CHRIST AGONY

Zasada tworzenia tematu - NAZWA ZESPOŁU + ewentualnie tytuł płyty lub inna treść jeżeli coś chcemy dodać.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed

Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
ODPOWIEDZ
Psychomantum
rozkręca się

Re: CHRIST AGONY

30-07-2014, 17:26

Te placki "Moonlight" to chyba kolejne wydawnictwo widmo zaraz po "S" Morowe...
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

30-07-2014, 17:39

[youtube][/youtube]
http://www.arachnophobia.pl" onclick="window.open(this.href);return false;

Oremus - Popioły LP
Evil Machine - War In Heaven CD
Bloodthirst - Chalice of Contempt MC
Odraza - Esperalem Tkane CD
Genius Ultor - Nic co boskie nie jest mi obce CD
The Dead Goats - Ferox MC
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
domel666
zaczyna szaleć

31-07-2014, 12:02

"obiecanki cacanki a chuja gola reka", Cezar pisal mi maila ze wszystko juz popakowane gotowe do wysylki, niby wszystko cacy ale to bylo jakies 3 tygodnie temu, po jakieg "czorta" wali taka scieme, kasa zapewne dawno przelana na konto o wysokiej stopie % i tyle ,ktokolwiek zobaczy placki to naprawde bedzie cud
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

31-07-2014, 12:42

Gdyby nie fakt, że Cezarowi udało się nagrać w przeszłości parę takich a nie innych płyt, to pewnie już dawno po zębach by dostał za takie numery. Taka prawda.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
Silent_Sea
weteran forumowych bitew

31-07-2014, 13:16

Czepiacie się, na pewno Pawłoś ukradł cały nakład i teraz Cezar płyta po płycie tłoczy rylcem winyle. Cza będzie dopłacić parę groszy, bo to ręczna robota ale jakie rarytasy to będą , więc warto !
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
Awatar użytkownika
moonfire
zahartowany metalizator

01-08-2014, 14:13

Są już placki Christ Ejgony, widziałem w internetach.

Obrazek
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

01-08-2014, 14:27

Obrazek

Tak, ale mają tylko ci co kupili od jakiegos typa na allegro, ci co przez 8mercha nadal czekają.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
Awatar użytkownika
manieczki
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

01-08-2014, 14:51

szock`
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
majeku
postuje jak opętany!

01-08-2014, 20:50

Czy 8merch to jest ta firma co wysyłała Children of the fungus Kozłów od czerwca do grudnia 2013 roku? W porywach nawet do czerwca tego roku. Jeżeli tak to pogratulować.
NorbiB
zaczyna szaleć

01-08-2014, 23:59

krz63 pisze:Obrazek

Tak, ale mają tylko ci co kupili od jakiegos typa na allegro, ci co przez 8mercha nadal czekają.
Kupiłem od typa na Allegro, dziś dotarło. Przesyłka tylko 12 PLN:-)
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

02-08-2014, 00:04

majeku pisze:Czy 8merch to jest ta firma co wysyłała Children of the fungus Kozłów od czerwca do grudnia 2013 roku? W porywach nawet do czerwca tego roku. Jeżeli tak to pogratulować.
8merch to akurat w tym przypadku plarforma taka do sprzedaży dla hordes.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
majeku
postuje jak opętany!

02-08-2014, 11:33

Czaję, czaję. Właśnie obczaiłem :-)
Po prostu ostatnią EP Kozłów zamawiałem z Instant Classic właśnie za pomocą tego 8 merch i mi się źle skojarzyły te dwie nazwy.
Awatar użytkownika
Ihasan
rasowy masterfulowicz
Kontakt:

02-08-2014, 11:46

fajna fota skąd masz? :)
Black Magic Mushrooms

https://ancientdead.com/index.php
Peebuls
w mackach Zła

02-08-2014, 11:56

Wyślij fakturę vat... :)
michal
zaczyna szaleć

16-08-2014, 10:43

Ihasan pisze:

fajna fota skąd masz? :)

he he ten limit to na pewno 666 czy znowu 500 tak jak z Demonology i robione bedą dodruki hę?

