SHINING
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- pajonk
- w mackach Zła
- Kontakt:
- Skaut
- mistrz forumowej ceremonii
[quote][i]Wysłane przez Menel[/i]
Nabyłem wczoraj nowy Mega-Sin i kurnasz w wywiadze z liderem Shining pada informacja, iż urodził się on w 1984 roku! Toż to szczypior ! Toż to 'S Z I O K' ! [/quote]
Wow takie szczenię, a takie akcje odpierdziela na koncertach? Tez nie mialem pojęcia. W sumie teraz sie nie dziwie dlaczego krążki Shining są takie dobre.
Nabyłem wczoraj nowy Mega-Sin i kurnasz w wywiadze z liderem Shining pada informacja, iż urodził się on w 1984 roku! Toż to szczypior ! Toż to 'S Z I O K' ! [/quote]
Wow takie szczenię, a takie akcje odpierdziela na koncertach? Tez nie mialem pojęcia. W sumie teraz sie nie dziwie dlaczego krążki Shining są takie dobre.
Coś tam było! Człowiek!
-
- rasowy masterfulowicz
- Menel
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- Mental
- weteran forumowych bitew
Jakos nie chce mi sie wierzyc w jego rzekoma date urodzenia. Gdyby '84 to byla faktyczna data jego urodzin, to pierwszy material (EP'ka z 1998) musialby stworzyc w wieku 14 lat... chociaz z drugiej strony to chuj wie czym go faszerowali.
You may raise your chalice of nothing
And salute the leech that you are
[quote][i]Wysłane przez Mental[/i]
Jakos nie chce mi sie wierzyc w jego rzekoma date urodzenia. Gdyby '84 to byla faktyczna data jego urodzin, to pierwszy material (EP'ka z 1998) musialby stworzyc w wieku 14 lat... chociaz z drugiej strony to chuj wie czym go faszerowali. [/quote]
tak jest napisane na metal-archives od dawien dawna
Jakos nie chce mi sie wierzyc w jego rzekoma date urodzenia. Gdyby '84 to byla faktyczna data jego urodzin, to pierwszy material (EP'ka z 1998) musialby stworzyc w wieku 14 lat... chociaz z drugiej strony to chuj wie czym go faszerowali. [/quote]
tak jest napisane na metal-archives od dawien dawna
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Gothmog
- zaczyna szaleć
- Kontakt:
No w sumie Quorthon jak nagrywał jedynkę Bathory to też miał na karku coś tak pod 14...
Tekst to tylko pretekst do podtekstu...
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
http://www.lastfm.pl/user/rybieudka - Last.fm
http://rybieudka.blogspot.com/ - RYBIEUDKA blog
- Duban
- Mental
[quote][i]Wysłane przez jesterSS[/i]
tak jest napisane na metal-archives od dawien dawna [/quote]
Kurwa, rzeczywiscie.
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
Nie chce ci sie wierzyć bo ignorantem jesteś. Może ty w wieku 14 lat byłeś małym gnojkiem gówno kojarzącym, ale jak ktoś jest ogarnięty to czuje to co czuje od najmłodszych lat. [/quote]
Nie wiem, jeszcze nie skonczylem 14 lat, ale ciesze sie ze sa tacy ktorzy od urodzenia czuja na sobie pietno Szatana.
tak jest napisane na metal-archives od dawien dawna [/quote]
Kurwa, rzeczywiscie.
[quote][i]Wysłane przez So_It_Is_Done[/i]
Nie chce ci sie wierzyć bo ignorantem jesteś. Może ty w wieku 14 lat byłeś małym gnojkiem gówno kojarzącym, ale jak ktoś jest ogarnięty to czuje to co czuje od najmłodszych lat. [/quote]
Nie wiem, jeszcze nie skonczylem 14 lat, ale ciesze sie ze sa tacy ktorzy od urodzenia czuja na sobie pietno Szatana.
You may raise your chalice of nothing
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
- Mental
- cumchrist
- zaczyna szaleć
Nie wiem, jeszcze nie skonczylem 14 lat, ale ciesze sie ze sa tacy ktorzy od urodzenia czuja na sobie pietno Szatana. [/quote]
Kurwa, spłakałem się. Niezły komentarz swoją drogą do całego tego bełkotu prawdziwków hehehe
Nie wiem, jeszcze nie skonczylem 14 lat, ale ciesze sie ze sa tacy ktorzy od urodzenia czuja na sobie pietno Szatana. [/quote]
Kurwa, spłakałem się. Niezły komentarz swoją drogą do całego tego bełkotu prawdziwków hehehe
In us we all have the power
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
But sometimes it's so hard to see
And instinct is stronger than reason
It's just human nature to me
- So_It_Is_Done
- rasowy masterfulowicz
Po czym to wywnioskowales? Moze rzeczywiscie nie rozumiem, bo nie slucham Shining. Patrzac po samych tytulach utworow, mozna w pewnym stopniu odkryc ich przeslanie. [/quote]
Mało w Shining satanizmu, jedynie reakcja na świat ukazana w postaci muzyki, jedyna normalna reakcja przez 'normalnych' traktowana jak szaleństwo.
Po czym to wywnioskowales? Moze rzeczywiscie nie rozumiem, bo nie slucham Shining. Patrzac po samych tytulach utworow, mozna w pewnym stopniu odkryc ich przeslanie. [/quote]
Mało w Shining satanizmu, jedynie reakcja na świat ukazana w postaci muzyki, jedyna normalna reakcja przez 'normalnych' traktowana jak szaleństwo.