Behemoth v.2
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- bartwa
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Behemoth v.2
Jo, the shit to zły pomysł. Fucking crap będzie bardziej pasować.
PLASTIK NIE JEST METALEM
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Dragazes
- w mackach Zła
A jak już wypuszczą album i spodoba się słuchaczom to będzie można powiedzieć, że shit hit the fan 

Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Triceratops
- tomekw48
- w mackach Zła
Wystarczy jedna i wszystko się zmienia
Ale to jest proste. Generalnie wszystko jest na odwrót. Wszystko.
Jak wewnątrz tak i na zewnątrz.
- ŚWIAT BEZ KOŃCA
Ciekawe. Jakiej jesteś orientacji?
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Triceratops
- tomekw48
- w mackach Zła
Czy mi się wydaje czy coś nie teges?
Czy to źle że jestem fanem tej polskiej kultowej kapeli na tym metalowym forume?
W realu tacy cwani nie bylibyście. Siła mięśni by rozstrzygnęła spór...
Czy to źle że jestem fanem tej polskiej kultowej kapeli na tym metalowym forume?
W realu tacy cwani nie bylibyście. Siła mięśni by rozstrzygnęła spór...
- Triceratops
- tomekw48
- w mackach Zła
- Żułek

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- 987654321k
- postuje jak opętany!
- Triceratops
Przeciez nie mamy ducha, bo jestesmy miesna maszyna bez woli, widze, ze kazdy tomasz jest podobny
woodpecker from space
- nicram
- TheDude
Przy pomocy myszki skróciłem sobie odsłuch do ok. minuty i już więcej nie chcę do tego wracać.
- tomekw48
- w mackach Zła
Użyłem tutaj przenośni w stosunku do moich poglądów. Słowa nie oddają tego co czuję i nie wszystko mieści się w kategoriach pojęciowych naszego języka.Triceratops pisze: ↑29-01-2025, 15:43Przeciez nie mamy ducha, bo jestesmy miesna maszyna bez woli, widze, ze kazdy tomasz jest podobny
Wyobraź sobie taką sytuację. Istnieje jakiś tam byt... Trudno powiedzieć co to jest, po prostu jest i nic więcej. Abyś to zrozumiał - pomyśl o nim jak o rzeźbiarzu. Z tego bytu powstają myśli, które przy coraz większym nawarstwieniu tworzą moje ego, wokół którego z myślokształtów zaczynają się pojawiać struktury materialne - cały mój świat.
Jest opcja, że w taki sposób powstają również inne rodzaje ego w postaci innych osób, ale moja inżynierska strona nie dopuszcza takiej możliwości, ponieważ najbezpieczniejsze konstrukcje i projekty, są właśnie jak najprostsze i wtedy są na 100% bezpieczne. Im więcej zmiennych, tym większe ryzyko wpadki. Dlatego uważam, że jestem jedynym bytem, poza "Rzeźbiarzem". Słowo "Rzeźbiarz" to tylko słowo użyte, abyś to poprawnie zrozumiał.
Rozumiesz to bocie?
PS. To co mnie dziwi u katoli, to to, że faktycznie słowo ciałem się staje.
- Triceratops
Ale mysli sa czyje, bytu-rzezbiarza? Bo z tego wynika, ze cudze mysli tworza twoje ego, co jest dosc absurdalne i zupelnie nieinzynierskie, bo cudze mysli sa cudza wlasnoscia a ego twoja, wiec czyja wlasnoscia sa mysloksztalty, bo kto wtedy je tworzy, byt-rzezbiarz czy ego twojego bytu? Dostepu do cudzych mysli nie masz, bo jestes miesna maszyna, wiec mysloksztalty tez nie sa twoje ani struktury materialne tez ani nawet ego
woodpecker from space
- Rejwan
- weteran forumowych bitew
u ustawinniach trzeba puscic speed na 2x wtedy ma ten kawalek sens
To make a mistake is human but to really fuck things up you need a computer.
- Asia Tuchaj-Bejowicz
- postuje jak opętany!
Bieda.
Lepiej sobie posłuchajcie nowego singla Aborted !!!
Lepiej sobie posłuchajcie nowego singla Aborted !!!
-
- postuje jak opętany!
Jesli chcesz moją opinię, to nasz matrixowy intelektualista nas tu sprawnie trolujeTriceratops pisze: ↑29-01-2025, 11:08Czyli nasz matrixowy intelektualista tomasz nabral sie na homoweganska pop-filozofie?C//A pisze: ↑29-01-2025, 07:11Dla mnie sprawa wydaje się prosta. Gość jest takim "pop-filozofem". Dzięki temu trafia do szerszej grupy odbiorców.Jimmy Boyle pisze: ↑28-01-2025, 22:51
Swoją droga, jest to dla mnie nieodgadniony fenomen. Chłop pierdoli farmazony, a wszyscy "wielcy tego swiata" widza w nim nowego mesjasza i ustawiają sie w kolejce zeby chapać mu po same kule. Podobnie to wyglądało z Fukuyama, ale na mniejszą skale, bo i świat był wtedy mniejszy![]()
W świecie ekonomi uwagi, ktoś kto potrafi ją na sobie skupić jest wartościowym zasobem. Pomijam już walidację przez popularność.
Nie wiem kogo masz na myśli pisząc "wielcy tego świata", ale jest duża szansa, że są to ludzie których życie zależy od popularności. Co za tym idzie Harrari jest dla nich przydatnym potencjalnym partnerem lub zwyczajnie rekwizytem. To partnerstwo / wykorzystanie zwiększa ich widoczność i/lub wiarygodność.
Żeby było jasne: nie chcę tu umniejszać Harrarienu. Często ma trafne ogólne obserwacje.