NECROS CHRISTOS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: NECROS CHRISTOS
^ szmatexów niet.
NINE GRAVES
" onclick="window.open(this.href);return false;
NINE GRAVES
- morbid
- rasowy masterfulowicz
no i pozamiatane.....KLASA !!!!Sova pisze:^ szmatexów niet.
NINE GRAVES
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nadal aktualnym jest rozpad kapeli po wydaniu nowego matexu, czy coś przekręciłem?
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- morbid
- rasowy masterfulowicz
cos tam miało być :)manieczki pisze:nadal aktualnym jest rozpad kapeli po wydaniu nowego matexu, czy coś przekręciłem?
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Mors mówił w Poznaniu, że jednak nie.manieczki pisze:nadal aktualnym jest rozpad kapeli po wydaniu nowego matexu, czy coś przekręciłem?
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Alkoholokaust
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
drugi nowy numer w wersji live
hare hare supermarket
nsbm.pl
nsbm.pl
- Przyczajony Wonsz
- rozkręca się
Hicior! A tak btw, z załóg deathmetalowych startujących po roku 2000, Necros Christos jest moją najukochańszą.Alkoholokaust pisze:
- Sova
- rasowy masterfulowicz
zapraszam:

cena 39,9 zł + wysyłka.
zamówienia -> malignantvoices@gmail.com
wysyłki od najbliższego czwarku - 10 lipca
płyta jest również na allegro:
http://allegro.pl/necros-christos-nine- ... 24909.html" onclick="window.open(this.href);return false;
cena 39,9 zł + wysyłka.
zamówienia -> malignantvoices@gmail.com
wysyłki od najbliższego czwarku - 10 lipca
płyta jest również na allegro:
http://allegro.pl/necros-christos-nine- ... 24909.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
- nicram
Sovuś przysłał płytkę przed swoim urlopem. :-) Jest pięknie! Bardzo dobre są te death metalowe wałki. Black Bone Crucifix (zajebisty tekst!) i Va Koram Do Rex Satan to kandydaci na hity tego lata! Ryją czerep aż miło, choć pozostałe dwa również nie są wiele słabsze. Bardzo podobają mi się orientalne w instrumentarium i wyrazie Temple I, GATE: Solh i Temple IV. Dla nich także warto mieć ten materiał (zwłaszcza dla fenomenalnego GATE: Solh). Ogólnie bardzo dobra płytka, która potwierdza, że ten rok jest zajebisty dla death metalu (Dead Congregation, Incantation).
all the monsters will break your heart
- Lykantrop
- mistrz forumowej ceremonii
nicram pisze:Sovuś przysłał płytkę przed swoim urlopem. :-) Jest pięknie! Bardzo dobre są te death metalowe wałki. Black Bone Crucifix (zajebisty tekst!) i Va Koram Do Rex Satan to kandydaci na hity tego lata! Ryją czerep aż miło, choć pozostałe dwa również nie są wiele słabsze. Bardzo podobają mi się orientalne w instrumentarium i wyrazie Temple I, GATE: Solh i Temple IV. Dla nich także warto mieć ten materiał (zwłaszcza dla fenomenalnego GATE: Solh). Ogólnie bardzo dobra płytka, która potwierdza, że ten rok jest zajebisty dla death metalu (Dead Congregation, Incantation).
No to już akurat był hit parę ładnych lat wcześniej...
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- nicram
Nie wiedziałem, bo niestety nie znam i nie posiadam Triune Impurity Rites...:-( Zresztą teraz także zauważyłem, że Baptised by the Black Urine of the Deceased to piosenka z 2004 roku.
- Mental
- weteran forumowych bitew
to oni kiedyś nagrywali piosenki?
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
And salute the leech that you are
- nicram
Death metal jest dla mnie muzyką rozrywkową, zatem artyści death metalowi nagrywają piosenki. :-)
- Sova
- rasowy masterfulowicz
kolejna porcja Nine Graves na allegro:
http://allegro.pl/necros-christos-nine- ... 26619.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lub tradycyjnie na mail -> malignantvoices@gmail.com
prawdopodobnie mój wyjazd przesunie się o 2/3 dni, więc jeśli kasę zaksięguję w poniedziałek to płyty wyślę przed urlopem.
http://allegro.pl/necros-christos-nine- ... 26619.html" onclick="window.open(this.href);return false;
prawdopodobnie mój wyjazd przesunie się o 2/3 dni, więc jeśli kasę zaksięguję w poniedziałek to płyty wyślę przed urlopem.
-
A czy Wasc za duzo uropu nie masz:))Sova pisze:kolejna porcja Nine Graves na allegro:
- Silent_Sea
O kutfa ! Za takie zaniedbania to czeka Cię ekskomunika ! Paniczu Nicram jeżeli masz jakąś listę zakupową to wpisz tą płytę na pierwsze miejsce, poza wszelko kolejnością !nicram pisze:Nie wiedziałem, bo niestety nie znam i nie posiadam Triune Impurity Rites...:-( Zresztą teraz także zauważyłem, że Baptised by the Black Urine of the Deceased to piosenka z 2004 roku.
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Odp: NECROS CHRISTOS
Tak będzie, niech tylko Papież to przeczyta. Jedyna nadzieja w wyrozumiałości Jego Ekscelencji.Silent_Sea pisze: O kutfa ! Za takie zaniedbania to czeka Cię ekskomunika !
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
- nicram
Jeżeli tak szacowni, bdb koledzy mi radzą to rzeczywiście nie pozostanie mi nic innego jak pójść za ich radą!