Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Skaut pisze:muszę mieć klimat na takie epickie granie. "The Gathering Wilderness" i "To the Nameless Dead" bardzo dobre. Ostatnia dobra, ale ten numer jest po prostu zajebisty:
[youtube][/youtube]
Quorthon byłby dumny.
Redemption.. moim zdaniem wogóle nie odstaje od dwóch poprzednich. Numer Lain with the wolf to jest mistrzostwo świata, jeden z lepszych kawałków Primordial wogóle.
trup pisze:Ja jakoś z nimi nigdy nie miałem po drodze. Nużyły mnie ich płyty i pamiętam jedynie "Imrama" ale ten nowy numer zajebisty jest. Taki Bathory w Pink Floydowskim sosie :D
ze szczyptą Sabaton
.... o jezu... to żeś mi obrzydził...
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
Ano. Trzeba mieć w sobie pokaźne pokłady złej woli wynikające z problemów z nietrzymaniem moczu bądź z ekstremalnej antypatii do Primordial, żeby porównywać muzykę Irlandczyków z tą szwedzką patatajnią dla pryszczatych gołowąsów. Względnie, mieć czerstwe poczucie humoru.
Słucham po raz kolejny nowego numeru i jest coraz lepszy, rośnie za każdym razem, gdy wciskam trójkąt w lewym dolnym rogu. Miazga kurewsko straszliwa. A na temat wokali napisano już wszystko, powtórzę więc tylko za stadem - przechuj. Wokale na ostatnim albumie pasowały mi minimalnie mniej niż na poprzednich wydawnictwach (samo wdawnictwo w sumie mniej mi pasuje - jest oczywiście bdb, ale nieznacznie słabiej), tutaj wyraźnie słychać, że Alan jest u szczytu formy. Czekame coraz motzniej.
Przed chwilą skończyłem słuchać nowej płyty. Być może ze względu na wczesną godzinę całość materiału nie trafiła do mnie tak jak należy.
Nie jest źle (mimo, że w pamięć zapadły mi tylko 2 kawałki), ale odczuwam spory niedosyt. Tak się składa, że wczoraj przesłuchałem całej dyskografii i najnowszy album niczym szczególnym się nie wyróżnia na tle reszty.