METALLICA
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Kraft
- weteran forumowych bitew
Re: METALLICA
Nie ma hehe. Patrz, nawet triggerów nie używa. Nie macha pedalsko piętami jak Kollias czy tam inny Roddy. Daje stopom oddychać, porządnie bije skórę, nie jak te inne "baby". Przejścia to coś więcej niż sztampowe lombardowe śmignięcie po tomach z prawej na lewą i odwrotnie. Ostatni prawdziwie naturalny perkusista metalowy.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Niezły jajus z tego Krafta.
-
- mistrz forumowej ceremonii
Kraft jak zwykle prowokuje, podpuszcza, a wy jak zwykle się dajecie nabrać :)
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Wcale nie, naprawdę mnie rozbawił.Heretyk pisze:Kraft jak zwykle prowokuje, podpuszcza, a wy jak zwykle się dajecie nabrać :)
-
o Tobie nie myślałem, ale niektórzy po raz tysięczny biorą się do tej samej dyskusji, wyciągając te same, poważne argumenty, a kraft siedzi i się śmieje. mam ostre deja vu tak ogólnie
- Kraft
Hercio, lepiej odpal Lemmyego, zakrop Finlandią, a mi tu nie psuj ;)
-
przepraszam :(
-
- postuje jak opętany!
A to nie jest przypadkiem fundament na którym opiera się to forum? Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że chodzi tu tylko i wyłącznie o wielokrotne przerzucanie się przez te same osoby tożsamymi racjami w dyskursie który brnie do nikąd.Heretyk pisze:ale niektórzy po raz tysięczny biorą się do tej samej dyskusji, wyciągając te same, poważne argumenty, a kraft siedzi i się śmieje. mam ostre deja vu tak ogólnie
Szkoda czasu nawet na czytanie tego i zazdroszczę jednocześnie osobom, które mają go w dostatku na tyle, żeby produkować te posty.
I didn't hear voices. It was a conscious decision on my part.
-
nie zastanawiam się nad tym, ale raczej bym nie dramatyzował... forum przeglądam w sumie tylko z przyzwyczajenia i jedynie te tematy, które mnie interesują. dużo czasu to nie zajmuje, a prawie zawsze się coś ciekawego znajdzie. na pewno nie jest tak, jak sugerują niektórzy, że masterful to teraz jedno wielkie szambo i same gimnazjalne rozkminyWuja pisze: A to nie jest przypadkiem fundament na którym opiera się to forum? Nie mogę oprzeć się wrażeniu, że chodzi tu tylko i wyłącznie o wielokrotne przerzucanie się przez te same osoby tożsamymi racjami w dyskursie który brnie do nikąd.
Szkoda czasu nawet na czytanie tego i zazdroszczę jednocześnie osobom, które mają go w dostatku na tyle, żeby produkować te posty.
Nie bierzesz pod uwagę, że to próba na czujność i gotowość metalowej milicji? Taki coroczny przegląd stanu służb?Heretyk pisze:o Tobie nie myślałem, ale niektórzy po raz tysięczny biorą się do tej samej dyskusji, wyciągając te same, poważne argumenty, a kraft siedzi i się śmieje. mam ostre deja vu tak ogólnie
Nie muszę dodawać, że użytkownik Kraft za każdym razem zdaje ten test celująco. Jestem pod wrażeniem. Tam gdzie Larsowi dzieje się krzywda, zawsze przybywa, uzbrojony w tabele, garść statystyk oraz wykresy kołowe.
- booshee
- postuje jak opętany!
wokal mnie tu roz pier da la, czemu nie może tak częściej
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Riven
- Kontakt:
Wokal bdb, ale w ogole jak calosc ZAJEBISCIE brzmi, gitary miecho, nawet Lars daje rade. Przemoc.
this is a land of wolves now
- Gunman
Najlepsze wykonanie jakie słyszałem. Co do walorów estetycznych, prawie wszystko dobrze. Lars wygląda jak świeżo po fryzjerze ale małpa musiał zjebać i włożyć białe skarpetki. Ehhh ta Metallica.
- harvestman
Z wykonań mi znanych to stawiam najwyżej
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
-
Że Larsa ludzie się czepiają to rozumiem, ale z małpą to już nie wiem o co chodzi. Facet nie jest zbyt reprezentacyjny, ale gra na basie jak należy, a to w sumie chyba o to w tym wszystkim powinno chodzić...Gunman pisze: ale małpa musiał zjebać i włożyć białe skarpetki.
Te nagrania wyżej, oba zajebiste, ale siara.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Riven
- Kontakt:
Przecież to najlepszy muzyk w tym zespole ;D. Polecam film w którym gra flamenco na gitarze klasycznej, a kirk ma ewidentnie wkurwiona minę z zazdrości, bo przecież on ledwo te swoje pentatoniczne solówki przykryte wahem potrafi zagrać ;D
this is a land of wolves now
- hvk
- rozkręca się
Na tym wideo jedynie Jason wygląda jakby chciało mu się faktycznie grać.harvestman pisze:Z wykonań mi znanych to stawiam najwyżej
[youtube][/youtube]
"And only the locusts shall sing / At the end of the day"
-
No w sumie racja.Riven pisze:Przecież to najlepszy muzyk w tym zespole ;D.
Baton na tropach Yeti
You are just a
PART OF ME
You are just a
PART OF ME
- Zenek
Zawsze mnie zastanawiało to gejowskie podejście metalowców do wyglądu muzyków.Gunman pisze:Najlepsze wykonanie jakie słyszałem. Co do walorów estetycznych, prawie wszystko dobrze. Lars wygląda jak świeżo po fryzjerze ale małpa musiał zjebać i włożyć białe skarpetki. Ehhh ta Metallica.
Zostawcie Trujillo w spokoju, małpie mózgi macie, posłuchajcie lepiej jak wymiatał w Suicidalach
[youtube][/youtube]