ANTHRAX
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Re: ANTHRAX
Fajne te wywiady, takie luzackie, najbardziej podoba mi sie zdanie jakos tak "nic nie musielismy, zrobilismy to na co mielismy ochote" , bez spiny i cisnienia. No i wlasnie te spontanicznosc na tym albumie czuc, dlatego jest taki wspanialy. Coz to bedzie jeden z monumentow thrashu w tym 10 leciu.
woodpecker from space
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Jednak się zgadzam. W stu procentach. W tym wyścigu inwalidów, połówek oraz przystawek, ktoś musi być wyróżniony.Triceratops pisze: Coz to bedzie jeden z monumentow thrashu w tym 10 leciu.
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Na serio lubisz St. Anger? Myślałem że tylko ja tak mam.535 pisze:Wszyscy wiecie, że jestem twardym fanem wszystkiego co nagrała Metallica, od zawsze, rzecz jasna.
U mnie na dzielni masa dobrych chłopaków było, więc jak mógłbym nie lubić?Gunman pisze:Na serio lubisz St. Anger? Myślałem że tylko ja tak mam.535 pisze:Wszyscy wiecie, że jestem twardym fanem wszystkiego co nagrała Metallica, od zawsze, rzecz jasna.
Z ostatniej chwili. No. Kolego Triceps teraz kurwa wy.
http://www.rp.pl/Media/160319429-Roman- ... rojki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.rp.pl/Media/160319429-Roman- ... rojki.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- Plastek
- zahartowany metalizator
- Kontakt:
Ja też lubię St. Anger. Wbrew pozorom jest nas wielu.Gunman pisze:Na serio lubisz St. Anger? Myślałem że tylko ja tak mam.535 pisze:Wszyscy wiecie, że jestem twardym fanem wszystkiego co nagrała Metallica, od zawsze, rzecz jasna.
Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Ufoludku ufoludku zerżnij mnie. Zerżnij, zerżnij u-f-o-l-u-d-k-u mnie.
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
Jesteśmy Fisted Sister i lubimy się jebać!!!! Wyjebiemy nawet owcę!!!!
Wszyscy ręce w górę! Wszyscy ręce w górę!
Wolę kakaową dziurę!!
- Gunman
- weteran forumowych bitew
Trzeba było mówić wczesniej, niepotrzebnie czułem się nieswojo z tym faktem.
- Triceratops
Tak, bardziej spojna, komplementarna, przemyslana i dopracowana. Jednoczesnie bardziej spontaniczna, naturalna, dopasowana i wielobarwna. Do tego bardziej eklektyczna, czerpiaca z wielu zrodel, wielowymiarowa i niezrozumiala dla prymitywnego plebsu. To MUZYKA wyzsza, tzw WIELKA MUZA.hcpig pisze:Lepsza od 'Worship Music'?
woodpecker from space
- Triceratops
No nie przesadzaj kolezko, tutaj pierwsze oraz reszte miejsc na podium zapewnione ma rajstopiada dla zespolu downa pod tytulem Arcturus, chyba tego nie zapomiales?535 pisze:Jednak się zgadzam. W stu procentach. W tym wyścigu inwalidów, połówek oraz przystawek, ktoś musi być wyróżniony.Triceratops pisze: Coz to bedzie jeden z monumentow thrashu w tym 10 leciu.
woodpecker from space
Nie trzeba było tak od razu? Zamiast bajać coś o jakimś thrashu?Triceratops pisze:... wielobarwna, czerpiaca z wielu zrodel, wielowymiarowa i niezrozumiala dla prymitywnego plebsu...
- Triceratops
No coz, dla ciebie thrash to kon lazacy w kieracie ciagle po tym samym torze, dla innych to muzyka o wielu twarzach jak ktos wspomnial. Swinie nigdy nie widza nieba ale to nie powod zeby wszyscy nie mogli na nie spojrzec.
woodpecker from space
Próbujesz zestawiać jakiś szerzej nieznany, lokalny będ z kapelami wielkiej czwórki? Poważnie?Triceratops pisze:No nie przesadzaj kolezko, tutaj pierwsze oraz reszte miejsc na podium zapewnione ma rajstopiada dla zespolu downa pod tytulem Arcturus, chyba tego nie zapomiales?535 pisze:Jednak się zgadzam. W stu procentach. W tym wyścigu inwalidów, połówek oraz przystawek, ktoś musi być wyróżniony.Triceratops pisze: Coz to bedzie jeden z monumentow thrashu w tym 10 leciu.
- Triceratops
Och a ja myslalem, ze to dream team zlozony z nie byle kogo, bo samych bonzow z nie byle jakich kapel. Milo, ze znasz miejsce w szeregu ale ja niczego nie zestawiam, rozmawiam jedynie o muzyce.
woodpecker from space
Nie kłam kolego. Napisałem wyraźnie, że nie lubię takiego "thrashu", to moim zdaniem kończy temat, ty zaś wspominasz Arcturus. Dobrą płytę nagrali. Arcturus to taki bardzo metalowy Marillion. Nie słyszysz tego w ich muzyce? Dziwne.Triceratops pisze:No coz, dla ciebie thrash to kon lazacy w kieracie ciagle po tym samym torze, dla innych to muzyka o wielu twarzach jak ktos wspomnial. Swinie nigdy nie widza nieba ale to nie powod zeby wszyscy nie mogli na nie spojrzec.
