AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Glene
- weteran forumowych bitew
Re: AUTOPSY
Nie spodziwalem sie po Autopsy takiego kolosa, ale to bardzo dobrze , uwielbiam dlugie plyty, zabieraja one sluchacza w wielka podroz(oczywiscie mowa o tych najlepszy;))
-
Shitfun był długą płytą i dla wielu za długą. Mnie osobiście ta płyta najbardziej podchodzi. Tak samo wspominał Eric gdy z nim rozmawiałem w ubiegłym roku, więc licze własnie, że bedzie to kontynuacja tamtej drogi. O 10 minutowy walec się nei obawiam, rzućcie uchem na genialny kawałek Abscess "Madhouse At The End Of The World" z Tormented - prawie 7 minut ale jak świetnie się tego słucha
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
http://maciejmutwil.blogspot.com/ - przemysłowe zdjęcia
- Glene
Dla mnie dlugosc Shitfun jest idealna, o zawartosc Macabre Eternal jestem spokojny, oni nie zawodza.
-
też tak uważam, do tej pory wg mnie żaden album na którym się ekipa udzieliła nie jest za długi, tylko jest akurat
http://soundterrorshots.blogspot.com/ - koncertowe zdjęcia
- Scaarph
- zahartowany metalizator
jakoś koło tego wieku również byłem na tym w kinie. oczy jak pińć złotych miałem heheNurni Flowenol pisze: .Akademia Pana Kleksa i Marsz Wilków,szok dla dziesięcioletniego gnojka.
-
- zaczyna szaleć
normalnie KULT:)lepsze niż wycieczka do Norwegii śladami Euro i Grishnacka,z Neddo jako przewodnikiem(Monthy Python jak w mordę strzelił)
-
- mistrz forumowej ceremonii
jeśli mogę coś zasugerować, to proponuję usunąć te ambitne posty najebanego 535, który koniecznie w tym temacie musiał się podzielić swoimi pijackimi refleksjami. i to chyba kilkanaście razy. bez urazy, ale irytują mnie takie akcje
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Może przekonałbyś Ryłkę to Autopsy, bo on ten zespół miał zawsze w dupie, w tym czasie promując totalny chłam.535 pisze:TYLKO RYŁKOŁAK WIE KIM TAK NAPRAWDĘ JESTEM 666535 HEHEHE
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
Dołączam się do prośby i wybaczcie, wiem że nie ma nic bardziej żenującego ,niż sfrustrowany nieróbstwem najebany osobnik, który dorwał się do klawiatury. Składam samokrytykę. Wszystkich urażonych przepraszam.Heretyk pisze:jeśli mogę coś zasugerować, to proponuję usunąć te ambitne posty najebanego 535, który koniecznie w tym temacie musiał się podzielić swoimi pijackimi refleksjami. i to chyba kilkanaście razy. bez urazy, ale irytują mnie takie akcje
- Wujek Lucyferiusz
- postuje jak opętany!
Wybaczam.

A gdzie kotuś widzisz głupotę? W teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? Mam cię zabić?
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
Kel'Thuz - młot na parchów
t(-_-t) Hvert norske ord høres ut som en gammel skog og krig i helvete!
- Bonny
- rasowy masterfulowicz
dotychczas potwierdzone i zaklepane daty:
April 30th - Neurotic Death Fest - Tilburg, Holland
June 3rd - Chaos in Tejas Festival - Austin, Texas
June 25 - Slaughter by the Water Festival - San Francisco, Ca
July 1st, 2nd or 3rd (exact performance date TBA) - Roskilde Festival - Roskilde, Denmark
...July 15th - Hammer Open Air Festival - Lieto, Finland
more dates still to go, stay tuned
April 30th - Neurotic Death Fest - Tilburg, Holland
June 3rd - Chaos in Tejas Festival - Austin, Texas
June 25 - Slaughter by the Water Festival - San Francisco, Ca
July 1st, 2nd or 3rd (exact performance date TBA) - Roskilde Festival - Roskilde, Denmark
...July 15th - Hammer Open Air Festival - Lieto, Finland
more dates still to go, stay tuned
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Zauważam to samo z VIRUS i VED BUENS ENDE.Gore_Obsessed pisze:Zastanawia mnie jedna rzecz: co się stało na tym forum w ostatnich latach? Jeszcze 4-5 lat temu o tym zespole było tu cicho, a teraz obok: VOIVOD, CORONER, DEATHSPELL OMEGA, FUNERAL MIST i dosłownie kilku jeszcze nazw są przez ogół traktowani z namaszczeniem (nie licząc ostatniej płyty DSO).
Yare Yare Daze
- ultravox
A co w tym złego, że ludzie zaczynają doceniać fajne kapele?hcpig pisze:Zauważam to samo z VIRUS i VED BUENS ENDE.Gore_Obsessed pisze:Zastanawia mnie jedna rzecz: co się stało na tym forum w ostatnich latach? Jeszcze 4-5 lat temu o tym zespole było tu cicho, a teraz obok: VOIVOD, CORONER, DEATHSPELL OMEGA, FUNERAL MIST i dosłownie kilku jeszcze nazw są przez ogół traktowani z namaszczeniem (nie licząc ostatniej płyty DSO).
- Glene
Według mnie to bardzo dobrze, że są co raz bardziej doceniani zasłużyli na to sobie.
- Gore_Obsessed
- ultravox
Dżizas, to nie wyścigi... Sam tak naprawdę doceniłem ten zespół dopiero kilka lat temu. Jeden potrzebuje czasu, żeby skumać Autopsy, drugi żeby zrozumieć Immolation albo Asphyx, tak bywa. Moim zdaniem lepiej późno niż wcale.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
dokladnie, lekko zabawne nastawienie :D ze tez ludziom tyle czasu chce sie poswiecac na innych sluchaczy zamiast na same plyty... tak jakby to w ogole mialo jakiekolwiek znaczenie (nie liczac utraty poczucia, ze jest sie 'elytą' hehe)
this is a land of wolves now
- Gore_Obsessed
Ja rozumiem, że każdemu zajmuje to inną ilość czasu, ale nie mogę się oprzeć wrażeniu, że na tym forum "nagle nadszedł ich czas". Taki owczy pęd. Z reguły takie teorie mnie nie zajmują, ale tu robię wyjątek. :) Dla przykładu: w przypadku wspomnianego wcześniej IMMOLATION czegoś takiego nie zaobserwowałem.
Only SŁUCHANIE płyt is real!
- ultravox
Riven pisze:ze tez ludziom tyle czasu chce sie poswiecac na innych sluchaczy zamiast na same plyty...