Wszystkich czekających na swoje przesyłki (w tym ja - tak znowu dałem sie wyrolować, ale myslałem, ze takie akcje jak w latach 90 tych juz nie beda miały miejsca) to sobie jeszcze poczekają, aż Cezar kupi sobie domek z waszych preorderów, a potem może wam odda jak sie zwróci ta inwestycja:
Obrazek

Tak czy siak na przyszłość Cezar, jeśli tak szanujesz swoich "słuchaczy" to wiedz, że daleko się tak nie zajedzie i gówno wypłynie na wierzch - już wypływa. Zamiast robić takie akcje, byś wyjął rękę z nocnika, przestał się bawić w drobnego ciułacza i poszedł no normalnej pracy, a nie żył na wyspie fantazji "Kiedyś będziemy jak Behemoth..." bo nie będziesz tym bardziej z taką żenadą jaką serwujesz nam wszystkim.
.... albo skończysz tak jak niedawno Pawłoś, który wyłapał w pape za swoją zaradność ;-)

p.s.
Swoją droga lepiej było brać od grafika zespołu: http://blackteammedia.8merch.com/christ ... _lp-id4505" onclick="window.open(this.href);return false;
niż o wiecznego ciułacza no ale polak mądry po szkodzie...

AMEN
Awatar użytkownika
domel666
zaczyna szaleć

16-08-2014, 13:14

z tego co sie dowiedzialem od Cezara to wszystko ma zostac wyslane w jutro, gosciu ktory sie tym zajmuje po prostu nie dal rady tego ogarnac i nawet Cezar nie jest z tego zadowolony, chodz sam nie dostalem jeszcze zamowienia to wiem ze Cezar juz od kilku tygodni mieszka w kraju wikingow i sam nie wiedzial ze sa takie opoznienia w wysylce
Awatar użytkownika
jesusatan
rasowy masterfulowicz

17-08-2014, 10:32

a to ciekawostka z tym pawlosiem, bo kumpel ktory go widuje dosc regularnie nie zauwazyl, aby citizen pawlowski mial obite rylo... kiedy to niby mialo miejsce? bo jesli nawet, to chyba dosc delikatnie sie z nim obyto...
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

19-08-2014, 14:14

domel666 pisze:z tego co sie dowiedzialem od Cezara to wszystko ma zostac wyslane w jutro, gosciu ktory sie tym zajmuje po prostu nie dal rady tego ogarnac i nawet Cezar nie jest z tego zadowolony, chodz sam nie dostalem jeszcze zamowienia to wiem ze Cezar juz od kilku tygodni mieszka w kraju wikingow i sam nie wiedzial ze sa takie opoznienia w wysylce
Peter ma pecha do muzyków, a Cezar do współpracowników, szkoda typa :-)

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
michal
zaczyna szaleć

21-08-2014, 13:40

krz63 pisze:
domel666 pisze:z tego co sie dowiedzialem od Cezara to wszystko ma zostac wyslane w jutro, gosciu ktory sie tym zajmuje po prostu nie dal rady tego ogarnac i nawet Cezar nie jest z tego zadowolony, chodz sam nie dostalem jeszcze zamowienia to wiem ze Cezar juz od kilku tygodni mieszka w kraju wikingow i sam nie wiedzial ze sa takie opoznienia w wysylce
Peter ma pecha do muzyków, a Cezar do współpracowników, szkoda typa :-)
O Peterze sie nie wypowiem, ale chyba o pech nie chodzi ;-)

A co do Cezara nie nazwałbym tego pechem tylko jawną głupotą ładowanie się w ponowne układy z Pawłosiem, przy okazji UnholyDeaMoona - gdzie jeszcze chwile przed tym wydaniem słyszę jak mówi, że ich wydymał z Unholyunion tym z '94 - to nie pech tylko debilizm!!!
Mnie nie interesuje, kto to wysyła: zapłacone w preorderze ma być wysłane i tyle. Ciekawe czego ten jego grafik sie tym nie zajął tylo sam sprzedaje na boku? O chu. tu chodzi?
Teraz i tak skoro jest już w tej Szwecji czy gdzie tam to wszystko jasne, kasa zagarnięta na wyjazd życia , a wysyłek nie ma i nie będzie.
Awatar użytkownika
krz63
weteran forumowych bitew

21-08-2014, 14:16

Dokladnie jest jak mówisz.
Swoją droga gdyby nie statut zespołu i fakt,że w przeszłości nagrał kilka zacnych płyt, to Czarek już dawno by po zębach dostał, a jakoś takich ludzi nie wiedzieć czemu traktuje się ulgowo.

Oremus - Popioły LP
Abusiveness - TBA CD
ODPOWIEDZ