8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Mol
- zahartowany metalizator
Re: 8 lat minęło od kiedy TESTAMENT zrobił zamęt
nie sadze, proponuje zwrocic uwage na to kto pisal te numery.
-
- mistrz forumowej ceremonii
lubię nawet ale to taki bękart czarnego albumu jakby na to nie patrzeć.Żułek pisze:co jest dobrego w The Ritual poza 4 pierwszymi numerami ?
bo ja nie kumam ochów o achów nad tym albumem
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
Są 3 rzeczy które łączą go z czarnym albumem : powstał w tym samym okresie, złagodzenie brzmienia w kierunku rocka, obecność ckliwej ballady. Ale poza tym jest znacznie lepszy. Juz sam utwór tytułowy kasuje wszystko z black album, mrok jak nie wiem
this is a land of wolves now
-
chce spierdalać z tego forum jak czytam takie kocopoły ;)
If any man should attempt to criticize Braun's actions, he should be thoroughly patronized for his obviously Jewish behavior
- Riven
- Kontakt:
Bardzo jesteś wrażliwy :) black album to kwadratowe gówno, zwłaszcza na tle wyrafinowanego ajfa, gdzie nawet ballada jest zrobiona ze smakiem. Handluj z tym.
Ostatnio zmieniony 02-12-2014, 09:27 przez Riven, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
Heheh no racja, to proba uwodowodnienia, ze gowno mozna zamrozic w zamrazarce, pozniej naostrzyc a potem da sie nim nawet ogolic, ale nie zmieni to faktu, ze gowno jest gownem i dorabianie na sile takich teorii to niezla beka. Nie wiem czy w ogole jakikolwiek album Testament mozna postawic obok czarnej Metalliki, bo pierwsze 6 nadaje sie wylacznie do srania a ostatnie 2 do rzygania[V] pisze:chce spierdalać z tego forum jak czytam takie kocopoły ;)
Ostatnio zmieniony 02-12-2014, 09:30 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
Black album guwno, takie są fakty. Na szczęście zrehabilitowali się na Load wiec można to po prostu przemilczeć, uznać ze tego nie było i wtedy dyskografia mety wygląda znacznie lepiej.
And nothing else matters.
And nothing else matters.
-
ząb mnie boli. Ale czemu nie kumasz mocy prostego jebiacego w łeb riffu,topowej produkcji i znakomitych rockowych aranżacji?Riven pisze:Bardzo jesteś wrażliwy :) black album to kwadratowe gówno, zwłaszcza na tle wyrafinowanego ajfa, gdzie nawet ballada jest zrobiona ze smakiem. Handluj z tym.
Dla mnie zestawianie jakiejkolwiek płyty Testament z tym co M zrobiła na płytach 1-6 jest mocno nierzeczywiste,absurdalne wręcz. To jest różnica klas, nie wiem jak można tego nie słyszeć.
-
that's all folks.Triceratops pisze:Heheh no racja, to proba uwodowodnienia, ze gowno mozna zamrozic w zamrazarce, pozniej naostrzyc a potem da sie nim nawet ogolic, ale nie zmieni to faktu, ze gowno jest gownem i dorabianie na sile takich teorii to niezla beka. Nie wiem czy w ogole jakikolwiek album Testament mozna postawic obok czarnej Metalliki, bo pierwsze 6 nadaje sie wylacznie do srania a ostatnie 2 do rzygania[V] pisze:chce spierdalać z tego forum jak czytam takie kocopoły ;)
- Riven
- Kontakt:
Bo tam tej mocy jest zwyczajnie za mało. Jest parę fajnych momentów, ale dominują nudne riffy i jakieś takie siłowe lomotanie bez pomyslunku. Robiłem wielokrotne podejścia na przestrzeni lat i poza np wherever i May roam (który też nie jest przecież jakimś wybitnym utworem) albo of wolf and man nie widzę tam nic zajebistego. Ale nie ma co się przejmować. Poprzedza ją jeden z moich ulubionych albumów metalowych W OGÓLE, a następczyni to bardzo fajny pustynny rock z jajami, do którego zresztą przekonałem się w pełni dzięki m. in. Twoim postom na tym forum ;). Także nie widzę problemu.
- Drone
Gdzie "The Ritual", a gdzie Black Album. To jest różnica trzech klas na korzyść TESTAMENT. Na Black Album mało co się po latach broni - w odróżnieniu od znakomitej AJFA, najlepszej płyty METALLIKI.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Triceratops
znaczy sie tylko trzy klasy skonczyles, ze sadzisz takie kocopoly? :D urocze.Drone pisze:Gdzie "The Ritual", a gdzie Black Album. To jest różnica trzech klas na korzyść TESTAMENT.
woodpecker from space
-
oczywista oczywistość[V] pisze: Dla mnie zestawianie jakiejkolwiek płyty Testament z tym co M zrobiła na płytach 1-6 jest mocno nierzeczywiste,absurdalne wręcz. To jest różnica klas, nie wiem jak można tego nie słyszeć.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
The Ritual na śmietniku historii, a Black wciąż kosi. W tym roku po raz 16-ty pokrył się platyną. Tylko w Stanach regularnie co tydzień schodzi 3 tysiące albumów. Także z czym do ludzi... Marna podróba Mety, jaką zawsze było Testasuck, może spierdalać w kąt.Drone pisze:Gdzie "The Ritual", a gdzie Black Album.
- Drone
Ot, marketingowe sztuczki dla tłuszczy. Nie damy się nabrać!Kraft pisze:The Ritual na śmietniku historii, a Black wciąż kosi. W tym roku po raz 16-ty pokrył się platyną. Tylko w Stanach regularnie co tydzień schodzi 3 tysiące albumów. Także z czym do ludzi... Marna podróba Mety, jaką zawsze było Testasuck, może spierdalać w kąt.Drone pisze:Gdzie "The Ritual", a gdzie Black Album.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Justin Bieber też się zajebiście sprzedaje.Kraft pisze:
The Ritual na śmietniku historii, a Black wciąż kosi. W tym roku po raz 16-ty pokrył się platyną. Tylko w Stanach regularnie co tydzień schodzi 3 tysiące albumów. Także z czym do ludzi... Marna podróba Mety, jaką zawsze było Testasuck, może spierdalać w kąt.
- Kraft
- weteran forumowych bitew
No się obaczy jak to będzie po 23 latach od wydania jego wypocin. On ma tyle lat chociaż? Jeśli POP to tylko z MJ można równać...ramonoth pisze:Justin Bieber też się zajebiście sprzedaje.
- Triceratops
Nie wazne kto komponuje, wazne kto gra :DMol pisze:nie sadze, proponuje zwrocic uwage na to kto pisal te numery.
Ostatnio zmieniony 02-12-2014, 10:53 przez Triceratops, łącznie zmieniany 1 raz.
woodpecker from space
- Riven
- Kontakt:
No bez Lombardo to by nie było tej płyty. Legions of the dead totalna miazga, najlepszy utwór testamentu
- ramonoth
- rasowy masterfulowicz
Sam przyjąłeś kryterium pomiaru w postaci ilości sprzedanych płyt.Kraft pisze:No się obaczy jak to będzie po 23 latach od wydania jego wypocin.