Celtic Frost "Monotheist"
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
-
- rasowy masterfulowicz
Re: Celtic Frost "Monotheist"
Idiotyczne opinią, przecież monotheist to płyta z dorobku cf właśnie, który zresztą oprócz niej ma na koncie kilka innych płyt tektonicznych i pomimo tego, że uwielbiam Triptykon i monotheist , to nie są to rzeczy tak ważne dla całego gatunku jak dorobek cf . Po prostu nie da się wymyślić koła na nowo.
Stay clean! 

- ŚWIAT BEZ KOŃCA
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
No, zdanie takie do interpretacji, ciężko powiedzieć, czy autor do końca nie wiedział co mówi, czy to co mówi jest tak wtajemniczone, że to inni mogą nie zrozumieć;-) Ale tak patrząc to trochę rozumiem, Monotheist czasowo jest bliżej okresu ,,nowego", poprzednia doskonała płyta była wydana prawie 20 lat wcześniej (!), chyba że ktoś się mocno jara Cold Lake albo Vanity/Nemesis, to wtedy sorry.
If you do everything right, there will be no struggle.
If you struggle, you're not doing something right.
If you struggle, you're not doing something right.
- Damon
- rozkręca się
Za dorobek szanuję (zwłaszcza pierwsza epka i płyta), ale ostatnio wolę słuchać "Monotheist". Po prostu.
- Sgt. Barnes
- zahartowany metalizator
Ja uważam że Vanity Nemesis to zajebista nuta
kto jest ze mną?
Prawdziwy mężczyzna powinien być...ogolony i ciut, ciut pijany.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
Bolesław Wieniawa-Długoszowski.
- Żułek
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
ja
długo uważałem ze to ich najlepszy album (jedyny słuchalny) ale teraz nie jestem pewien 

Mocarne knury w butach biegają po lesie z połówkami melona na głowach wykrzykując pod adresem maciory jestem chomikiem z azbestu.
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
memberlist.php?mode=&sk=d&sd=d#memberlist
- Believer
- weteran forumowych bitew
bdb albumSgt. Barnes pisze: ↑26-11-2023, 14:47Ja uważam że Vanity Nemesis to zajebista nutakto jest ze mną?
![]()