-
i bardziej thrashowa. Wokale też są lepsze.Triceratops pisze:Tak, bardziej spojna, komplementarna, przemyslana i dopracowana. Jednoczesnie bardziej spontaniczna, naturalna, dopasowana i wielobarwna. Do tego bardziej eklektyczna, czerpiaca z wielu zrodel, wielowymiarowa i niezrozumiala dla prymitywnego plebsu. To MUZYKA wyzsza, tzw WIELKA MUZA.hcpig pisze:Lepsza od 'Worship Music'?
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Triceratops
Nie wiem jakiego nie lubisz ale chyba nie chcesz powiedziec, ze wylacznie twoja wykladnia bedzie obowiazywala wszem i wobec? Twoje "nie lubie takiego thrashu" oznacza, ze to gowno? Mozesz sobie nie lubic ale faktem jest, ze thrash ma wiele oblicz, oprocz prymitywnej lupaniny na jedno kopyto, ktore lubisz (wnioskuje po towich ocenach ostatniego Slayer) thrash to tez np ostatni Coroner, pierwszy i drugi Watchtower, trzeci Annihilator, pierwszy Confessor czy nawet jakis tam Megadeth, no nie chce mi sie specjalnie na sile szukac roznych obliczy tego gatunku. Ale do ciebie to najwyrazniej jakos nie dociera i z uporem maniaka powtarzasz swoje racje.535 pisze:Nie kłam kolego. Napisałem wyraźnie, że nie lubię takiego "thrashu", to moim zdaniem kończy temat, ty zaś wspominasz Arcturus. Dobrą płytę nagrali. Arcturus to taki bardzo metalowy Marillion. Nie słyszysz tego w ich muzyce? Dziwne.Triceratops pisze:No coz, dla ciebie thrash to kon lazacy w kieracie ciagle po tym samym torze, dla innych to muzyka o wielu twarzach jak ktos wspomnial. Swinie nigdy nie widza nieba ale to nie powod zeby wszyscy nie mogli na nie spojrzec.
Marillion lubie, ten stary z Fishem, przy tym ze Sfefkiem zbiera mnie na wymioty i moze rzeczywiscie porownanie tutaj ma sens.
woodpecker from space
- Triceratops
No w koncu tutaj od razu byly pod Belladonne, na poprzedniej byly pod Busha, swoja droga ciekawi mnie jakby on to zaspiewal. Ale nie chce za duzo myslec, bo Belladonna teraz ma wspanialy glos.Pacjent pisze:i bardziej thrashowa. Wokale też są lepsze.Triceratops pisze:Tak, bardziej spojna, komplementarna, przemyslana i dopracowana. Jednoczesnie bardziej spontaniczna, naturalna, dopasowana i wielobarwna. Do tego bardziej eklektyczna, czerpiaca z wielu zrodel, wielowymiarowa i niezrozumiala dla prymitywnego plebsu. To MUZYKA wyzsza, tzw WIELKA MUZA.hcpig pisze:Lepsza od 'Worship Music'?
woodpecker from space
W dupie mam swoją wykładnię, liczyłem na szermierkę słowną, trochę faktów, trochę uników, ale widzę, że chyba masz już dość. Co do Marillion. Mówisz, że to z Hogarthem...Weż se ten Arcturus i ja już nie mówię o okładce i wkładce, czyli oprawie graficznej, ale posłuchaj sobie bez uprzedzeń, numeru Game Over. Nie wierzę, że kochając Marillion nie skojarzysz go w sekundę.Triceratops pisze:Nie wiem jakiego nie lubisz ale chyba nie chcesz powiedziec, ze wylacznie twoja wykladnia bedzie obowiazywala wszem i wobec? Twoje "nie lubie takiego thrashu" oznacza, ze to gowno? Mozesz sobie nie lubic ale faktem jest, ze thrash ma wiele oblicz, oprocz prymitywnej lupaniny na jedno kopyto, ktore lubisz (wnioskuje po towich ocenach ostatniego Slayer) thrash to tez np ostatni Coroner, pierwszy i drugi Watchtower, trzeci Annihilator, pierwszy Confessor czy nawet jakis tam Megadeth, no nie chce mi sie specjalnie na sile szukac roznych obliczy tego gatunku. Ale do ciebie to najwyrazniej jakos nie dociera i z uporem maniaka powtarzasz swoje racje.535 pisze:Nie kłam kolego. Napisałem wyraźnie, że nie lubię takiego "thrashu", to moim zdaniem kończy temat, ty zaś wspominasz Arcturus. Dobrą płytę nagrali. Arcturus to taki bardzo metalowy Marillion. Nie słyszysz tego w ich muzyce? Dziwne.Triceratops pisze:No coz, dla ciebie thrash to kon lazacy w kieracie ciagle po tym samym torze, dla innych to muzyka o wielu twarzach jak ktos wspomnial. Swinie nigdy nie widza nieba ale to nie powod zeby wszyscy nie mogli na nie spojrzec.