Shitfun została zgwałcona w recenzjach. Szkoda, że to wszystko poszło tylko na papier i trudno to w pełni odzyskać.SCREAMBLOODYGORE pisze: ↑12-04-2023, 15:05Ha... podobne opinie fachofców krążyły kiedyś o Acts... i Shitfun...
AUTOPSY
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: AUTOPSY
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- ozob
- zahartowany metalizator
To jest jedynie dobra płyta. Choć i tak dla wielu kapel jest to sufit.
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.
-
- postuje jak opętany!
Dla mnie Shitfun nr. 1, a Acts prawie też nr. 1Pacjent pisze: ↑12-04-2023, 15:11Shitfun została zgwałcona w recenzjach. Szkoda, że to wszystko poszło tylko na papier i trudno to w pełni odzyskać.SCREAMBLOODYGORE pisze: ↑12-04-2023, 15:05Ha... podobne opinie fachofców krążyły kiedyś o Acts... i Shitfun...
Co do recenzji, to pamiętam że głównym zarzutem przy nich było to, że to nie kolejny Mental Funeral lub Severed Survival. W jakimś sensie rozumiem, bo po dwóch klasykach death metalowych wjechała dzicz na pełnej.

-
- weteran forumowych bitew
Dokładnie. Bawią do dziś tamte opinie że na Acts... i na Shitfun odbili w stronę grindcora haha...Soundterror pisze: ↑12-04-2023, 19:23Dla mnie Shitfun nr. 1, a Acts prawie też nr. 1Pacjent pisze: ↑12-04-2023, 15:11Shitfun została zgwałcona w recenzjach. Szkoda, że to wszystko poszło tylko na papier i trudno to w pełni odzyskać.SCREAMBLOODYGORE pisze: ↑12-04-2023, 15:05
Ha... podobne opinie fachofców krążyły kiedyś o Acts... i Shitfun...
Co do recenzji, to pamiętam że głównym zarzutem przy nich było to, że to nie kolejny Mental Funeral lub Severed Survival. W jakimś sensie rozumiem, bo po dwóch klasykach death metalowych wjechała dzicz na pełnej.![]()
-
- postuje jak opętany!
Faktycznie, był takie teksty, że to już grindcoreSCREAMBLOODYGORE pisze: ↑12-04-2023, 21:15Dokładnie. Bawią do dziś tamte opinie że na Acts... i na Shitfun odbili w stronę grindcora haha...Soundterror pisze: ↑12-04-2023, 19:23Dla mnie Shitfun nr. 1, a Acts prawie też nr. 1
Co do recenzji, to pamiętam że głównym zarzutem przy nich było to, że to nie kolejny Mental Funeral lub Severed Survival. W jakimś sensie rozumiem, bo po dwóch klasykach death metalowych wjechała dzicz na pełnej.![]()

- Żułek
Krzysiowi mało

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Bolt
I was born in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
Live here my whole life
Probably come to die in this town
Live here my whole life
Never anything to do in this town
- Żułek
całość śmiga w wypożyczalniach

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
- Ojciec Mateusz
- zaczyna szaleć
https://mystic.pl/product-pol-70989-Aut ... rypts.html
Ciekawe czy będzie lepszy niż poprzednik, który dosyć szybko stracił blask i poszedł w inne ręce.
Ciekawe czy będzie lepszy niż poprzednik, który dosyć szybko stracił blask i poszedł w inne ręce.
- Sybir
- mistrz forumowej ceremonii
Bdb.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
-
Maja tempo Stare Karabiny , kiedy premiera . Szkoda , że Abscess już raczej nic nie nagra to byłby powrót milenium !
Czekam zatem na nowe Autopsy .
Czekam zatem na nowe Autopsy .
- Ascetic
Elektryzujący njus. Za oficjalnym fejsikiem, jutro, nie będzie futro - dowiemy się więcej.
lys på slutten av lys
-
- mistrz forumowej ceremonii
4/10
- nagrobek
LOL CO KURWA JUZ NOWA PLYTA Z GENERATORA PEWNIE I JESZCZE Z MILJON KOSZULEK DO TEGO ZEBY TYLKO ZAROBIC NA GLUPICH BRUDASACH 2/10
- Rumburak
No spoczko. Coś mnie w krzyżu ostatnio łamało, żeby sobie ostatnią odświeżyć. Pewno dlatego.
- Żułek
po prostu Krzyś wydaje dużo płyt dziś 

- wonsz
- rasowy masterfulowicz
- Żułek

- ozob
Motorhead death metalu. Od ME ciągle to samo tylko okładki inne. (:
"Bawi mnie, gdy widzę jak ludzie, których tam wtedy nie było, albo nie są Norwegami, rozwodzą się nad dawanymi czasami, jakby wszyscy jednoczyli się wówczas przeciwko wspólnemu celowi" - Dolk.