Nie dostałem żadnej naszywki.Husar pisze:chłopaki to wydanie nowego darkthrona które proponuje mystic to wersja z naszywką czy bez? Bo mi nie chcą na maila odpisać?
DARKTHRONE
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Dragazes
- w mackach Zła
Re: DARKTHRONE
Should the compact Disc become soiled by fingerprints, dust or dirt, it can be wiped with a clean and lint free soft, dry cloth. If you follow these suggestions, the Compact Disc will provide a lifetime of pure listening enjoyment.
- Knokkelmann
- postuje jak opętany!
Naszywki mieli w ograniczonej liczbie, tylko w preorderach z Peaceville. Tak mi się wydaje.
This is where everything goes backwards.
- Blackult
- rasowy masterfulowicz
widzę, że na allegro sprzedaje ją użytkownik Kabarety, co kompletnie się mi z tym albumem nie kłóci :D
super atak :D
- Husar
- weteran forumowych bitew
nie, to music 666 ma zdjęcie z naszywkami. Wysłałem mu zapytanie czy to ta wersja. Ja chcę z naszywką i chuj:D
Live is Thrash! Thrash of the Dead!
- Kurt
- rasowy masterfulowicz
No i dobrze, cokolwiek Cię cieszy. Chciałem się tylko upewnić czy robisz sobie jaja, czy naprawdę nie widzisz nic głupiego w takim "słuchaniu" muzyki.Mistrz pisze:tak, bo nie słucham metalu od wczoraj i nie od wczoraj gram na gitarze, w związku z czym jestem w stanie z dużym prawdopodobieństwem stwierdzić, że są ciekawsze rzeczy do słuchania niż środkowy DARKTHRONE. tak samo jak są ciekawsze rzeczy do słuchania niż "właściwy" (2-4) DARKTHRONE.
znam muzykę wybranych zespołów III ligi okręgowej black metalu, bo całości tego zjawiska nie sposób ogarnąć (i nie miałoby to zresztą sensu - bo po co tego słuchać, skoro jest DsO?) - i tak, chętniej posłucham np. HOATH niż nowej płyty DT.
The madness and the damage done.
- vicek
- zahartowany metalizator
no fajny album , ale żeby aż tak :E
- metalized
No ja jakoś wyleczony jestem po tym co słyszalem i nawet ruskie distra nie zarobią, chociaż drugiej strony wypadałoby jednak znać taka nazwę. Na razie dziękuję, juz jadłem, dawać 2-4.Blackult pisze:widzę, że na allegro sprzedaje ją użytkownik Kabarety, co kompletnie się mi z tym albumem nie kłóci :D
P.J.E.C.
-
- rasowy masterfulowicz
przeciez ten typ to typowy basement dwellervicek pisze: no fajny album , ale żeby aż tak :E
KVLT lizania CZASZKI
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
akurat przesycenie celtic frostami to byłaby spora zachęta. A te płyty nie są przesycone celticfrostami. No gdzieniegdzie słychac coś.. ale generlanie punk, heavy, speed raczej niż black/death/doom...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- trup
no oczywiście taki "Dead Early" to jest na maksa Celtic Frost moze nieco przyspieszony, ale rif spokojnie mógłby się znaleźć na Emperor's Return czy Morbid Tales... ale reszta utworów już zdecydowanie nie jest przesycona tym duchem :-)
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- manieczki
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- metalized
No jakby było przesycenie cfrostami byłbym szczęśliwym wlaścicielem takiego ladnego srebrnego krążka z lodówką Darkthrone, a tak później, zarobiony jestem, nie mam czasutrup pisze:akurat przesycenie celtic frostami to byłaby spora zachęta. A te płyty nie są przesycone celticfrostami. No gdzieniegdzie słychac coś.. ale generlanie punk, heavy, speed raczej niż black/death/doom...
P.J.E.C.
-
- zaczyna szaleć
Ja pierdolę, ten album zmiażdżył mnie swoją zajebistością.
- maciek z klanu
- mistrz forumowej ceremonii
jest to juz do kupienia w MM?
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
- knaar
- rasowy masterfulowicz
byłem dzisiaj w MM i Saturnie i nie ma
świetny dystrybutor z tego mystica
- COFFIN
Identyczna sytuacja była z nowym Ofermod, którego nadal w sklepach nie ma:P Zapytajcie w MM, to Wam powiedzą, o co biega;)
'Come the Blessed Madness'
- maciek z klanu
w katowicach nowy ofermod byl bardzo szybko po premierze... znajac zycie do teraz lezy :) tyle ze nie w media markt ale w saturnieCOFFIN pisze:Identyczna sytuacja była z nowym Ofermod, którego nadal w sklepach nie ma:P Zapytajcie w MM, to Wam powiedzą, o co biega;)
- evildead
knaar pisze:byłem dzisiaj w MM i Saturnie i nie ma
w krakowskim Saturnie był już w zeszłą sobotę
Intensive silence, all in blood red
A spawn of hell I am the evil dead
A spawn of hell I am the evil dead
- knaar
- rasowy masterfulowicz
ze Skały do Krakowa to mają blisko firmowym żukiem podwieźć, a do wawy to już nie dojechalievildead pisze:knaar pisze:byłem dzisiaj w MM i Saturnie i nie ma
w krakowskim Saturnie był już w zeszłą sobotę
- maciek z klanu
dzis obskoczylem media markty /saturny / empiki na śląsku i znalazłem po bojach i trudach w saturnie w silesi. kupilem i juz pare godzin napierdalam !! zajebisty album, a wokale fenriza niszcza sciany, a niektore riffy nc to kruszą parapety azbezstowe !