Dziś jestem łaskaw. Nie będę chlastać.Sybir pisze:Tak będzie, niech tylko Papież to przeczyta. Jedyna nadzieja w wyrozumiałości Jego Ekscelencji.Silent_Sea pisze: O kutfa ! Za takie zaniedbania to czeka Cię ekskomunika !
NECROS CHRISTOS
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- Najprzewielebniejszy
- zahartowany metalizator
Re: Odp: NECROS CHRISTOS
WINYLE na sprzedaż viewtopic.php?f=25&t=18597&p=1845769#p1845769
- Sova
- rasowy masterfulowicz
Re: NECROS CHRISTOS
allegro powiedziało, że mam 30 dni urlopu. nie będę przecież przeciwstawiał się SYSTEMOWI :)aniola pisze:A czy Wasc za duzo uropu nie masz:))Sova pisze:kolejna porcja Nine Graves na allegro:
http://allegro.pl/necros-christos-nine- ... 26619.html" onclick="window.open(this.href);return false;
lub tradycyjnie na mail -> malignantvoices@gmail.com
prawdopodobnie mój wyjazd przesunie się o 2/3 dni, więc jeśli kasę zaksięguję w poniedziałek to płyty wyślę przed urlopem.
-
- zaczyna szaleć
Takie sobie to nowe Necros Christos. Patenty do bólu wałkowane po raz enty. Stare kawałki brzmią gorzej niż w swoich pierwszych wersjach, a i tak lepiej się ich słucha niż tych nowszych. Ani "Black Bone Crucifix", ani "Nine Graves" to nie hity pokroju "Impure Burials Prevail" albo "Necromantique Nun". O intrach się nie wypowiadam, bo to już kwestia gustu i zupełnie inna bajka.
Nie wiem, może na pełnym albumie zabrzmiało by to lepiej, ale jak na razie tendencja spadkowa. Trochę się obawiam, że na trójce zjedzą ogon i to na pewno będzie ich gwóźdź do trumny.
Nie wiem, może na pełnym albumie zabrzmiało by to lepiej, ale jak na razie tendencja spadkowa. Trochę się obawiam, że na trójce zjedzą ogon i to na pewno będzie ich gwóźdź do trumny.
- Silent_Sea
- weteran forumowych bitew
Take coś będzie serwowane:

Necros Christos - "Darkness comes to... Live!" CD & DVD
The "Darkness comes to... Live!" release includes the stirring live performance, as recorded and filmed at the K17 Berlin, during the "Sepulchral Doom Over Europe"-Tour 2013, in both, video (dvd) and audio format (cd).

Necros Christos - "Darkness comes to... Live!" CD & DVD
The "Darkness comes to... Live!" release includes the stirring live performance, as recorded and filmed at the K17 Berlin, during the "Sepulchral Doom Over Europe"-Tour 2013, in both, video (dvd) and audio format (cd).
Marzyłem, żeby to było miejsce spotkań kulturalnych ludzi.
-
- zaczyna szaleć
marzyłem, żeby to były płyty w digipackach podane nie na tackach
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Necros Christos pisze:The Beginning of the End;
We're thrilled to announce that the recordings of DOMEDON DOXOMEDON shall finally take place in 2017.
Nearly all material is written, a disturbing time is guaranteed for all.
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Czekam z mokrymi majtami
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
3 cd? Nie zwiastuje to nic dobrego. Obym się mylił
- trup
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Że będzie nudno???
No po takiej przerwie to nie może być źle.
Plakat taki, ze myślałem, ze Batushka
No po takiej przerwie to nie może być źle.
Plakat taki, ze myślałem, ze Batushka
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
„Kto poznał świat, znalazł trupa, a kto znalazł trupa, świat nie jest go wart” (logion 57)
- SadoGoat666
- postuje jak opętany!
Obawiam się, że będzie jeszcze bardziej rozmemłane gate'ami i temple'ami
- trup
Zobaczymy. Ja w zasadzie nie widzę Necros Christos bez Gate'ów i Temple'ów.
Triune Impurity Rites nie przeskoczą zapewne w moim rankingu, ale bardzo jestem ciekawy.
Triune Impurity Rites nie przeskoczą zapewne w moim rankingu, ale bardzo jestem ciekawy.
hO Aster Tor Pente - "Give Light and The People Will Follow."
- rmk
- postuje jak opętany!
- Kontakt:
Pierwszy singiel z nowego albumu, jest dobrze:
https://www.deaf-forever.de/songpremier ... s-christos" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.deaf-forever.de/songpremier ... s-christos" onclick="window.open(this.href);return false;
- morbid
- rasowy masterfulowicz
bardzo dobry songrmk pisze:Pierwszy singiel z nowego albumu, jest dobrze:
- Jimmy Boyle
- rasowy masterfulowicz
Tez mi się to podoba. A już za miesiąc bedzie można posmakować całości.
- nicram
Średni kawałek. Zresztą znając ich jedną płytę zna się je wszystkie. Nie wyobrażam sobie przesłuchania 3 płytowego kolosa, chyba, że dwie płyty to muzyka instrumentalna, która im w sumie najlepiej wychodzi.
all the monsters will break your heart
- Harlequin
- mistrz forumowej ceremonii
O to to. A nowy kawałek taki sobie, nie ziębi nie grzeje, ale świeżości "Trivne...' nie słysze tam.nicram pisze:Średni kawałek. Zresztą znając ich jedną płytę zna się je wszystkie. Nie wyobrażam sobie przesłuchania 3 płytowego kolosa, chyba, że dwie płyty to muzyka instrumentalna, która im w sumie najlepiej wychodzi.
-
- postuje jak opętany!
nigdy nie rozumialem fenomenu tego zespolu. pitu pitu na organkach i dylu dylu na klawiszkach. diabla w tym zero
-
- weteran forumowych bitew
A na chuj Ci ten diabeł? Lubisz jasełka?abstract pisze:nigdy nie rozumialem fenomenu tego zespolu. pitu pitu na organkach i dylu dylu na klawiszkach. diabla w tym zero
- knaar
- rasowy masterfulowicz
Pierwsza płyta mnie zafascynowała innością, a później mniej lub więcej to samo. Pewnie kupię, bo lubię, ale rewelacji i rewolucji nie ma.