ARCHGOAT
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Ubzdur
- w mackach Zła
Re: ARCHGOAT
Podobne to bardziej do wczesnych nagrań niż do np. Apocalyptic Triumphator, które pozostaje moim ulubionym albumem Arcykozioła. Ostatni LP i to EP - uwaga bluźnierrstwo- wystarczą mi w formie plików.
-
- w mackach Zła
Piękne melodie. To lubię. Jak to kiedyś pisał mi w mailu pewien mroczny druid z Wrocławia: ten materiał to nóż na gardła chrześcijan 

- Ojciec Mateusz
- zaczyna szaleć
Nowe wydawnictwo dobrze chłoszcze. Dla mnie to kapela fenomen. Nakurwiają w kółko to samo, ale pozostaję wobec nich bezkrytyczny
Brakuje mi do pełni szczęścia epek "Eternal Damnation Of Christ" na kasecie oraz "Heavenly Vulva".

Brakuje mi do pełni szczęścia epek "Eternal Damnation Of Christ" na kasecie oraz "Heavenly Vulva".
- nicram
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
all the monsters will break your heart
- Bonecrusher
- rasowy masterfulowicz
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
-
- mistrz forumowej ceremonii
Przeczytałem ten wywiad w Shades of darkness. jaka to kurwa nędzna kreatura ten basista. Prawdziwek nie ma co. Satanista nie ma to tamto. Usmiałem się kurwa w pizde. Ritual Butcherer- sroga ksywka, jeszcze większe mniemanie o sobie. Co za zjebana spierdolina. Gdzie Archgoat potrafi grać na deskach scenicznych z zespołami które nie tyle co się nie identyfikują z bm co wręcz odcinają. To mu już nie przeszkadza. Szacun dla Pana który z nim wywiad przeprowadzał. ja bym jebnął śmiechem.
Ale przynajmniej część zespołu wydaje się normalna
Ale przynajmniej część zespołu wydaje się normalna