IMMOLATION
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Block69
- zahartowany metalizator
- hcpig
- mistrz forumowej ceremonii
Re: IMMOLATION
Gdyby tak to być może nowa byłaby już drugą obok jedynki płytą IMMOLATION, której być może mógłbym słuchać, ale czy to prawda? Nie chce mi się w ciemno tracić czasu na kolejny nudny jak dwie ostatnie płyty album.Drone pisze: Nie wiem, czy nie najlepszy od czasów debiutu.
Yare Yare Daze
- twoja_stara_trotzky
nie słuchaj, lepiej sobie zapuść arcydzieło trasz metalu pt. Something Wicked.hcpig pisze:Gdyby tak to być może nowa byłaby już drugą obok jedynki płytą IMMOLATION, której być może mógłbym słuchać, ale czy to prawda? Nie chce mi się w ciemno tracić czasu na kolejny nudny jak dwie ostatnie płyty album.Drone pisze: Nie wiem, czy nie najlepszy od czasów debiutu.
- hcpig
- wombat
- zaczyna szaleć
co za wyjebany w kosmos klimat, świetna ta płyta
- Morph
- Kontakt:
- Block69
- twoja_stara_trotzky
Marian, przecież my non stop takie eksperymenty robimy 
- Alsvartr
- rasowy masterfulowicz
Czyli zaraz panowie bo sie pogubiłem. Jak ktoś teraz napisze, że płyta jest dobra to wtapia się w owczy pęd za Trockim i Dronem. Jak napisze, że jest chujowa to jest głuchym zjebem. To jak w końcu? Może mi sie podobac ta płyta czy nie?Bo już nie wiem. Maria?
“I cannot begin to describe how much I don’t care." - Dylan Moran
- twoja_stara_trotzky
nie zapominaj, że ogromna estyma, jaką darzony jest od 40 lat VDGG to też w 99 proc. moja zasługa.Maria Konopnicka pisze:Wiem, dzięki temu wypromowaliście na tym forum do bólu przeciętny Behemoth i chujowe płyty Satyricon, podczas gdy w rzeczywistości upajacie się wielkością ostatnich płyt Pestilence i Cannibal Corpsetwoja_stara_trotzky pisze:Marian, przecież my non stop takie eksperymenty robimy
-
absinthe_patriote
- postuje jak opętany!
To całe pranie płytami badz co badz klasycznymi to jakas wielce naciagana inicjatywa
...co innego nowosci, bo tu mimo wszystko prawo owczego pedu i pasterza stada ma jakies zastosowanie;)) ...jeszcze inna kwestia dostrzegania miedzy płytami i zespołami z róznych nisz powiazan(pomijajac jakosciowe) i tych samych stracenczych wibracji, co mam wrazenie próbuje robic Trocki, ale raczej tez na zasadzie odkrywania pewnych oczywistosci, do których kazdy dotrze nei opierajac sie tylko na pozorach i stereotypach w rodzaju Doorsi-hippisi, wszystko poza metalem/hh/czymkolwiek-muzyka dla pedałów itd... nie wiem po co to pisze...
Zdrowie Panowie!
- Nerwowy
Nowy album daje radę. Najbardziej podoba mi się brzmienie garów.
De Mysteriis Dom Niggeriis
Slayer to kał i ogólnie rzecz biorąc beznadziejna kapela.
-
kakademona
- weteran forumowych bitew
Mol pisze:zaraz zaraz, plyte? To nie Ty pisales, ze nie rozumiesz fenomenu tego zespolu i ze sa zajebiscie przeceniana kapela?kakademona pisze:a mi sie okładka podoba.muzyke narazie zamowiłem w bibliotece.wypożyczę.płyte i tak kupię.
jasne ,że ja to pisałem.płyte kupię ,bo musze ja ocenić, a w przypadku Immolation nie będe tego oceniał po mp3.jak mi nie podejdzie to najwyżej sprzedam.co w tym dziwnego? taka maria k. na przykład kupuje 3/4 takich płyt , które sa niewiele warte.
- AroHien
- rasowy masterfulowicz
Kurwa, płyta niszczy, po prostu niszczy. Nie byłem dziś w stanie słuchać niczego innego. Wkurwia mnie tylko to, że właściwa premiera dopiero za miesiąc.
- TORTURER
- w mackach Zła
No widzę,że tym albumem mocno przyjebali,bo ostatnia genialna ich płyta jest dla mnie Unholy Cult i jakos nastepne nie podskoczyły do poziomu tejże.
Death Dwells in Love
-
DCI Hunt
Z przyjemnością poczekam z odsłuchem do premiery. Zapowiada się miazga 
-
Pelson
- rasowy masterfulowicz
Jestem po n-tym przesłuchaniu- po "The rapture of ghosts" resztki uzębienia zbieram z podłogi. Show me the meaning of pain!
- Carnal_Malefactor
- zaczyna szaleć
Wielkim fanem Immolation nigdy nie byłem, a jedyną płytą z tych, które w miarę poznałem, a która naprawdę mi się podobała, była "Unholy Cult". Co do "Majesty and Decay" - mówiąc krótko, jestem pozamiatany.
Jeg reiser til mørkets dyp der alt er dødt
- Olo
- rasowy masterfulowicz
- Kontakt:
no właśnieMaria Konopnicka pisze:...ale przecież najlepszą płytą Immolation jest Close to a World Below, więc zupełnie nie rozumiem tezy, iż nowa może być najlepsza od czasów debiutuhcpig pisze:Gdyby tak to być może nowa byłaby już drugą obok jedynki płytą IMMOLATION, której być może mógłbym słuchać, ale czy to prawda? Nie chce mi się w ciemno tracić czasu na kolejny nudny jak dwie ostatnie płyty album.Drone pisze: Nie wiem, czy nie najlepszy od czasów debiutu.
ale nie słuchałbyś dziś Flaming Lips, Rome czy Earth gdyby nie pranie na forum? choćby Ci to w Przekroju na tacy Szubrycht podawał....Maria Konopnicka pisze:Wiem, dzięki temu wypromowaliście na tym forum do bólu przeciętny Behemoth i chujowe płyty Satyricon, podczas gdy w rzeczywistości upajacie się wielkością ostatnich płyt Pestilence i Cannibal Corpse
z tego co pamiętam to pisał to też gdzieś TrockiMol pisze:zaraz zaraz, plyte? To nie Ty pisales, ze nie rozumiesz fenomenu tego zespolu i ze sa zajebiscie przeceniana kapela?kakademona pisze:a mi sie okładka podoba.muzyke narazie zamowiłem w bibliotece.wypożyczę.płyte i tak kupię.
Życie światów jest ryczącą rzeką, ale Ziemia jest sadzawką i stawem.
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
Znak zagłady jest wypisany na waszych czołach – jak długo będziecie się opierać ukłuciom szpilek?
- twoja_stara_trotzky
pomyliło ci się z Incantation 
Immo bardzo lubię, ostatnio mieli ze mną pod górkę, przez SŁABE dwie poprzednie płyty, teraz przeprosili.
Immo bardzo lubię, ostatnio mieli ze mną pod górkę, przez SŁABE dwie poprzednie płyty, teraz przeprosili.