SATYRICON
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
[V]
- mistrz forumowej ceremonii
Re: SATYRICON
wszystko od Rebel Extravaganza jest zajebiste.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Nerwowy
- zahartowany metalizator
Tak.[V] pisze:wszystko od Rebel Extravaganza jest zajebiste.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
- Drone
Miałem już nadzieję, że ta cepeliada z "Nemesis Divina" została raz na zawsze obalona i nigdy tu już nie wypłynie. Jednak się myliłem! Ludność napływowa widać dalej tkwi w ogromnym błędzie. Nie idźcie tą drogą!
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
535
Rozważania na temat twórczości Satyricon, rozpocząć należy od odrzucenia ostatniego "dzieła".Drone pisze:Chciałem z radością oznajmić zakończenie długotrwałych badań nad twórczością SATYRICON. Oto owoc tych dociekań:
The Age Of Nero > Satyricon > Now, Diabolical => Volcano > Rebel Extravaganza
Wcześniejsze płyty odrzucam jako nieistotne.
- Drone
Skąd ten niedorzeczny pomysł? Przecież płyta jest wyborna.
- WaszJudasz
- zahartowany metalizator
Z tym się zgadzam, ale co AoN robi tak wysoko to nie wiem...
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
-
535
Porównując z poprzednią, jest mdła, by nie powiedzieć, że niestrawna. Do tego występy w stylu wielkich gwiazd rocka. Nie kupuję tego. Brak pierdolnięcia, po prostu renta.
- Bloodcult
The morning new
The morning red
The fiery promise
Mad swirling smoke
Wheels round her head
oooo oOo oOOO OOOOOO
The morning red
The fiery promise
Mad swirling smoke
Wheels round her head
oooo oOo oOOO OOOOOO
-
535
Bloodcult pisze:The morning new
The morning red
The fiery promise
Mad swirling smoke
Wheels round her head
oooo oOo oOOO OOOOOO
łołułoooo...
- Drone
Te mdłości i niestrawność to raczej od czegoś innego, panie kolego. Widzę te pół wiadra pewnego płynu!535 pisze:Porównując z poprzednią, jest mdła, by nie powiedzieć, że niestrawna. Do tego występy w stylu wielkich gwiazd rocka. Nie kupuję tego. Brak pierdolnięcia, po prostu renta.
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Ostatnia płyta z początku wpadła mi w ucho ale z perspektywy czasu stwierdzam, że jest strasznie
A najlepszy Satyricon to oczywiście Rebel i Thorns.535 pisze:mdła, by nie powiedzieć, że niestrawna
- uglak
balbym sie okreslenia "niestrawna" - jest po prostu smiertelnie nudna
Guilty of being right
- mysticcum
- postuje jak opętany!
Ani zimna ani gorąca. Letnia.
- Bloodcult
jakby ktoś tę ostatnią chciał TANIO sprzedać (wydanie Roadrunner w jewel casie bez bonusów, w bdb stanie) to chętnie odkupie
-
Heretyk
idź się leczyćDrone pisze:Chciałem z radością oznajmić zakończenie długotrwałych badań nad twórczością SATYRICON. Oto owoc tych dociekań:
The Age Of Nero > Satyricon > Now, Diabolical => Volcano > Rebel Extravaganza
Wcześniejsze płyty odrzucam jako nieistotne.
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Ta jest![V] pisze:wszystko od Rebel Extravaganza jest zajebiste.
A co sadzisz z perspektywy roku (bo chyba tyle czasu juz uplynelo?) o najnowszej? To jedna z najbardziej niezrozumianych plyt ostatniej dekady:D.
this is a land of wolves now
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
pomijanie "The Shadowsthrone" to zamach na lata `90te norweskiego bm!! ;)[V] pisze:wszystko od Rebel Extravaganza jest zajebiste.
Sentyment tak ogromny mam do tego albumu, że jak dla mnie to top3 SATYRICON;
-
[V]
Myślę,że to jest właśnie taki METAL jakiego chce słuchać, oni robią co chcą,kolejna płyta może być łagodniejsza, bardziej bezpośrednia i oparta na chwytliwych aranżach, whatever, ważne ,że ta muzyka żyje gdzieś w słuchaczu i naprawdę wywołuje jakieś emocje o co w dzisiejszych czasach wcale nie tak łatwo a wiadomo,że głupie kuce chcą słuchać w kółko tego samego bo prawdziwy metal,bo skompresowany móżdżek bajobongo,maluch z naklejką marlborro itc itp. Jebać frajerów,for real.Riven pisze:Ta jest![V] pisze:wszystko od Rebel Extravaganza jest zajebiste.
A co sadzisz z perspektywy roku (bo chyba tyle czasu juz uplynelo?) o najnowszej? To jedna z najbardziej niezrozumianych plyt ostatniej dekady:D.
Jeden z najlepszych zespołów metalowych ,rzekłem.
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
-
[V]
fajny las i szyszki, ale mogę bez tego żyć;)Ihasan pisze:pomijanie "The Shadowsthrone" to zamach na lata `90te norweskiego bm!! ;)[V] pisze:wszystko od Rebel Extravaganza jest zajebiste.
Sentyment tak ogromny mam do tego albumu, że jak dla mnie to top3 SATYRICON;
- Ihasan
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
a ja sobie właśnie o wiele bardziej cenię, niż nowo modne "podejście" do grania bm, choć lubię każdy okres twórczości Satyricon;[V] pisze:fajny las i szyszki, ale mogę bez tego żyć;)