF FLESH. Kogo?
-
A jednak: Voice is feeling strong. Recorded some more vocals today at Chad Land's Studio. Thanks for the time and the support on the upcoming Deeds of Flesh album! We've got 4 weeks to finish this album!